"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolf Urheilupuisto

Radan kuvaus

Kosken urheilupuiston frisbeegolfrata on aloittelijoille ja koululaisille suunniteltu helpohko rata Kosken urheilupuiston maastossa.

Lue lisää

Osa väylistä on avoimempia, mutta alueelle ominaista on metsäinen maasto. Osittain väylät noudattelevat pururataa, jolla tulee olla varovainen muiden liikkujien vuoksi.Väylien pituudet vaihtelevat 33 – 113 metrin välillä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Välitie 13
  31500 Koski Tl


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2013

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Mika Pääskynen

 • Suunnittelija

  Marttilan murto, frisbeegolf jaosto

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Frisbeegolf Urheilupuisto, Koski Tl

Ratakartta

Väylä 1: Urheilupuisto Koski Tl #1

Pituus 51 metriä. Par 3

Koululaisille välituntiheittelyä varten tehty kori. Lyhyt ja suora mutta kori kummun päällä kuitenkin itsestäänselvää pirkkoa rajoittamassa.

Väylä 2: Urheilupuisto Koski Tl #2

Pituus 74 metriä. Par 3

Puiden välistä heitettävä, sen jälkeen avoin ja loivasti vasemmalle kaartuva väylä jossa taas kummun päällä kori.

Väylä 3: Urheilupuisto Koski Tl #3

Pituus 90 metriä. Par 3

Suora ja ahdas.

Väylä 4: Urheilupuisto Koski Tl #4

Pituus 113 metriä. Par 4

Lähes 90 asteen mutkalla varustettu metsäväylä.

Väylä 5: Urheilupuisto Koski Tl #5

Pituus 33 metriä. Par 3

Radan holariväylä.

Väylä 6: Urheilupuisto Koski Tl #6

Pituus 70 metriä. Par 3

Loivan alamäkeen heitettävä suora väylä.

Väylä 7: Urheilupuisto Koski Tl #7

Pituus 33 metriä. Par 3

Väylä 8: Urheilupuisto Koski Tl #8

Pituus 100 metriä. Par 3

Loivasti oikealle kaartuva väylä, jonka kori on jälleen sijoitettu puttirallia aiheuttavan kummun päälle.

Väylä 9: Urheilupuisto Koski Tl #9

Pituus 78 metriä. Par 3

Hysseväylä pururataa pitkin.

8 arvostelua radalle “Frisbeegolf Urheilupuisto

  Pelattu alkukesästä 2021.

  Erilaisia putteriheittoja tarjoava 9-väyläinen rata. Väylillä väyläopasteet ja tiimatot kunnossa. Koreina toimii jopa nostalgiset yläpannattomat korit, ei niissäkään mitään valittamista. Next tee kyltit puuttuu, mutta udiscistä kartta auki ja pää pyörimään niin hyvin selviää. Ainoa miinus on metsäväylillä (4,5,6,7) kasvava runsas aluskasvillisuus. Kiekkoa saa kyllä etsiä mikäli kiekon laskeutumista ei kunnolla näe. Muut väylät (1-3 ja 8-9) avoimempaa ja/tai pururataa pitkin heitettyjä jolloin väylällä pysyessä ei pieniä puskia ole. Kuitenkin hyvä rata heittoputteritreeniin ja vaikka Hevonlinnaa edeltäväksi lämmittelyksi.

  Heittopaikat ja Opasteet Ok. Korit ihan Okei mutta ei pysäytä kiekkoa samoin kuin DiscGolfPark maalikorit. Koreissa ei myöskään ole ns. ylärautaa. Väylät 1, 2 ja 3 ovat hyvät mutta kun 4:sta alkaen mennään metsään alkaa väylät olemaan aikamoista pusikkoa. Muuten väylät ovat ihan Ok. Väylät raivaamalla tästä tulisi ihan Ok 9 väyläinen aloittelija ystävällinen rata. Nyt tälläisenään ei paljoa houkuttele kiertämään ja ei kyllä heittäjiä paljon ole maastosta päätellen ollutkaan. Taitaa olla kaikki resurssit ja talkootyö mennyt Hevonlinnan radan kunnossa pitoon mistä kyllä Iso Kiitos siellä on mainio rata kaikinpuolin. 🙂

  Nyt on saatu urheiluseuraan frisbeegolf jaosto ja tarkoitus on pistää rataa parempaan kuntoon. Kiekkoja joutuu valitettavasti jatkossakin hiukan etsimään kun metsäpohja on rehevää ja ei niitä mustikanvarpuja parane niittää. Kesällä jo hiukan risukkoa raivattiin ja ensi kesänä taas jatketaan.

  Rata on alkuosaltaan ihan kelvollinen , aloittelijaystävällinen rata, mutta nelosesta eteenpäin homma menee hiukan jamboreeksi. Metsässä väylät ovat hankalakulkuiset, täynnä risuja ja nilkan korkuisia vesakkojen kantoja. Jalat ovat siis nopeasti verillä ja jatkuva kompastelu nostaa verenpainetta. Väylät sinällään ovat ihan ok. Jos radalla alkaa käydä riittävästi porukkaa, väylät varmasti tamppaantuvat muutamassa kesässä siedettävämpää kuntoon, mutta ihan aluksi sieltä voisi käydä keräämässä ne hirvittävät risukot pois.

Vastaa