"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbee Päiväranta

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Puistorata Kuopion Päivärannassa. 6-väyläinen rata, jossa useimmilla väylillä on kaksi heittopaikkaa. Rata kulkee koulun takamaastossa ja pelikentän läheisyydessä.

Lue lisää

Väylillä 1, 2, 5, ja 6 on kaksi heittopaikkaa.

6. väylän läheisyydessä on myös puttikori. Karttaan rata on merkitty 6. väylän läheisyyteen, missä on radan (ja koulun) pysäköintialue. Kannattaa tarkistaa 1. väylän lähtöpaikka ratakartasta.

Radan tiedot

 • Osoite

  Keski-kaari 42
  70420 Kuopio


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  6

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Puttikori

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Frisbee Päiväranta

Ratakartta

Väylä 1: Päiväranta #1

Pituus metriä. Par 3

Väylä 2: Päiväranta #2

Pituus metriä. Par 3

Väylä 3: Päiväranta #3

Pituus metriä. Par 3

Väylä 4: Päiväranta #4

Pituus metriä. Par 3

Väylä 5: Päiväranta #5

Pituus metriä. Par 3

Väylä 6: Päiväranta #6

Pituus metriä. Par 3

6 arvostelua radalle “Frisbee Päiväranta

  Todella helppo rata, sopii putterilla ja midarilla harjoittelemiseen, tai vaikka ensimmäiseksi radaksi aloittelijalle. Avoimeen maastoon on saatu ihan hyvin vaihtelevuutta väyliin, kaikki ei ole identtisiä 40-60m neppejä. Tänne ei juurikaan kiekot häviä, kun ympäristö on avointa puistoa. Ehkä 2. ja 5. väylillä oikealle karkaava heitto voi periaatteessa kadota mörriin.
  Harmillisesti alueen ylläpito kuitenkin sakkaa paljon ja kesällä heinä pääsee monesti kasvamaan useammalle väylälle liian pitkäksi. Talvella puolestaan lumi on syvää ja 3-6 väylien pelaamista haittaa hiihtolatu.
  Lisäksi uudistettu leikkipuisto söi 1. väylän toisen tiipaikan. Suurimmalla osalla väylistä on tosiaan 2 tiipaikkaa, joilla voi hakea vaihtelua kierrokselle, tai sitten pelata vaikka samat väylät eri heittopaikoilta ja pidentää kierrosta. Koska radalla on yleensä aika vähän pelaajia, voi noita vaihtoehtoisia tiipaikkoja käyttää myös helposti safarigolfiin.

  Frisbee Päiväranta on pelattavissa koko pituudeltaan myös koko talvikauden ajan. Varsinaista talviylläpitoa ei kuitenkaan ole. Fgr:n ratakartta on ehdoton varuste, sillä valitettavasti radan opasteet on kaikki tuhottu vandaalien toimesta eikä uusia ole tilalle tullut.

  Pelaaminen onnistuu myös illalla, sillä varsinkin neljällä viimeisellä väylällä urheilualueen valot valaisevat hyvin myös vieressä kiertävää rataa. Taskulamppu kannattaa kuitenkin mukaan ottaa. Lisäksi tulee huomioida, että radan rinteissä on useammassa kohdin alueella hyvin suositut pulkkamäet, joten pelaamisen suhteen kannattaa käyttää isoa varovaisuutta siltäkin osin.

  Puijonsarven koulun lähellä oleva rata. Väyläopasteitahan ei ole, joten kartta auki puhelimeen. Väylät ovat lyhytä ja ne soveltuu lähinnä putterilla tai midareilla heitettäviin ”draivi-lähestymisien” harjoitteluun. Viimosella voikin sitten harjoitella sitä, miten saa kiekon jäämään rinteeseen. Koululaisille lienee hyvä.

  Rata pelattu 1.9.2018. Aloittelijan ajatuksia.

  Frisbee Päivärannan 6 väylää kierretty. Kyse Puijonsarven koulun vieressä olevasta helposta D2-luokan radasta. Mukava, aloittelijalle soveltuva rata. Ei juuri korkeuseroja eikä pahoja heittoesteitä, vaan lyhyet ja avoimet väylät. Ja runsaasti tilaa treenata myös. Vaikka lyhyt rata onkin, niin muutama strategisesti hankalassa paikassa oleva puu lisäsi vaikeuskerrointa. Lisäksi 4 ja 6-väylillä korit sijoitettu rinteen reunalle ja jälkimmäisellä keskelle kaltevaa rinnettä. Rollereita on tullut ihan tarpeeksi…

  Heittopaikat kohtuullisessa kunnossa, väyläopasteet puuttuivat kokonaan ja heittopaikan opasteitakin oli vain viimeisellä 6-väylällä. Kaiken kaikkiaan tämä itseä lähinnä sijaitseva rata on mukava kiertää vaikka pari kertaa peräkkäin läpi. Kovin pitkän matkan heittoja ei treenaamaan täällä pääse, muttei se oma kiekko vielä kovin kauas lennäkään… 🙂

  3/5

  Helppo 6-väyläinen rata, tosin radan ylläpito jäänyt heikolle tolalle tai sitten kesälomalle. Väyläopasteita ei ole, joten karttaa piti tutkia jokaisen väylän jälkeen. Nopeasti heitettävä ”rata”, ajaa varmasti asiansa koululaiskäytössä. Hyvät korit plussaa. 1/5.

Vastaa