"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Evon frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Maastonmuodoiltaan vaihteleva 9-väyläinen metsärata. Väylät sijaitsevat pääosin helppokulkuisessa maastossa.

Lue lisää

Väylät myötäilevät osittain vanhoja ajouria. Rata alkaa Evokeskukselta noin 300 metriä pohjoiseenpäin, Rahtijärventien varresta. Pysäköintialueet löytyvät Evokeskuksen pihasta.

Frisbeegolfrata on toteutettu Evon opiskelijoiden vapaaehtoisena projektina. Radan rakennustyöt on toteutettu opiskelijoiden talkootyönä. Frisbeegolfradan päärahoittajana on toiminut Pauli Eerolan erikoisrahasto. Myös joukko muita toimijoita on ollut mukana sponsoroimassa rataprojektia. Frisbeegolfrata on tarkoitettu kaikkien vapaaseen käyttöön.

Evokeskuksen ollessa auki, löytyvät radan yhteydestä wc- ja kahviopalvelut. Aukioloajat evokeskuksen verkkosivuilla.

Radan tiedot

 • Osoite

  Saarelantie 1
  16970 Hämeenlinna


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Evon Metsäpojat ry

 • Suunnittelija

  Evon Metsäpojat ry

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t) & kahvio Evokeskuksen aukiollessa.

Väyläkuvaukset

Evon frisbeegolfrata

Väylä 1: Evo #1

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 2: Evo #2

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 3: Evo #3

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylä 4: Evo #4

Pituus 36 metriä. Par 3

Väylä 5: Evo #5

Pituus 113 metriä. Par 3

Väylä 6: Evo #6

Pituus 166 metriä. Par 4

Väylä 7: Evo #7

Pituus 139 metriä. Par 4

Väylä 8: Evo #8

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 9: Evo #9

Pituus 67 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Evon frisbeegolfrata

  Aikamoista kasvillisuutta ainakin muutamilla väylillä. Muutama mettäväylä vähän parempi. Hieman myös hakemista väylissä. Ratakartta kannattaa ottaa mukaan, Hieman siirtymiä väylien välillä ja parkkpaikaltatkin saa vähän kävellä radalle ja takaisin parkkipaikalle.
  Sinänänsä kuitenkin aika haastava rata. Väyliltä pois heittäminen metsään rankaisee. Lyhyt väyläkin heitetään aika korkealle mäen päälle joten ei sekään ihan helppo ole. Vähän jos ylläpidettäs niin 3/5 Senverran umpeen kesavaneita väyliä joten vaan 2/5 . Ehkä ratabongait tän voi käydä pelaamassa. Muuten ei oikein kannata kaueampaa tänne lähteä.

  Vaihtelevia haastavia metsäväyliä ja varsin vähän korkeuseroja. ERINOMAISET tiit ja korit! Alueelle voisi mahtua pidempikin rata…

  Siirtymäopasteita hyvä lisätä tukemaan etenemistä. Paikoitellen aluskasvillisuus vielä asettaa lisähaasteen pelaajille.

  Parkkipaikalta ykköselle ja ysiltä parkkipaikalle turhan pitkä kävely. Rata osottautui pettymykseksi. Radan maasto ei oikein ole parasta frisbeegolffin pelaamiseen. Plussaa koreista ja hienoista maisemista. Kyllä tämä rata kannattaa silti käydä pelaamassa. Väyläopasteissa näkyi muutamassa kohtaa mandomerkintä, mutta mitään mandonuolia ei näkynyt. Väylä kahdeksan jäi mieleen selvästi parhaana väylänä. Bongaajalle pakollinen pysähdys!

  Parkkipaikka löytynee pienen kväelymatkan päästä, Evon oppilaitoksen luota. Siitä ei kauan kestä kävellä ensimmäiselle väylälle. Radan kyltti tulee tosin vastaa aiak yllättäen. Opiston kohdalla voisi olla joku kyltti, joka ohjaa oikeaan suuntaan. Käytin fgr.fi:stä löytyvää ratakarttaa, ja sen perusteella löysin väylät helposti. Ilman karttaa voi olla ajoittain vähän haasteellista. Tosin pääosin kun seuraa polkuja, niin löytyy seuraava väylä.

  Jokunen aika tiukka väylä. Ei suosikkirata. Jos sattuu olemaan lähistöllä ja haluaa korkata uuden radan, niin sitten ehkä…

  Rata on metsäpillien rata. Pysy väylällä, muuten olet vaikeuksissa. Opasteita voisi olla radalla enemmän. Kaikki väylät löytyivät ja tosiaan kasvustoa voisi harventaa lisää. Kuten yllä todettiin, parkkipaikka jää vähän turhan kauaksi.

  Ei kuitenkaan pahimmasta päästä oleva rata. Väylät kuitenkin vähän pidempiä ja jopa haastavia. Spottaus kannattaa laittaa kuntoon.
  Kannattaa käydä heittämässä, ainakin kerran vaikkapa ohikulkumatkalla taukopaikka. Alueen ympäristö hienoa maisemaa .

  Kävimme tänään heittämässä evon frisbeegolf radan, mutta jouduimme pettymään rataam syvästi. Radassa oli monia ongelmia. Rata alkoi yhtäkkiä tien vieressa eikä parkkipaikkaa ole lähellä, radalla on todella tiheätä puskaa ja rasittava kun neuvotkaan eivät ole tarkkoja ja korien välinen matka on turhan iso, viimeinen kori myös on jossakin rannassa ja ei tiedä minne mennä löytääkseen autonsa. Neuvoni olisi hankkia parkkipaikka lähemmäs, karsia kasvistoa ja muutama puu sain itse tuloksen +4 en suosittele muille.

Vastaa