"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Auran frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Aloittelijaystävällinen 9-väyläinen metsärata.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Maijantie
  21380 Aura


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2018

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Auran frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Aura #1

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 2: Aura #2

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 3: Aura #3

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 4: Aura #4

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 5: Aura #5

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 6: Aura #6

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 7: Aura #7

Pituus 107 metriä. Par 3

Väylä 8: Aura #8

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 9: Aura #9

Pituus 44 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Auran frisbeegolfrata

  Väylien linjat balanssissa eri heittotyylejä huomioiden. 7. väylä kahdella loivalla mutkalla ja radan pisimpänä ehkäpä hienoin!

  Kaikki väylät asianmukaisesti metsän puolella jättäen muut kulku-urat heitoista vapaiksi. Väylien väliset siirtymät sujuvasti lyhyet. Maastossa ei mainittavia korkeuseroja.

  Heittoalustat kookkaat. Erinomainen vaikkapa harjoitusradaksi tai uudemmille heittäjille lajiin tutustumiseen!

  Kompakti ja erinomainen rata aloittelijoille lajiin tutustumiseen, satunnaiselle pelaajalle vakioradaksi ja kokeneemmalle finessiheittojen harjoitteluun. Väylän 4. mando on vain kartassa, eikä kierrettävä kuusta ole merkitty radalla. Heittopaikat ovat nyt tiptop-kunnossa.

  Mukava metsärata selkeine väylineen. Siirtymät lyhyet. Korit ja opasteet hyvää Prodigy laatua. Noin puolet sokkoväyliä mutta näin lyhyillä väylillä sillä ei niin merkitystä. Heitto paikoissa parantamisen varaa väylää 8 lukuunottamatta. Sellainen alusta kun olisi kaikilla väylillä niin menis 9 väylästen metsäratojen Top10 omalta kohdaltani. Toivottavasti heitto paikkoja vielä parannetaan nyt kun ovat kalliomursketta. Suosittelen kiertämään.

  Hyvin kunnossa pidetty lyhyt aloittelijaystävällinen metsärata. Siirtymät hyvin lyhyitä ja tälle plussa. Pienenä miinuksena on, että väylät ovat lähellä toisiaan joten kiekot saattavat lentää huonoina heittoina väärälle väylälle. Muuten tosi mukava midarirata. Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

  Karttalinkki vei tosiaan perille lopussa yksityistietä pitkin. Google ei vielä tiedä Maijantietä. Parhaiten parkkipaikalle pääsee ajamalla Pikku Lahdontietä loppuun asti.

  Rata on varmasti hyvä aloittelijoille, lyhyet väylät antavat jopa ensikertalaiselle onnistumisen tunnetta, kun väylä on pirkotettavissa. Harrastajalle rata sopii hyvin putteri- ja midaritreeniradaksi tai lämmittelyksi pidempää rataa varten.

  Tiimatot puuttuvat, kuten edellä on mainittu. Parkkipaikalla on myös harjoituskori.

  Mukava pikku 9-väyläinen. Vahva 3/5 radalle.

  Karttalinkki ohjaa oikeaan paikkaan ja opastaulu näkyy parkkipaikalle. Tieverkosto on hieman muuttunut omakotitaloalueella, ainakin GMaps ei ollut vielä päivittynyt uusien teiden osalta.

  Rata on 9 väyläinen hyvin suunniteltu kokonaisuus, missä siirtymät ovat todella lyhyitä (+). Väylät ovat lyhyehköjä, mutta vaativat silti teknisiä heittoja. 45 metrin neppiväylä oli radan heikoin väylä. Väylät on raivattu hyvin ja väylillä on tilaa heittää. Maasto on kohtailaisen helppo kulkea.

  Heittoalustat taitavat olla vielä kesken (?). Nyt paikalla on puukehikot täytettynä soralla. Sora on jo nyt poljettu kuopalle kaikilla väylillä. Yhdellä väylällä tosin oli rakennettu heittolavetti. Jokaiselle heittopaikalle vaan lavetti, kelpaa sitten heitellä. Korit olivat laadukkaat ja siniset 🙂

  Nopea bongattava, sellainen perus 9-väyläinen.

Vastaa