"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Asema Disc Golf

Radan kuvaus

Metsärata Hankasalmen Aseman koululla. Joukossa löytyy haastaviakin väyliä mutta rata sopii myös aloittelijalle.

Lue lisää

Hyvä uudet Prodigyn korit asennettuna.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Kuuhankavedentie 39
  41500 Hankasalmi


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2022

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Ei ylläpitoa

 • Ratamestari

  Hannu Häkkinen

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t)

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Asema Disc Golf

Ratakartta

Väylä 1: Asema #1

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 2: Asema #2

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 3: Asema #3

Pituus 125 metriä. Par 3

Väylä 4: Asema #4

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 5: Asema #5

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 6: Asema #6

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 7: Asema #7

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 8: Asema #8

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 9: Asema #9

Pituus 65 metriä. Par 3

3 arvostelua radalle “Asema Disc Golf

  Hankasalmen kunnassa Asema DiscGolf. Radalla pituutta 9-väylää, 741m ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2220m. Pelattu poitsun kanssa 18.6.2023.

  Rakenteet metsäradalla hyvässä kunnossa kuten tuoreelta radalta voi odottaakin. Ratakartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit hyvässä iskussa. Siirtymät kohtuulliset, ainoastaan ysiltä p-paikalle pidempi. Hankasalmen keskusta palveluineen 11km päässä. Aina takuuvarma taukopaikka Hankasalmen Jari-Pekka 24h 8km päässä.

  Voi, voi… kun rupesin raporttia näin kovasta takamatkasta tekemään, niin huomasin, ettei radasta juuri positiivista tullut mitään ylös kirjattua ja muutoinkin muistiinpanot aika puutteelliset. Noh… Väylät 1, 2, 4 ja 7 kulkivat kuntopolulla ja olivat sellaista hasardia, että huh-heijaa. Kuntopolulle ei väyliä pitäisi ikinä rakentaa, ellei näkyvyys satu olemaan aivan erinomaisen hyvä! Metsäväylät eivät paljoa helpotusta tuoneet, sillä pusikkoheinämegahirviömonsteria oli tarjolla ihan riittämiin koko radan alueella, jokaisella väylällä, väylien sivuilla, keskellä väylää, ihan joka puolella, erityisesti 3-väylä. Next tee -kylttejä ei oltu raaskittu laittaa lainkaan ja karttaa sai ihan jatkuvasti lukea ja huolella arpoa, jotta minnekäs tässä nyt pitikään mennä.

  Jep! Väylät huonoja ja vaarallisia. Karttaa sai tsekkailla kyllästymiseen asti. Pusikoita liikaa. Ahdistava rata!

  1/5

  Bongattu!

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan paikkaan ja ratakartta on hyvin esillä. Ykkösväylä löytyy pienen kävelymatkan päästä pururadalta. 9-väyläinen kokonaisuus kiertaa osin pururataa ja osin metsän puolella. Heittopaikat ja korit ovat hyvää laatua.

  Väyläsuunnittelut osalta on menty hieman metsään. Aikamoinen työ on tehty, kun metsään on raivattu samanmuotoinen väylä pururadan kanssa. Etenkin väylät 3 ja 5 olisi voinut sijoittaa pururadan varteen em. syystä. Loppuosan 3 väylää ovatkin suomaaston reunassa ja hyttysiä oli todella paljon.

  Kuitenkin ihan pelattava kokonaisuus, mutta väyläsuunnittelu olisi voinut onnistua paremminkin. Rattaiden kanssa pystyy pelaamaan ne väylät, jotka mukailevat pururataa.

  Oma kokemus 2½/5.

  2/5 Aika iso pettymys tuli odotuksiin nähden. Väylät ideana ihan kohtuullisia, mutta useilla väylillä maastot aika karseita. Maaperä hyvin kosteaa… Luin suota. Muutenkin aika haastava kulkuista kantojen ym. takia.

  Jos menee radalle suosittelen vettä kestäviä varrellisia kenkiä, sekä pitkää vaatetta hyttysten takia ainakin näin alku kesästä. Kosteus tuskin häviää ihan heti.

Vastaa