"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Amospuiston frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Amospuiston frisbeegolfrata tarjoaa haasteita kaikentasoisille pelaajille.

Lue lisää

Amospuiston rata tulee muuttumaan täysin syksyn 2021 tai viimeistään kevään 2022 aikana. Rata laajenee 18-väyläiseksi ja samalla kaikki vanhatkin korit uusitaan. Ylläpito lisää uudistetun radan tiedot heti, kun ne ovat meidän käytettävissä. ( 6.10.2021 )

Amospuiston frisbeegolfrata sijaitsee urheilukenttien välittömässä läheisyydessä. Väylien pituudet vaihtelevat välillä 50-170 metriä. Ominaista alueelle on suhteellisen avoimet väylät, joilla pelaaja melko vapaasti saa valita haluamansa heiton.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Edvin widentie
  25700 Kemiönsaari


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Megastore Hansa
  Eerikinkatu 15 20100 TURKU puh. 02-2335222

  Intersport Skanssi
  Skanssinkatu 10 20730 TURKU

  Megastore Länsikeskus
  Viilarinkatu 10 20320 TURKU puh. 02-4120100

Väyläkuvaukset

Amospuiston frisbeegolfrata, Kemiö

11 arvostelua radalle “Amospuiston frisbeegolfrata

  Jalkapallokenttien takaa, omakotitalojen kohdilta, nurmirinteesta löytyy isojen opasteiden avulla väylä 1 helposti, mutta väylää 2 saa kyllä etsiskellä – sinne pitää mennä talojen välistä, metsään. Pienoinen väylien etsintä jatkuu väylillä 3 – 8, mutta löytyvät kyllä. 9-väylälle palataan taas omakotitalojen välistä aukiolle, nurmikkorinteen yläreunaan ja heitetään alamäkeen, tulosuuntaan. Väylät on ihan ok, pituudet 50 – 150 m. Toivotaan, toivotaan opasteita ja ratakarttaa!

  Aikaisemmat arvostelut eivät estäneet kokeilemasta tätä rataa, ja se osoittautuikin ennakko-odotuksia paremmaksi. Alue on hieno, parkkipaikkoja runsaasti ja rata ihan mukiinmenevä. Ainoa ongelma oli ykkösväylän jälkeen kakkosväylän löytäminen. Ykköseltä oli selkeä nuoli eteenpäin tielle, mutta siellä seuraava nuoli oli jäänyt jonkun pensaan varjoon. Seuraavat väylät löytyivätkin sitten helpommin. Väylät ovat mukavan mittaisia, ja vaikka en mikään metsäratojen ystävä olekaan, niin suurin osa väylistä oli oikeinkin mukavia. Väylät #6 ja #9 olivat erityisen miellyttäviä pelata. Pelasin radan syyskuun alussa 2016, ja ainakaan silloin ei ollut ongelmaa korkeaksi kasvaneesta heinästä tai muista ylläpidon puutteesta johtuvista seikoista. Jos on asiaa Kemiöön, kannattaa käydä pelaamassa.

  Rata bongattu ja todettu, että radan rakentaminen on pahasti vaiheessa. Kaikki yhdeksän väylää löytyy kuitenkin opasteiden avulla, vaikka ratakarttaa ei paikalla ollutkaan. Opasteista siis plussaa. Väylät ja niiden pituudet on merkitty, mutta heittopaikkoja ei ole tehty tai merkitty sen tarkemmin. Lisäksi väylät kaipaavat lisää karsimista, puuosumia on luvassa vielä ihan liikaa. Rata siis kaipaa paljon työtunteja, mutta suunta on varmaankin oikea. Väylät 1 ja 9 pelataan avoimella rinteellä ja väylät 2 – 8 metsän puolella (käynti talojen välistä uraa pitkin). Positiivista, että radalla oli jopa ruuhkaa kahden muun pelaajan muodossa 😀

  Vissiin siirretty koko rata metsään koulun laajennuksen takia, mutta kävin kokeilemassa ja en mene udelleen kunnes väylät on korjattu. Eli 7 väylää metsässä, 2 pelto, pituudet vaihtelevat mutta mielestäni vaikka kyltissä luki 50m, niin väylä pidempi ja liikaa puita ja rusikoita. Ei väyläkarttoja, eli piti käydä ensin katsomassa että missä kori koska harvoin näkyvillä tiiltä. Ei varsinaisia tii ramppeja, vaan pystytetty kyltti jossa numero ja pituus, joskus melkein keskellä puskaa.
  Olisi ihan ok, jos olisi ratakarttoja, tii ramppeja, ja hieman metsä olisi voitu siivota, pari puuta katkaistaa että näkyisi edes kori tiiltä.

Vastaa