"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Amos DiscGolfPark

Radan kuvaus

Amospuiston frisbeegolfrata tarjoaa haasteita kaikentasoisille pelaajille. Rata laajentunut 18-väyläiseksi vuonna 2022.

Lue lisää

Rata tunnettiin aiemmin nimellä Amospuiston frisbeegolfrata.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Edvin widentie
  25700 Kemiönsaari


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho, Pasi Koivu, Mikko Kaakinen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Amos DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Amos DGP #1

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 2: Amos DGP #2

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 3: Amos DGP #3

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 4: Amos DGP #4

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 5: Amos DGP #5

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 6: Amos DGP #6

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 7: Amos DGP #7

Pituus 116 metriä. Par 4

Väylä 8: Amos DGP #8

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 9: Amos DGP #9

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 10: Amos DGP #10

Pituus 103 metriä. Par 4

Väylä 11: Amos DGP #11

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 12: Amos DGP #12

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 13: Amos DGP #13

Pituus 166 metriä. Par 4

Väylä 14: Amos DGP #14

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 15: Amos DGP #15

Pituus 111 metriä. Par 3

Väylä 16: Amos DGP #16

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 17: Amos DGP #17

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 18: Amos DGP #18

Pituus 77 metriä. Par 3

14 arvostelua radalle “Amos DiscGolfPark

  Rata uusittu kokonaan 2022, nyt on taso kohillaan! Amatöörille sopivan haastavat ja monipuoliset väylät, aloitteliaalla pysyy käsi vetreenä. opasteet ok, kuva ratakartasta varmistaa että kaikki sujuu varmasti jouhevasti. 4,5/5

  Täysin uusittu rata. 18 väylää, metsä ja puistoväyliä. Opasteet puuttuvat vielä mutta eiköhän nekin ole tulossa lähi viikkoina. Udisc ainakin näyttää radan jo kokonaan. Muutamat risukasat vielä kun saavat siivottua 5/5 rata. Monipuolinen saa heittää pitkää ja leveää väylää kuin lyhyttä ja kapeaakin. Iso peukku suunnittelijoille.

  Jalkapallokenttien takaa, omakotitalojen kohdilta, nurmirinteesta löytyy isojen opasteiden avulla väylä 1 helposti, mutta väylää 2 saa kyllä etsiskellä – sinne pitää mennä talojen välistä, metsään. Pienoinen väylien etsintä jatkuu väylillä 3 – 8, mutta löytyvät kyllä. 9-väylälle palataan taas omakotitalojen välistä aukiolle, nurmikkorinteen yläreunaan ja heitetään alamäkeen, tulosuuntaan. Väylät on ihan ok, pituudet 50 – 150 m. Toivotaan, toivotaan opasteita ja ratakarttaa!

  Aikaisemmat arvostelut eivät estäneet kokeilemasta tätä rataa, ja se osoittautuikin ennakko-odotuksia paremmaksi. Alue on hieno, parkkipaikkoja runsaasti ja rata ihan mukiinmenevä. Ainoa ongelma oli ykkösväylän jälkeen kakkosväylän löytäminen. Ykköseltä oli selkeä nuoli eteenpäin tielle, mutta siellä seuraava nuoli oli jäänyt jonkun pensaan varjoon. Seuraavat väylät löytyivätkin sitten helpommin. Väylät ovat mukavan mittaisia, ja vaikka en mikään metsäratojen ystävä olekaan, niin suurin osa väylistä oli oikeinkin mukavia. Väylät #6 ja #9 olivat erityisen miellyttäviä pelata. Pelasin radan syyskuun alussa 2016, ja ainakaan silloin ei ollut ongelmaa korkeaksi kasvaneesta heinästä tai muista ylläpidon puutteesta johtuvista seikoista. Jos on asiaa Kemiöön, kannattaa käydä pelaamassa.

  Rata bongattu ja todettu, että radan rakentaminen on pahasti vaiheessa. Kaikki yhdeksän väylää löytyy kuitenkin opasteiden avulla, vaikka ratakarttaa ei paikalla ollutkaan. Opasteista siis plussaa. Väylät ja niiden pituudet on merkitty, mutta heittopaikkoja ei ole tehty tai merkitty sen tarkemmin. Lisäksi väylät kaipaavat lisää karsimista, puuosumia on luvassa vielä ihan liikaa. Rata siis kaipaa paljon työtunteja, mutta suunta on varmaankin oikea. Väylät 1 ja 9 pelataan avoimella rinteellä ja väylät 2 – 8 metsän puolella (käynti talojen välistä uraa pitkin). Positiivista, että radalla oli jopa ruuhkaa kahden muun pelaajan muodossa 😀

  Vissiin siirretty koko rata metsään koulun laajennuksen takia, mutta kävin kokeilemassa ja en mene udelleen kunnes väylät on korjattu. Eli 7 väylää metsässä, 2 pelto, pituudet vaihtelevat mutta mielestäni vaikka kyltissä luki 50m, niin väylä pidempi ja liikaa puita ja rusikoita. Ei väyläkarttoja, eli piti käydä ensin katsomassa että missä kori koska harvoin näkyvillä tiiltä. Ei varsinaisia tii ramppeja, vaan pystytetty kyltti jossa numero ja pituus, joskus melkein keskellä puskaa.
  Olisi ihan ok, jos olisi ratakarttoja, tii ramppeja, ja hieman metsä olisi voitu siivota, pari puuta katkaistaa että näkyisi edes kori tiiltä.

Vastaa