"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Alastaron frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Mukava metsärata jota ei kannata missata. Fiilis nousee alkuväylillä, loppuväylät haastavampia.

Lue lisää

Radan mahdollisti Alastaron Rotaryklubi Ry ja mukava joukko paikallisia eri alojen niiloja. Yritimme tehdä huolella, toivottavasti nautitte!

Radalla on myös oma Facebook-ryhmä, jossa tiedotetaan radan kuulumisista ja tapahtumista. Löydät sen täältä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Lenkkipolku 1
  32440 Loimaa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2019

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  10

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Aleksi Mäkelä, Sami Salmela, Pertti Mäkelä

 • Suunnittelija

  Aleksi Mäkelä, Sami Salmela, Pertti Mäkelä

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Radan facebook-ryhmä tiedotusta varten.

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Alastaron frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Alastaro #1

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 2: Alastaro #2

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 3: Alastaro #3

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 4: Alastaro #4

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 5: Alastaro #5

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 6: Alastaro #6

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 7: Alastaro #7

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 8: Alastaro #8

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 9: Alastaro #9

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 10: Alastaro #10

Pituus 105 metriä. Par 3

6 arvostelua radalle “Alastaron frisbeegolfrata

  Kaikin puolin erinomainen frisbeegolfrata. Sopii erittäin hyvin lajiin tutustuville, mutta on riittävän haastava myös lajia jo vähän aikaa harrastaneelle ajanvietepelaajalle. Uusia harrastajia rata palvelee tarjoamalla monipuolisesti erilaisia frisbeegolfissa eteen tulevia tilanteita niin väyliensä kuin maastonsakin kautta. Vastaan tulee oikealle ja vasemmalle kaartuvia väyliä, on ylämäkeä ja alamäkeä, lyhyttä ja aavistuksen pidempääkin väylää. Lisäksi, vaikka kyseessä onkin metsärata, väylät eivät ole pelkästään monotonisia metsäpillejä, joissa pelaajan ei juurikaan tarvitsisi miettiä heittolinjoja. Sopivasti valinnan mahdollisuuksiakin on tarjolla. Juuri tällainen rata pitäisi olla jokaisella paikkakunnalla ensimmäisenä alueen ratana. Siellä voi opetella melkein kaikki tarvittavat heitot. Jos kipinä syttyy, Alastaron lähellä on kohtalaisen lähellä vaativampia ratoja, joilla harrastusta voi viedä pidemmälle. Tällä radalla kaikki välttämättömät fasiliteetit ovat kunnossa. Heittopaikat ovat hyvän kokoisia ja huippukunnossa, korit ovat laadukkaat ja opasteet seuraavalle heittopaikalle riittävät. Täälläkin, kuten muillakin radoilla, toivoisin NEXT TEE -tekstin perään myös seuraavan väylän numeron, mutta se on jo hifistelyä. Kaiken kaikkiaan Alastaron rata on oman luokkansa radaksi aivan huippu.

  Lähes kaikki väylät fiksusti pururataurien ulkopuolella metsässä. Lyhemmillä väylillä lämmittelyn jälkeen koululaisradan kaksi viimeistä väylää ovat kuin eri radalta ja selkeästi haastavampia.

  Pitkät siirtymät väylille 3 ja 4 sekä vieläkin pidempi väylälle 6, toki siirtymäreiteillä on hienosti kulkuopasteita. Heittoalustalavat spesiaalit, ne ovat suuret ja erinomaisessa kunnossa!

  Oikein näppärä pikku metsärata, jolle todella kovat pisteet hyväkuntoisista heittopaikoista. Väylät vaihtelevia ja joitain korkeuserojakin löytyy. Väylät ovat kapeita ja lyhyitä, mutta metsä on kuitenkin suhteellisen harvaa ja usein väylille löytää helposti takaisin vaikka niiltä poikkeaisikin.

  Heittopaikat erinomaiset. Korit ja opasteet taattua laatua. Muutama pidempi siirtymä väylien välillä. Next teetä seuraten löytyvät väylät helposti. Korkeuseroja löytyy myös sopivasti. Kaikin puolin hyvä metsärata täällä ei kiekotkaan joudu kadoksiin. Suosittelen lämpimästi. Kiitos tekijöille ym. 🙂

  Mukava frisbeegolf rata pururadan yhteydessä koulun lähellä. Väyliä on vasemmalle ja oikealle kaartuvia, lyhyitä ja pitkiä. Myös muutamia ylä tai alamäkiä.
  Ratakartta näkyy hyvin parkkipaikalle asti, joten rata on helppo löytää. Parkkipaikalta täytyy tosin kävellä muutama sata metriä.
  Radan yhteydessä myös laavu, jos haluaa paistaa makkaraa.

Vastaa