"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolf SM 2018: Tuloskelit jatkuivat toisella kierroksella

27.7.2018 23:40

Vuoden 2018 frisbeegolfin Suomen mestaruuksista jatkettiin taistelua Tampereen frisbeegolfkeskuksessa perjantaina 27.7.2018. Toisella kierroksella keli  jatkui erittäin hyvänä, päivällä lämpöä riitti jopa 30 astetta. Ensimmäiset kilpailijat lähtivät radalle kello 8:00 ja viimeiset kello 14:00.

Mäkelälle päivän kuumin kierros

Väinö Mäkelä kipusi jaetulta viidenneltä sijalta perjantain kierroksella toiseksi. Kierrostulos 59 (-5) oli päivän paras ja siihen mahtui kaksi bogeya.

Leo Piironen piti johtoaseman hallussaan ja on tällä hetkellä kahden kierroksen yhteistuloksessa 121 (-7). Mäkelällä on matkaa Piiroseen heiton verran.

Mäkelä vastasi perjantain parhaasta kierroksesta. Kuva: Eino Ansio

Uutta verta kärkikortteihin

Toiselta sijalta toiselle kierrokselle lähtenyt Jesse Nieminen on tällä hetkellä kolmantena yhdessä pirkanmaalaisen Topias Kuhalammen kanssa. Heillä on Piiroseen matkaa kolme heittoa.

Myös kirikorttiin nousi uutta verta, kun nokialainen Niku Mustalammi heitti kierrostuloksen 61 (-3) ja nousi jaetulle viidennelle sijalle. Mustalammen kanssa tasoissa on Saku Poikonen, Joonas Kuitunen ja Janne Hirsimäki.

60 (-4) heiton kierroksia nähtiin myös muutama. Seppo Paju ja Daniel Davidsson vastasivat niistä. Paju on tällä hetkellä jaetulla yhdeksännellä sijalla ja Davidsson jaettu 17.

Niku Mustalammi kirikorttiin. Kuva: Eino Ansio

Salonen nousi kärkeen

Eveliina Salonen pelasi perjantaina loistavan 67 (+3) heiton kierroksen ja nousi kärkisijalle. Henna Blomroos pitää hallussaan toista sijaa ja Anna-Sofia Haipus pysyi myös kiinni mitalitaistossa. Haipuksella on matkaa Saloseen 10 heittoa, Blomroosilla yksi heitto.

Neljäntenä on kahden kierroksen jälkeen Maija Laitinen. Heiton päässä Laitisesta Jenni Eskelinen ja heiton päässä Eskelisestä  Heidi Laine. Eroa neljännen ja kolmannen sijan välissä on yhdeksän heittoa.

Tytöt pitää yhtä. Kuva: Eino Ansio

Kilpailun kulku ja tulosten seuranta

Kilpailun livetulosseuranta löytyy täältä. Kolmannen kierroksen lähtöajat ja ryhmät näkyvät myös DiscGolfMetrixissä kilpailun PDGA -sivujen lisäksi.

Kierrokset 3 – 4 tulevat etenemään ensimmäisen kierroksen pohjalta seuraavanlaisesti

Kierrokset 3-4 Luokka / ryhmä
8:00-11:10 Avoimen luokan sijat 21-100
11:20-11:50 Naisten luokan lähtöajat
12:00 Naisten luokan kärkiryhmä, sijat 1-4
12:40 Avoimen luokan 5. ryhmä, sijat 17-20
13:00 Avoimen luokan 4. ryhmä, sijat 13-16
13:20 Avoimen luokan 3. ryhmä, sijat 9-12
13:40 Avoimen luokan 2. ryhmä, sijat 5-8
14:00 Avoimen luokan 1. ryhmä, sijat 1-4

Kilpailun seuraamiseen paikan päällä on ohjeistus täällä. Yleisöllä on tapahtumaan luonnollisesti vapaa pääsy. SM -kisat löytyvät myös Twitteristä ja Instagramista. Suomen frisbeegolfliiton Facebook -sivut tarjoavat liveklippejä kilpailusta.

Kärkikorttia seuraamaan löysi jo perjantaina hyvin yleisöä. Kuva: Eino Ansio

FGR:n toimitus raportoi SM -kilpailusta koko loppuviikon ajan. Huomenna jatketaan kolmannen kierroksen merkeissä.

Artikkelikuva: Eino Ansio


0 kommenttia:

Jätä kommentti