"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Discmania Monthlies @ Julkujärvi DGP

6.6.2017 11:56

Pirkanmaan ratakattauksen klassikko, Ylöjärvellä sijaitseva Julkujärvi DiscGolfPark, saa kauan kaivatun kasvojen kohotuksen lähiviikkoina ja sitä juhlistetaan tänä kesänä useamman tapahtuman voimin jo kesäkuusta alkaen!

Discmania Monthlies on uusi kotimainen kuukausikilpailu. Kilpailut ovat matalan kynnyksen tapahtumia niin uusille, kuin kokeneemmille pelaajille. Kilpailuihin osallistumiseen ei vaadita lisenssejä, tai edes seuran jäsenyyttä, eikä aikaisempaa kilpailukokemusta.

Kilpailuun voi osallistua kolmessa eri luokassa: avoin, naiset ja juniorit (2002 tai myöhemmin syntyneet). Jokaisessa sarjassa parhaat palkitaan Discmania tuotepalkinnoin. Palkintojenjaon yhteydessä arvotaan kiekkoja, joten jokaisella läsnäolijalla on mahdollisuus voittaa palkintoja! Lisäksi CTP-erikoiskilpailu, jonka palkinnot tarjoaa InnovaStore.

Yhden kierroksen kilpailut pelataan yhteislähdöllä Julkujärvi DiscGolfParkissa pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 17:30 alkaen, päivämäärät ovat: 20.6., 12.7., 24.8. ja 16.9. Syyskuun tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti lauantaina ja tämän tapahtuman aikataulu tarkentuu vielä tuonnempana.

Kilpailumaksu kuhunkin yksittäiseen kisaan on 5€ (sis. alv 10%). Maksu suoritetaan ennakkoon Holvi-verkkokaupassa tai paikanpäällä pankki- tai luottokortilla. Ilmoittautuminen hoituu sähköisesti Disc Golf Metrixin kautta jo viikkoa ennen jokaista kilpailua.

Tapahtumat järjestää Innova Champion Europe Oy yhteistyössä Ylöjärven Frisbeegolfradat ry:n (YFGR) ja InnovaStoren kanssa. Kilpailunjohtajana toimii Team Discmanian Juho Vähätalo.

Kattavat lisätiedot löydät Discmania Monthlies Facebook-sivulta!

Rata valmis 17.6. mennessä

Paikalliset seurat, mm. YFGR ja DGC Fat Discs, ovat talkoilleet ”Julkulla” uutterasti jo pitkään. Uudet tiipaikat ovat jo paikoillaan odottamassa viimeistelyä. Korit ja väyläopasteet ovat vuorossa seuraavana. Siivoilua ja muuta viimeistelyä riittää näiden lisäksi vielä reippaasti, mutta uusi uljas rata on iskussa 17.6. järjestettävässä Julkujärvi Grand Opening-avajaiskisassa. Urakan etenemistä ja Julkun kuulumisista pysyt ajan tasalla helpoiten Julkujärvi DGP:n facebook-sivun kautta.


0 kommenttia:

Jätä kommentti