"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Roni Backin tähdittämä Mystery Box -kampanja jatkuu

28.12.2023 19:03

Suomen suosituin tubettaja Roni Back teki yhteistyösopimuksen Discmanian eli Spin18 Oy:n kanssa syksyllä.

Back on päässyt pääosaan Discmanian kansainvälisessä Mystery Box -kampanjassa, jossa Back näyttelee tarinan päähenkilöä, Dallas Jr:ia.

Kampanjan toinen osa sai ensi-iltansa Youtubessa keskiviikkona 27.12. illalla.

Lue myös Frisbeegolfmedian uutinen punaisesta Mystery Boxista: Roni Back esiintyy pääosassa Discmanian suuressa Mystery Box kampanjassa

Roni Backin hahmo Dallas Jr. jatkaa isoisänsä jättämän arvoituksen selvitystä. Arvoituksen selvittämällä Dallas Jr. ja muut Discmanian fanit pääsevät käsiksi Cloud Stone -frisbeegolfkiekkoon. Cloud Stone tuo jotain aivan uutta Discmanian valikoimaan.

Erilaisten vihjeiden avulla Dallas Jr. saa selville, että yhdistämällä Punaisen ja Mustan Mystery Boxin koodit, hän onnistuu ratkaisemaan mysteerin ja pääsee käsiksi himoittuun Cloud Stoneen.

Discmania Cloud Stone
Cloud Stonen ympärillä on kiertänyt paljon huhuja frisbeegolfaajien keskuudessa. Ebay-verkkokauppaan on ilmestynyt kiekon prototyyppi myyntiin. Prototyypin hinta on hypännyt kirjoitushetkellä jo lähemmäs tuhanteen euroon. Kuva: Spin18

Musta Mystery Box

Musta Mystery Box pitää sisällään jälleen seitsemän Lost Stones -kiekkoa, kuten aikaisempi punainen boksi. Cloud Stonen kanssa Lost Stones -kiekkoja on siis yhteensä 15 erilaista.

Kaikki Lost Stones -kiekot ovat varta vasten Mystery Boxia varten valmistettuja.

Jokaisesta mustasta Mystery Boxista löytyy ainakin PD2. Kauan odotettu PD2 tekee siis paluun. Se on Discmanian legendaarinen ylivakaa pituusdriveri, jota ei ole valmistettu moneen vuoteen. PD2:n lisäksi jokaisesta boksista löytyy ainakin kaksi Lost Stones kiekkoa sekä viisi muuta Discmanian kiekkoa.

Lue myös: Mikä on Mystery Boxien historia? Idean kehittäjä kertoo

Mikä on Mystery Box?

Mystery Box on nimensä mukaisesti boksi, joka sisältää eri kahdeksan Discmanian kiekkoa. Boksin frisbeegolfkiekot ovat osittain satunnaisia kiekkoja ja osittain varta vasten boksia varten valmistettuja. Mystery Boxit ovat todellinen kestosuosikki ja yksi joulun odotetuimmista lahjoista – ainakin frisbeegolfaajan näkökulmasta.

Tilaa Musta Mystery Box täältä.

Artikkeli on kirjoitettu kaupallisessa yhteistyössä Discmanian kanssa.0 kommenttia:

Jätä kommentti