Säläisjärvi, Jurva

Jurvan täysipitkä 18-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Säläisjärven vaihtelevissa maastoissa. Alkuperäinen 10-väyläinen rata laajentui syksyllä 2012 kahdeksalla väylällä. Lisäksi vanhan radan väylistä kaksi siirrettiin uusille paikoille sujuvamman kierron vuoksi, joten rata sisältää kaikkiaan kymmenen uutta väylää.

Vanha rata koostui enimmäkseen melko lyhyistä "pro-kakkosista", mutta mm. viiden päälle satametrisen väylän ansiosta uudessa radassa on nyt mukavasti enemmän vaihtelua ja haastetta. Vaativuutta lisäävät myös muutamat mandot sekä kapeat metsäväylät.

Väylät sijaitsevat pääosin pienten hiekkakuoppien ympärillä ja alueella kiertävän pururadan varrella. Fysiikka on ehkä hieman kovemmalla kuin "normiradoilla" mäkiä kavutessa ylös ja alas, joten radan kiertäminen käy myös pienestä kuntoilusta.

Tiit ovat tekonurmimatoilla päällystettyjä ja uudet väyläoppaat tullaan lisäämään tämän kesän aikana.

Pelailun arvoinen rata, joka kannattaa tulla kokeilemaan kauempaakin!

Ajankohtaista

07.06.10
Elmo Sport Tour 2010

Koostui kolmesta osakilpailusta viikolla 22 Teuvalla, Jurvassa ja Kauhajoella. Tulokset löytyvät tuolta: viewtopic.php?p=6167&mf ... Lue lisää

26.03.10
Tietoja

Tämä blogi on frisbeegolfradat.fi -sivustolla olevan radan blogi, jolla tiedotetaan radan ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumis ... Lue lisää

Kommentit

Lue lisää kommentteja radasta

Arvio radasta 1 2 3 4 5

Kommentti

Nimi *

Sähköpostiosoite *

Kotisivut

Kirjoita kenttään numerona paljonko on yksi plus kaksi roskapostin karsimiseksi. *