Pajulahti, Nastola (Yksityinen)

Liikuntakeskus Pajulahti sijaitsee Nastolassa, 20 km Lahdesta itään Kouvolan suuntaan. Pajulahdessa on aloittelijoille soveltuva 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Pajulahden rataa on laajennettu 18-väyläiseksi. Rata on parhaillaan testikäytössä ja muutostöitä tehdään yhä. Tällä hetkellä saatavilla alustava, karkea vedos, ratakartasta. Päivitetty ratakartta ja muut tiedot tulevat, kunhan projekti on viety loppuun.

Kommentit

On vaihtanu. Ekat 6 väylää löytyy sieltä tenniskentän luota järven rannalta, 7 löytyy jäähallin ja futiskentän välistä metsästä, 8-9 löytyy toiselta puolelta jäähallin ja palloiluhallin välistä pienen mäen päältä. Tämän jälkeen alkaa vanhat korit.

10 heitetään ison mäen päälle parkkiksen laidalla ja sen jälkeen lähdetään seuraamaan tietä metsään.

12. väylällä pitää palata takaisin heittopaikalle ja jatkaa tietä eteenpäin metsään. 13. väylä löytyy oikealta metsästä. 14. väylän löytää helposti kun edellisen väylän korilta kävelee takaisin tielle. Tästä eteenpäin väylät menee tien mukaisesti, joten loput on helppo löytää.

17-väylä on periaatteessa vanhalta nelosen korilta vanhan vitosen heittopaikalle. Vika väylä on vanhan kakkoskorin paikalta heitto vanhalle ykköskorille.
onko rata vaihtanut paikkaa sieltä pururadan luota... ku käytii tänään kaverin kanssa heittelemässä niin vain 2 koria oli siellä?!
onko rata vaihtanut paikkaa sieltä pururadan luota... ku käytii tänään kaverin kanssa heittelemässä niin vain 2 koria oli siellä?!

Lue lisää kommentteja radasta

Arvio radasta 1 2 3 4 5

Kommentti

Nimi *

Sähköpostiosoite *

Kotisivut

Kirjoita kenttään numerona paljonko on yksi plus kaksi roskapostin karsimiseksi. *