"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vihtavuori DiscGolfPark

Radan kuvaus

Vihtavuoren rata uudistui 2015. Uuden layoutin väylistä kolme kulkee metsäalueella ja loput avoimella kentällä.

Lue lisää

Toinen pysäköintialue Tsokkisenmäen varrella.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Lammasmäenkuja
  41340 Laukaa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2010

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Simo Väisänen

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa, Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Vihtavuori DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Vihtavuori DGP #1

Pituus 121 metriä. Par 3

Väylä 2: Vihtavuori DGP #2

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 3: Vihtavuori DGP #3

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 4: Vihtavuori DGP #4

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 5: Vihtavuori DGP #5

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 6: Vihtavuori DGP #6

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 7: Vihtavuori DGP #7

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 8: Vihtavuori DGP #8

Pituus 127 metriä. Par 3

Väylä 9: Vihtavuori DGP #9

Pituus 95 metriä. Par 3

13 arvostelua radalle “Vihtavuori DiscGolfPark

  Vihtavuori DiscGolfPark

  Elokuussa 2022 käyty ja täytyy sanoa, että uudestaan ei tarvitse mennä. Kaikki metsän puolen väylät olivat umpeen kasvaneet ja eksyimme jo metsään mentäessä sekä jouduimme etsimään seuraavaa väylää kauan. Loppupään väylätkin puistossa olisi voineet olla hieman parempia ilman, että nurmikko oli melkein polviin asti kasvanutta.

  Aikalailla kouluarvosanalla 5-. Ei uudestaan tänne.

  Laukaan kunnan Vihtavuoren taajaman urheilukenttäalueen vierustalla Vihtavuori DiscGolfPark. Radalla mittaa 9-väylää (818m) ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2800m.

  Tämän urheilukenttä + metsäradan kiertäminen kevyttä ulkoilua. Vain metsäväylillä hieman korkeuseroja. Infokartta, heittopaikkaopasteet ja korit hyvässä kunnossa. Ei varsinaista suosikkiväylää, nro 3 erikoisin missä heitettiin korkean kallion päälle. Siirtymät ok, pidempiä vitoselta kutoselle ja kasilta ysille.

  Surkea rata, ihan sanan kirjaimellisessa muodossaan! Tiit postimerkin kokoista tekonurmea, maassa kiinni, osin kupruilla. Lisäksi väylillä 7 ja 8 tiit jopa vaarallisen huonot. Paikalta heittävälle kuten minulle ei niin väliä, mutta… Next tee -kylttejä vain kolmoselta neloselle, olisi kaivannut myös neloselta vitoselle, vitoselta kutoselle ja kasilta ysille.

  Kolmosväylän alussa rehevöityneitä pusikoita tiellä. Kasiväylä kulkee leveän ojan yli mikä ainakin keväällä hyvin vetinen, huonolla tuurilla kiekon onkimisessa melkoinen vaiva. 9-väylän jälkeen 20m päässä lasten aitaamaton leikkipaikka mikä erittäin iso turvallisuuspuute!

  En tiedä oikein, että mikä tämän radan idea oli… paljon väkinäisiä väyliä. Metsässä korkeuseroja, mutta väylätkin siellä hätäisesti sutaistuja. Rakenteissa ja turvallisuudessa paljon puutteita! Alueen metsikköön saisi varmastikin rakennettua oikein laadukkaan radan. Nyt tämä sekava viritelmä ei olisi voinut yhtään vähempää innostaa. Ei koskaan enää uudestaan!

  1/5

  Rata löytyi helposti, samoin kaikki väylät. Opasteita voisi olla enemmän. Heittojen kannalta rata vaatii monipuolisia heittoja. Kannattaa pysyä väylillä, ainakin metsäosuudella kiekot meinasivat hävitä kasvuston sekaan. Väylät 7 – 9 olivat radan parhaimmistoa.

  Ei todellakaan pahimmasta päästä oleva rata. Pienellä ylläpidolla jopa keskitasoa parempi rata.

  En voi suositella. Väyläopasteet huonoja ja joutuu väyliä metsästämään…Emme kaikkia edes löytäneet. Metsäradat onnettomia, ei ole kunnollista heittoväylää. Viimeisellä väylällä lasten leikkipaikka korin takana. Ei voinut heittää kun lapsia oli siellä leikkimässä. 0/5. Ajatusta lisää ratojen tekoon.

  Väylät iha eri mitä kuvauksissa ylempänä. Oli kyllä valitettavan surkea. Ei voi suositella kenellekkään! Lähes joka väylällä kiekot vaarassa hävitä jos heitto menee 5m väylältä sivuun. Muutama uusi metsäväylä jotka valitettavasti jääneet hyvän ajatuksen tasolle ja nopeasti vaan sutastu metsään. Lisäksi 1, 2 tosi helposti heitto urheilukentällä ja 9 korin takana n 15m päässä lasten leikkipaikka. Tosi turvallista joo !

  Tämä rata uudistunut hurjasti viime vuodesta ja radalla on 3 täysin uutta metsäväylää. Myös muitakin väyliä muutettu reippaasti parempaan suuntaan. Ennen rata oli yksi huonoimmista, mutta nyt rata on kyllä kiertämisen arvoinen.

  Kauhia rata. Ensimmäiset väylät ovat täysin samanlaisia: heitetään harjun päällä olevaa suoraa tietä pitkin. Jos et saa (ET saa) kiekkoa pysymään tiellä, se vierii alas pusikkoon. Loput väylät ei ole niin kummoisia että ne tätä pelastaisivat.

Vastaa