"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Liikunta-alueen frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Tyrnävälle toukokuussa 2010 avattu rata sijaitsee liikuntapuistossa, aivan Tyrnävän keskustassa. Tämä puistomainen 9-väyläinen rata soveltuu aloittelijoille ja harrastajille. Radan par tulee olemaan 27 heittoa ja kokonaispituus 599 metriä.

Lue lisää

Rata alkaa tenniskenttien vierestä, kiertää liikunta-aluetta ja urheilukenttää vastapäivään, päättyen urheilukentän ja pesäpallokentän väliin Väylät ovat lyhyitä ja melkein jokaisella on OB-alueita. Rataa pelatessa on syytä kiinnittää erityistä huomiota liikunta-alueen muihin käyttäjiin.

Paikoitusalue ja radan opastaulu löytyvät kentän huoltorakennuksen edestä.

Radan kunnossapidosta vastaa Tyrnävän kunta / Jyrki Siekkinen. Frisbeegolfkiekkoja on lainattavissa Tyrnävän kirjastolta, osoitteesta Meijeritie 3. Puh. (08) 55871 237

Radan tiedot

 • Osoite

  Ketolantie 8
  91800 Tyrnävä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2010

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Jyrki Siekkinen

 • Suunnittelija

  Jyrki Siekkinen, Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Liikunta-alueen frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Liikunta-alue #1

Pituus 44 metriä. Par 3

Radan avausväylä lämmitellään suorana tenniskenttien sivua pitkin. Birdie mahdollinen jopa heikolla avauksella. OIkealla puolen kulkeva tie ja tenniskentät ovat OB.

Väylä 2: Liikunta-alue #2

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä pelataan liikunta-alueen kulmasta ohi beachvolleykentän kiertäen tenniskentät. Pitkä par 3. Tenniskentän kulma on pakollinen kierto oikealta. Griini sijaitsee pinellä kummulla urheilukentän vieressä. Tenniskentät ja urheilukenttä ovat OB.

Väylä 3: Liikunta-alue #3

Pituus 82 metriä. Par 3

Kummulta pieneen alamäkeen pelattava oikeankäden unhyzer. Griini ja kori kuusten suojassa. Oikealla puolella oleva piha-alue OB.

Väylä 4: Liikunta-alue #4

Pituus 75 metriä. Par 3

Jälleen oikeankäden unhyzer. Kori nurmialueen reunassa. Oikeanpuolen tie ja takana oleva piha ovat OB.

Väylä 5: Liikunta-alue #5

Pituus 60 metriä. Par 3

Lyhyt ja suora väylä. Avaus saatava portista ja onnistunut heitto ohittaa griiniä vartioivan puun. OB-alueet vaanivat väylän oikealla puolen ja griinin takana.

Väylä 6: Liikunta-alue #6

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä pelataan kummulle pienenä oikeankäden unhyzerinä. Avaus tulee saada puiden välistä. OB korin ja kummun takana. Tällä väylällä huomioitava lasten leikkikenttä, jolle näkyvyyden estää pieni kumpu heittopaikan vieressä.

Väylä 7: Liikunta-alue #7

Pituus 70 metriä. Par 3

Kummun päältä tykitettävä suora alamäkiväylä. Griini nätisti kuusiportin jälkeen tasaisella nurmialueella. Huomio väylän läpi kulkeva kulkutie. OB oikealla puolen.

Väylä 8: Liikunta-alue #8

Pituus 52 metriä. Par 3

Lyhyt ja avoin väylä, joka pelataan kummulta kummulle. Pieni oikeankäden hyzer / suora. Urheilukenttä ja väylän oikea puoli ovat OB.

Väylä 9: Liikunta-alue #9

Pituus 55 metriä. Par 3

Urheilukentän pääkatsomon vierestä pelattava avoin lyhyt väylä. Urhielukenttä ja korin takana oleva pesäpallokenttä ovat OB.

4 arvostelua radalle “Liikunta-alueen frisbeegolfrata

  Kiesus. Kartta ei pidä paikkansa yhtään. Siellä täällä A4 kokoinen jämä joskus siellä olleesta tiimatosta. Pakko oli jättää kesken, kun ei yhtään tiennyt minne mennä. Paikalliset pikkupojat osasivat neuvoa 2 ekaa väylää, kunnes heidän nukkumaanmenoaika tuli.

  Iha hyvä paikka aloittelijalle. Helppoja väyliä saaha miiinuksen puolelle:) Aika ahas paikka kun on urheilukentän ympärillä. Pittää varoa autojakin kun nakkelee:) väylillä pitäis olla kartat että tietää mille korille päin nakkaa.

Vastaa