"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tutkatalon frisbeegolfrata

Radan kuvaus

HUOM! Tutkatalon rata ei ole enää pelattavissa. Vanha rata puretaan ja uusi rakennetaan kevään 2024 aikana. Uudistetun radan tiedot julkaistaan heti, kun kaikki alkaa olla valmista.

Lempäälään tutkatalon liikuntopuistossa sijaitseva 8-väyläinen koululaisrata. Tutkatalon frisbeegolfrata palvelee aloittelevaa pelaajaa. Rata kiertää kaunista liikunta-aluetta, osa väylistä kulkee aivan järven rannassa..

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Linnajärventie 79
  37560 Lempäälä


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2012

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  8

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Antti Tuomi

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa / LeKi

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Tutkatalon frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Tutkatalo #1

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 2: Tutkatalo #2

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 3: Tutkatalo #3

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 4: Tutkatalo #4

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 5: Tutkatalo #5

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 6: Tutkatalo #6

Pituus 98 metriä. Par 3

Väylä 7: Tutkatalo #7

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 8: Tutkatalo #8

Pituus 68 metriä. Par 3

16 arvostelua radalle “Tutkatalon frisbeegolfrata

  Rantarata, jossa loppuosan niittyväylät parempia. Kehityskelpoinen rata-alue. Heittoalustat olisi paikallaan uusia.

  Alkuosassa pienellä niemellä korin lokaatio noin neljä metriä tummapohjaisesta rannasta ehkäpä monille heittäjille turhan jännä…

  Laitetaas ajantasane reviewi. Nykyään 8-väyläne, tarvii nettikarttaa koska radalla oleva kartta tai väylä-opasteet ei auta. Ihan kivat miljööt, jos ei ole paljoa muita ihmisiä niin mukava paikka, aika syrjässä (elokuun lopussa perjantai kolmen kieppeillä oli joku läpsyttelijä). Paikalta löytyy roskikset ja BAJAMAJA, sekä grillimesta kolmosväylältä. Aika kova setti mitä varustukseen tulee.

  Sitten negatiiviset. Vähän on rykäsyn makua väylissä, kaikki par3 – osa pala kakkua, osa semmosia että vaatii ihan kipeen siivun jotta pääsee puteille, muuten raavitaa pelottavaa par-puttia. Todella tarkkaa tatsia, uhkarohkeutta järven suhteen ja jopa raakaa distansee tarvii jos haluaa puhdasta pirkkoa edes yrittää.

  Ratakartta vihjaa jotain OB rajoja droppareineen mutta radalla ei juuri tulkittavia keppejä näkynyt joten avoimena pelasin. Useat korit on todella heikossa hapessa ketjujen suhteen. Kakkoselta laskin kokonaiset yhdeksän ketjua roikkumasta, jotka nekin on nippusiteellä kiinnitetty. Eli ei täällä juuri pisteitä tosissaan laske.

  Matkan takaa ei paljon järkeä poiketa, edes työmatkalla vähän hankala perustella. Mutta jos ei arkena tai talvisin ole trafiikkia niin mikäjottei. Puistoa on ja joku nurmikonkin on ajanut joten ihan kiva spotti kyllä, makkaraaakin pääsee paistamaan ja paskalla istahtaan.

  Hauskoja väyliä, jännittäviäkin veden läheisyyden takia kuten edelläkin mainittu. Opasteet ja ratakartan toivoisi päivitettävän nykyisten väylien mukaiseksi. 5-väylä ei oikein näyttänyt kartan mukaiselta ja paikalla infotaulussa vielä vanha kartta.

  Mukavan helppoja väyliä joissa pääsee kehittämään Midari ja Putteripeliä. OB-tikut hyvä lisäys esim. väylille #2 ja #7. Siirtymät lyhyitä ja suurin osa tiistä hyvässä kunnossa. Vesi korien #2 ja #8 takana tekee väylät jännittävämmäksi jolloin 70 metriset väylätkin saadaan riittävän vaikeiksi. #4 väylä on kyllä täysin älytön ja väylän #5 tii on vaarallisen lähellä #4 koria.
  4/5

  Todellinen maaseuturata, ja ilman opastekylttiä olisin luullut ajaneeni jonkun tontille. Hieman hämmennyin aluksi, kun odotin kuusiväyläistä, mutta koreja olikin 8. Koska ratakartta oli päivittämättä, oikeaa heittojärjestystä ei ihan heti löytynyt. Uudet väylät ovat järjestyksessä #2 ja #8. Silti positiivinen kokemus, mukavia ja vaihtelevia väyliä, ja varsinkin #3 tosi nätillä paikalla.

  Hyvä yllättävänkin vaihteleva rata, ehdottomasti paras kuusiväyläinen missä olen pelannut tähän mennessä. Riittävät opasteet, jotta väylät löytyy ilman karttaakin ja paikoin ihan nättiäkin (2.väylä). Suosittelen.

  Rataa on kunnostettu, hienoa!
  Nelonen on ”korjattu” järkeväksi, pusikoita siistitty ja hieman matalalle asennettuja koreja on nostettu. Loistavaa. Enää oikeastaan ykkösen tiin reunat liian korkealla. Ihan paras kuusiväyläinen treenirata.

Vastaa