"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Säkylän frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Säkylänharjun kuivalle mäntykankaalle toteutettu 9-väyläinen metsärata, jossa avaus ja päätösväylät laakealla hiekkakentällä. Rata on hieman haastava, mutta tarjoaa aloittelijallekin hyvät puitteet tutustua lajiin ja hioa heittotaitoja. Rata sijaitsee sotilasalueen kupeessa, mutta on avoin kaikille heittäjille.

Lue lisää

Sotilaskodin parkkipaikalla on yleensä hyvin tilaa autoille ja sinne tulee opasteet radalle. Kulje ampumaratojen suuntaan reilut 300 m ja sairaalan kohdalta oikealle lähtee polku pururadalle, joka vie aloitusväylälle.

Radalla on hyvät opasteet ja ainakin toistaiseksi hyvin tilaa heitellä, mutta ajoittain myös muita liikkujia, joten olkaa tarkkana. Radan lähellä sijaitsee sotilaskoti, jossa WC:t ja erinomainen ja edullinen kahvio. Kaikki rohkeasti tutustumaan rataan. Tervetuloa!

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Huovintie
  27800 Säkylä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Tommi Rantala

 • Suunnittelija

  Seppo Paju

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Range, Harjoituskori(t), Kahvio, Vessa(t)

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Säkylän frisbeegolfrata

Väylä 1: Tiedustelija

Pituus 140 metriä. Par 4

Heti alkuun radan pisin ja ainut par 4 väylä. Kori ei näy heittopaikalle, mutta alun kapeahkon rännin jälkeen väylä laajenee avoimeksi hiekkakentäksi, joten tilaa liidättää kiekkoa löytyy. Varo OB-aluetta vasemmalla sivustalla.

Väylä 2: Jääkäri

Pituus 80 metriä. Par 3

Ja sitten metsään. Rata muuttuu alun helpohkon väylän jälkeen melkoisesti. Tiiltä avautuu kaksi kapeaa ränniä, joista taidolla tai tuurilla pääsee yrittämään birdietä.

Väylä 3: Tykkimies

Pituus 85 metriä. Par 3

Vanhan tuliaseman reunalta avataan kapeaan ränniin. Nyt kannattaa heittää suoraan. Kori on pultattu kiven päälle.

Väylä 4: Viestimies

Pituus 75 metriä. Par 3

Toinen suora väylä putkeen. Upeaa mäntykangasta parhaimmillaan. Poikkeuksena aiempiin väyliin, nyt on mahdollisuus päästä sivustoilta takaisin väylälle.

Väylä 5: Pioneeri

Pituus 110 metriä. Par 3

Vasemmalle kaartava, yllätys yllätys, kapea ränni. Varo kuusta portin pielessä. Korin läheisyydessä hieman enemmän puita, joten lähestymiskulma tulee miettiä tarkkaan. Taitoerot alkavat viimein erottumaan.

Väylä 6: Suojelumies

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylän virkaa hoitaa oikealle kaartuva polku, joten hyvällä heitolla helppokulkuinen väylä. Väylän keskivaiheilla kivikkoa oikealla reunustalla kannattaa välttää.

Väylä 7: Lääkintämies

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä kaartaa voimakkaasti oikealle, eikä kori näy tiille. Metsän levein väylä, joten puut on mahdollista välttää. Väylää risteää kaksikin polkua, joten hieman normaalia enemmän tarkkaavaisuutta. Siirtyminen 8 väylälle polkua pitkin (ei väylää).

Väylä 8: Sotilaspoliisi

Pituus 95 metriä. Par 3

Varsin suora väylä, jossa pitkällä avauksella birdien paikka. Kannattaa pysyä väylällä, sillä vasemmalla oleva tiheikkö imaisee kiekon helposti. Korin takana lisää tiheikköä.

Väylä 9: Pelastusmies

Pituus 99 metriä. Par 3

Aakee laakee hiekkaväylä, nyt on tilaa revitellä. Varo kuitenkin OB-kenttää ja mahdollisia palloilijoita. Kori sijaitsee kauniissa mäntykupissa. Ja toinen kierros voi alkaa...

4 arvostelua radalle “Säkylän frisbeegolfrata

  Radalle sotkun parkkipaikalta n. 500m. Rata sijaitsee varuskuntasairaalan kohdalla oikealla jossa tien vieressä pieni oastaulu radasta. Ykkös väylän vierestä löytyy iso Prodigyn Opastaulu. Heittopaikat hyvät ja Prodigyn korit mielestäni parhaita mitä radoilta löytyy.
  Väylät hieman samankaltaisia ja siirymät korilta toiselle pienet. Väyläopasteet kunnossa. Suosittelen kyllä kiertämään mukavassa helposti kuljettavassa maastossa oleva 9 väyläinen jossa kiekotkaan ei katoa pusikkoon.

  3/5 ja rata bongattu – karttamerkintä piti paikkansa, kunhan vain tajusi kävellä 100 metriä tieltä kentän puolelle. Paremmat opasteet varmasti löytävät paikalleen lähitulevaisuudessa. Rata on suunniteltu hyvin, siirtymät ovat lyhyitä ja rata muodostaa järkevän kokonaisuuden. Opasteet väylillä ovat kunnossa. Tiimatot on tehty suoraan maapohjaan, joten maan routiessa matto tulee menemään kuprulle. Olisiko järkevää tehdä kunnot alustat, etenkin jos varusmiehet innostuvat rataa enemmänkin käyttämään? Osa väylistä on ainakin vielä niin tukossa puista, että väylään pitää heittää todella tarkasti muutaman väylän osalta. Pieni harkittu puiden kaataminen olisi tässä paikallaan. Plussaa myös koreista, Prodigyn koppaa sylkee kiekon harvoin ketjuista ulos.

Vastaa