"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Säkylän frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Säkylänharjun kuivalle mäntykankaalle toteutettu 18-väyläinen metsärata, jossa avaus ja päätösväylät laakealla hiekkakentällä. Rata on hieman haastava, mutta tarjoaa aloittelijallekin hyvät puitteet tutustua lajiin ja hioa heittotaitoja.

Lue lisää

Rata sijaitsee sotilasalueen kupeessa, mutta on avoin kaikille heittäjille. Radan laajennus 18-väyläiseksi on valmistunut heinäkuun lopussa 2021.

Sotilaskodin parkkipaikalla on yleensä hyvin tilaa autoille ja sinne tulee opasteet radalle. Kulje ampumaratojen suuntaan reilut 500 m ja sairaalan kohdalta oikealle lähtee polku pururadalle, joka vie aloitusväylälle harjanteen päälle.

Radalla on hyvät opasteet ja ainakin toistaiseksi hyvin tilaa heitellä, mutta ajoittain myös muita liikkujia, joten olkaa tarkkana. Radan lähellä sijaitsee sotilaskoti, jossa WC:t ja erinomainen ja edullinen kahvio. Kaikki rohkeasti tutustumaan rataan. Tervetuloa!

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Huovintie
  27910 Säkylä


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Tommi Rantala

 • Suunnittelija

  Seppo Paju

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Range, Harjoituskori(t), Kahvio, Vessa(t)

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Säkylän frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Säkylän frisbeegolfrata #1

Pituus 140 metriä. Par 4

Väylä 2: Säkylän frisbeegolfrata #2

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 3: Säkylän frisbeegolfrata #3

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 4: Säkylän frisbeegolfrata #4

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 5: Säkylän frisbeegolfrata #5

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 6: Säkylän frisbeegolfrata #6

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 7: Säkylän frisbeegolfrata #7

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 8: Säkylän frisbeegolfrata #8

Pituus 99 metriä. Par 3

Väylä 9: Säkylän frisbeegolfrata #9

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 10: Säkylän frisbeegolfrata #10

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 11: Säkylän frisbeegolfrata #11

Pituus 124 metriä. Par 4

Väylä 12: Säkylän frisbeegolfrata #12

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 13: Säkylän frisbeegolfrata #13

Pituus 103 metriä. Par 3

Väylä 14: Säkylän frisbeegolfrata #14

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 15: Säkylän frisbeegolfrata #15

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 16: Säkylän frisbeegolfrata #16

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 17: Säkylän frisbeegolfrata #17

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 18: Säkylän frisbeegolfrata #18

Pituus 99 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Säkylän frisbeegolfrata

  Hieman tuli harhailtua rataa hakiessa, mutta löytyi se lopulta Helposti menee ohi. Tosiaan varuskuntasairaala ja tien oikella puolella olevat kivitykset on hyvä keino löytää rata. Siitä sitten polkua mäki ensin alas ja lopussa pikkupolkua hieman vasemmalle ylös löytyy 1.tii.

  No sitten kun rata löytyi autoa ei saanutkaan jättää radan viereen ja se oli vietävä sotkun parkkipaikalle. Kannattaa suunnata suoraan vaan sinne sotkuun ja siitä n.500m kävely radalle.

  Itse rata on ihan hyvä prodigyn metsärata tasaisessa kuivassa kangasmetsässä. Melko helppo, mutta on tässä vähän haastettakin. Rata oli ihan hyvin nuolilla opastettu, mutta jossain kohtaa nuolia ei enäää ollutkaan ja piti tutkia ratakarttaa, mutta melko helposti väylät löytyivät. Ihan hyvä rata 4/5

  Kannattaa käydä. Erityisesti alku sopii aloittelijallekin. Korit näkyvät hyvin tiille eikä maasto ole peitteitä.

  Vaikka alla on monta ”helposti” korjattavaa kohtaa, niin positiivinen maku ehdottomasti.

  Ratakartat päivittämättä, mutta sen verran tuore ratapäivitys 18 väyläiseksi, että eiköhän kartatkin päivity kohta puoliin. Parkkipaikalta polun opasteiden suuntaan. Nykyisen kartan infopiste hämää.

  Mukava mäntymetsikkö alussa, joka mahdollisti myös väylältä karanneiden heittojen par ja alle tulokset. Vähän samankaltaisia ratoja, vaikka pieniä korkeuseroja onkin. Tiit kohtuu lyhyitä Edellyttää aktiivista kunnossapitoa sillä metsäpusikot kasvavat nopeasti (uudet väylät). Nyt oli ok.

  Koreissa voisi olla suuntalätkät, vaikka pääsääntöisesti korilta näkee seuraavalle tiille….ainakin vielä. Väylien roskakorit oli muovipusseja….linnut repii ne rikki. Joko kokonaan pois tai muoviset/metalliset tilalle.

  Kuntopolulla liikkuvien kanssa oltava tarkkana. Paljon pyöräilijöitä. Samoin lopussa kun siirtyy viimeiselle väylälle, ettei saa ykkösväylältä osumia.

  Viimeiseltä korilta löytyy Bajamaja…kuntoa en tarkistanut. Ja muutakin kuntoilupaikkaa on siinä sivussa

  Radalle sotkun parkkipaikalta n. 500m. Rata sijaitsee varuskuntasairaalan kohdalla oikealla jossa tien vieressä pieni oastaulu radasta. Ykkös väylän vierestä löytyy iso Prodigyn Opastaulu. Heittopaikat hyvät ja Prodigyn korit mielestäni parhaita mitä radoilta löytyy.
  Väylät hieman samankaltaisia ja siirymät korilta toiselle pienet. Väyläopasteet kunnossa. Suosittelen kyllä kiertämään mukavassa helposti kuljettavassa maastossa oleva 9 väyläinen jossa kiekotkaan ei katoa pusikkoon.

  3/5 ja rata bongattu – karttamerkintä piti paikkansa, kunhan vain tajusi kävellä 100 metriä tieltä kentän puolelle. Paremmat opasteet varmasti löytävät paikalleen lähitulevaisuudessa. Rata on suunniteltu hyvin, siirtymät ovat lyhyitä ja rata muodostaa järkevän kokonaisuuden. Opasteet väylillä ovat kunnossa. Tiimatot on tehty suoraan maapohjaan, joten maan routiessa matto tulee menemään kuprulle. Olisiko järkevää tehdä kunnot alustat, etenkin jos varusmiehet innostuvat rataa enemmänkin käyttämään? Osa väylistä on ainakin vielä niin tukossa puista, että väylään pitää heittää todella tarkasti muutaman väylän osalta. Pieni harkittu puiden kaataminen olisi tässä paikallaan. Plussaa myös koreista, Prodigyn koppaa sylkee kiekon harvoin ketjuista ulos.

Vastaa