"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pyhämaa DiscGolfPark

Radan kuvaus

Pyhämaan rata koostuu kahdesta kokonaisuudesta. Koulun läheisyyteen on tehty 5-väyläinen lenkki (väylät 1-3 & 17-18), joka on sunniteltu aloittelijaystävälliseksi. Loput väylät ovat selvästi haastavampia ja pidempiä.

Lue lisää

Radalle tultaessa pysäköinti Pyhämaan kirkon parkkipaikalla. Sieltä on n. 250 metrin kävelymatka koulun kentälle (Mäkitarhantie 22), josta 1. väylä alkaa.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Mäkitarhantie 22
  23930 Uusikaupunki


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Pyhämaa DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Pyhämaa DGP #1

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 2: Pyhämaa DGP #2

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 3: Pyhämaa DGP #3

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 4: Pyhämaa DGP #4

Pituus 151 metriä. Par 4

Väylä 5: Pyhämaa DGP #5

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 6: Pyhämaa DGP #6

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 7: Pyhämaa DGP #7

Pituus 146 metriä. Par 4

Väylä 8: Pyhämaa DGP #8

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 9: Pyhämaa DGP #9

Pituus 176 metriä. Par 4

Väylä 10: Pyhämaa DGP #10

Pituus 117 metriä. Par 3

Väylä 11: Pyhämaa DGP #11

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 12: Pyhämaa DGP #12

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 13: Pyhämaa DGP #13

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 14: Pyhämaa DGP #14

Pituus 103 metriä. Par 3

Väylä 15: Pyhämaa DGP #15

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 16: Pyhämaa DGP #16

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 17: Pyhämaa DGP #17

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 18: Pyhämaa DGP #18

Pituus 59 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Pyhämaa DiscGolfPark

  Pelattu kesällä 2020. Hieno rata todella kauniissa ympäristössä. Puitteet kaikin puolin kunnossa. Ainoa parannus varmaankin olisi erottaa alku- ja loppupään selkeät amatööriväylät omaksi radakseen, toisaalta lempeä alku ja loppu tekevät kierroksesta mieluisamman myös harrastelijalle. Suosittelen lämpimästi.

  Käytiin fribareissulla myönteisten arvioiden innoittamana tämä rata heittämässä, kauniissa kesäsäässä. Rata oli tehty osittain hienoon kalliomaastoon ja osittain upeille puistoalueille. Tiit ja opasteet kunnossa. Radasta ei sinänsä löytynyt moitetta, mutta monet lyhyet väylät eivät herättäneet innostusta. Tästä aiheutuikin porukan mielipide, että ei tänne frisbeen takia toistamiseen kannata tulla. Mielenkiintoista heitettävää löytyy lähempääkin pääteitä. 3/5.

  4/5 ja rata bongattu! Hienoa käydä radoilla, missä kaikki asiat ovat kunnossa. Heittomatoille on tehty kunnon lavetit, väylät ovat selkeitä ja hyvin karsittuja, opasteet ja siirtymät järkeviä ja muutama järeämpikin penkki on saatu radalle. Oikeastaan ainoa ”heikkous” ovat muutamat lyhyemmät neppiväylät putterilla (alun 3 ja lopun 2). Mutta silti kokonaisuutena yksi hienoimmista ja hyvin hoidetuista radoista, millä on tultu heitettyä. Kannattaa siis käydä heittämässä vähän kauempaakin.

  Radan varrella voi ”törmätä” peuroihin, kauriisiin, hirviin, metsoihin, merikotkat ovat hyvinkin tavallisia ilmestyksiä. Radan varrella voi kerätä mustikoita, jos aikaa riittää, ja lätyn heitto ei oikein suju. Syksymmällä sitten puolukoita.

  Radan 3. väyläkin on nyt taas käytössä. Se on tosin jouduttu tilapäisesti lyhentämään ja koria siirtämään, koska saimme valituksia siitä, että lätyt olivat lennelleet osin naapurin tontille. Siirsimme koria lähemmäksi ja ratasuunnittelijan palattua lomiltaan hän piirtää tämän väylän uudelleen ja viemme heittolavaa kauemmaksi, jolloin väylä tulee suurin piirtein entiseen mittaansa. 3. väylä on yksi koulun lähelle sijoitetuista lyhyistä väylistä, pidempiä väylä on väylästä 4 alkaen.

  Aikamoisen radan olette talkootyöllä laittaneet pystyyn. Ajomatkaa kertyy Turusta jonkin verran, mutta kierroksen jälkeen ei tarvinnut miettiä, kannattiko ajaa tänne asti. Todella hienoa työtä opasteiden, väylien ja kaiken muun tilpehöörin, kuten penkit ja roskikset, kanssa. Tähän vielä alimmista oksista karsitut puut ja märimpiin kohtiin lisätyt hakkeet niin puhutaan todella käyttökelpoisesta radasta.

  Miinuksiakin täytyy mainita, jottei mene pelkäksi ylistämiseksi. Nelosväylän tii vähän pomppii, ysiväylältä tuntuu puuttuvan yksi silta ojan yli, nro 14 oli aikalailla ”väylätön väylä” ja 17 oli kyllä outo. Niin ja yksi rata ei ollut käytössä, kun kävimme.

  Mutta joka tapauksessa siis harvoin on juuri avattu rata näin pelattavassa kunnossa ja kyllä kaikessa näkyi talkootyön tulokset. Erittäin hieno rata ja ansaitsee kyllä kehunsa. Aion mennä kesällä vielä uudestaa ja se kertonee olennaisimman.

Vastaa