"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Radan kuvaus

Vanha umpeen kasvanut pururata, joka on kunnostettu parin vuoden aikana talkoohommilla frisbeegolfradaksi lähinnä sen perustajan & suunnittelijan voimin. Lounaskahvila Kantatie 66:sen viereiseltä pysäköintialueelta lähtee ensimmäinen väylä asfaltilta.

Lue lisää

Rata saa laajentua jopa 18-väyläiseksi, riippuen sen suosiosta.

Ihan lepposa lenkki ja suhtkoht monipuolinen ja radan jälkeen on hyvä mennä palautumaan kahvilaan, missä on hyvät burgerit ja b-oikeudet.

Radan tiedot

 • Osoite

  Pullapolku 2
  34870 Ruovesi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2018

 • Korit

  Prodiscus

 • Väylien määrä

  10

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Ei

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Ville Vaali

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t), Kahvio

Väyläkuvaukset

Pullapolku

Väylä 1: Pullapolku #1

Pituus 118 metriä. Par 3

Pelto OB- aluetta. Väylällä kannattaa olla varuillaan heiton pituudesta, koska takana on rämeikköä/suota ja varsinkin keväisin paljon vettä.

Väylä 2: Pullapolku #2

Pituus 93 metriä. Par 3

Ylämäki väylä, kaartuu hieman vasemmalle mäen päällä.

Väylä 3: Pullapolku #3

Pituus 54 metriä. Par 3

Kapea & lyhyt väylä. Hyzerilla holari.

Väylä 4: Pullapolku #4

Pituus 114 metriä. Par 3

Aika suora, lievään alamäkeen heitettävä väylä. Muutama puu ja oksa edessä.

Väylä 5: Pullapolku #5

Pituus 51 metriä. Par 3

Lyhyt väylä, mikä kaartuu vasemmalle enemmän kun uskotkaan.

Väylä 6: Pullapolku #6

Pituus 99 metriä. Par 3

Ensin oli tarkoitus että väylällä olisi ollut asvalttitii, mutta kun menivät raapiin sen pois. Tien päästä olisi tarkoitus heittää. Vein sinne pienen irtomaton, niin saatte tapella mistä heitätte, siihen asti kun saan tehtyä kunnon tiipaikan sinne. Lievästi S:n muotoinen väylä, joka lähtee nousemaan koria kohden.

Väylä 7: Pullapolku #7

Pituus 102 metriä. Par 3

Kartan väylä antaa vähän väärän kuvan, jäi liian lyhyeksi kun väsättiin sitä, mutta antaa nyt kuitenkin osviittaa väylästä. Hyvä mäen nyppylä alussa ja siitä päästäänkin "vuoren päälle" johon aion hakea tuet ja luvat, niin saadaan se laavukin sinne.

Väylä 8: Pullapolku #8

Pituus 102 metriä. Par 3

Täyttä alamäkeä, napakka matala anhyzer ja se on siinä. Ollaan taas tulossa suoalueelle, pidä siis huoli että kiekko pysyy väylällä, eikä mene liian pitkäksi.

Väylä 9: Pullapolku #9

Pituus 60 metriä. Par 3

Lyhyt tasainen oikealle kaartuva väylä.

Väylä 10: Pullapolku #10

Pituus 76 metriä. Par 3

Pitihän yksi mando-väylä väsätä myös drop zonen kera. Pellon reunaa  pääsee hyvin kahvilan nurkille, eikä tarvitse pelätä saavansa kiekkoa päähän, eiköhän siihen ajan mittaan polku synny.

2 arvostelua radalle “Pullapolku

  Samaa mieltä Aten kanssa Tälle radalle ei kannata edes ratabongarin mennä. Jäi pelaamatta. Oli kyllä sellainen kasvillisuus viidakko, että huh huh. Muutaman korin ja maton löysin, mutta jotkut tiit oli aivan piilosssa. Toivottavasti rataa parennetaan. Kunnon tiit ja opasteet radalle ja kunnon raivaus tai sitten radan vois siirtää jonnekin ihan muualle. Tämä alue on vaan liian kasvillisuuden peitossa.

  Voi pullapolku! Karttalinkki vei oikeaan osoitteeseen ja opaskartta oli paikallaan postilaatikon vieressä. Tarjolla on pääosin ränniheittelyä pururadan varrella vastapäivään kiertäen. Korit olivat laadukkaat, mutta heittopaikat taas heikot. Kokonaisuutena rata on mielestäni heikko. Olisiko radan saanut jonnekin muualle? Tämä alue ei vain toiminut. Toivottavasti rataa kehitetään jatkossa ainakin mattojen osalta. 1/5 vain korien takia.

Vastaa