"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pukkivuori DiscGolfPark

Radan kuvaus

Entinen Virtain frisbeegolfrata on vuodesta 2018 lähtien Pukkivuori DiscGolfPark. Uudistuksen yhteydessä menivät uusiksi kaikki väylät, joiden määräkin myös tuplaantui, ja radan kalusto vaihtui kauttaaltaan.

Lue lisää

Radan maasto on mäkinen, osittain laskettelurinteessä. Pelattavissa on kaksi eri versiota radasta, kesä- ja talvilayout.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Urheilukuja 2
  34800 Virrat


 • Rata kartalla

 • Perustettu

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata
  Hiihtokeskus

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Pukkivuori DGP

Ratakartta

Väylä 1: Pukkivuori DGP #1

Pituus 118 metriä. Par 3

Väylä 2: Pukkivuori DGP #2

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 3: Pukkivuori DGP #3

Pituus 153 metriä. Par 4

Väylä 4: Pukkivuori DGP #4

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 5: Pukkivuori DGP #5

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 6: Pukkivuori DGP #6

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 7: Pukkivuori DGP #7

Pituus 167 metriä. Par 4

Väylä 8: Pukkivuori DGP #8

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 9: Pukkivuori DGP #9

Pituus 163 metriä. Par 4

Väylä 10: Pukkivuori DGP #10

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 11: Pukkivuori DGP #11

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 12: Pukkivuori DGP #12

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 13: Pukkivuori DGP #13

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 14: Pukkivuori DGP #14

Pituus 111 metriä. Par 3

Väylä 15: Pukkivuori DGP #15

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 16: Pukkivuori DGP #16

Pituus 161 metriä. Par 3

Väylä 17: Pukkivuori DGP #17

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 18: Pukkivuori DGP #18

Pituus 105 metriä. Par 3

11 arvostelua radalle “Pukkivuori DiscGolfPark

  Monipuolinen rata, joka tarjoaa niin niittyä kuin kunnon metsääkin paikoin suurilla korkeuseroilla. 18-väyläiseltä radalta löytyy vaihtelevia väyliä, joissa on hyödynnetty hyvin alueen erityispiirteitä. Joillakin väylillä (7, 9, 16) taitamaton heittäjä saattaa hukata kiekkonsa tiheään metsään, jos ei pysy väylällä. Tiit, korit ja opasteet huippulaatua!

  Lähes erinomainen, vaihteleva rata. 18 väylään mahtuu korkeuseroja, metsää, kaarteita ja vähän avarampaa. Väylien 6 ja 7 väli on kyllä todella hankala löytää ilman opastetta. Osa uusista väylistä on käytännössä suota: näin loppukesästä pärjää vielä lenkkareilla, mutta kausittain kumpparit tulevat varmasti tarpeeseen. Kiekon hukkaamiseen on paljon mahdollisuuksia: viimeksi kaverin kiekko sujahti kirjaimellisesti maanrakoon, josta sitä ei saanut pois ilman apuvälineitä. Melko haastava, vaihtelevuudessaan hauska.

  Ihan ok. Vähän metsässä rämpimistä toki. Ei mikään huppurata ja muutama aika lyhyt neppiväylä. Toki taas sitten muutama haastelleisempikin väylä löytyy. Eli vähän sekoitus helppoja ja vaikeita väyliä. Kutoselta seiskalle olis tosiaan hyvä joku next tee kyltti. Siitä on ekalla kerralla hieman hanakala tajuta lähteä menemään oikeaa polkua. Se polku on sellainen pienempi polku jota pitkin löytää kutoselta seiskalle. Ite hieman harhailin siinä kohtaa kun en ihan heti tajunnut lähteä sitä pikku polkua.

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan osoitteeseen ja opaskartta löytyy helposti. Oikeastaan edellisen kommentin loppuosa kuvaa rataa erinomaisesti. Kokonaisuus on suunniteltu hyvin ja rata tarjoaa sekä helpompia että haastavampia väyliä. Ensimmäisen kolmen väylän aikana saa heittää ylöspäin. 😀 Radan väylät ovat ennen kaikkea monipuoliset. Rata, joka kannattaa bongata, mutta kannattaa varata myös aikaa. Rata on jonkin verran raskas heitettävä suurten korkeuserojen takia. Arvosana 4/5.

  Uudistettu rata testattu pääsiäisenä 2019. Ensin puutteet…
  – radalta puuttui vielä laskettelurinteen korit 1,2,3 ja 18
  – rata oli vuodenajan takia vielä osittain mutainen ja märkä
  – väylien 6 ja 7 väliin kaipaisi opasteita

  Sitten asiaan…
  Nykyinen layout ja radan muutos 18-väyläiseksi on huomattava parannus edelliseen rataan. Heittoalustat ovat erinomaiset ja siirtymät loistavan lyhyet koko radan. Rata tarjoaa korkeuseroja, avointa väylää ja metsäväylää. Metsäväylillä oli mielestäni juuri sopivasti harvennettu puustoa. Upea rata ja suhteellisen vaikea. Ehdottomasti ainakin neljän tähden arvoinen rata, kun korit saadaan rinteeseenkin paikoilleen.

  Ensimmäisen avoimen väylän jälkeen mennään ylöspäin laskettelurinnettä. Ykkösväylän korin vieressä on jousiammuntarata ja meillä sattui olemaan ampuja autoineen siinä. Kolmosväylä mielenkiintoinen u-mutka. Loput radat tullaan leveää lasketteluväylää alaspäin. Jos kiekko karkaa tuulessa sivuun, niin saa etsiä pidempään. Ei ollut heittoalustoja ja ylöspäin menevillä radoilla sivulle joutuessa joutuu aikamoiseen pöheikköön, jossa ei ole kiva liikkua.

  Pienen etsimisen jälkeen rata löytyi osoitteesta urheilukuja 2. Väyläkuvaukset puuttuivat vielä, mutta ilmeisesti rataa lähdetään kiertämään vasemman kautta ylös. Väylät olivat sopivan pituisia ja aluskasvillisuus ei hukuttanut kiekkoja. Varsinkin ylöspäin mentäessä oli monta hyvää kaartavaa väylää. Näissä kohdissa rata seuraa hiihtoladun uraa, joka on mukavan leveää, muttei kuitenkaan liian avaraa. Nyppylän päältä tulee vielä kaksi alamäkiliidätys väylää, missä saa olla huolellinen heittojen kanssa. Tutustumisen arvoinen rata, jahka väyläkuvaukset saadaan paikalleen.

Vastaa