"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kesää odotellessa – Pahkavuoren frisbeegolfrata

3.4.2010 23:35

Pahkavuoren rata odottelee vielä lumipeitteen sulamista ja kuutosväylän korin asentamista takaisin paikoilleen. Kyseinen korihan nostetaan jalustaltaan talvisäilöön joka vuosi pulkkamäen tieltä.

Salon rata on säilynyt perus-layoutiltaan alkuperäisessä muodossaan nyt pian neljä vuotta. Alueella on jo vakiintunut harrastajakunta, jolta toivon aktiivista kommentointia ja ilmoittelua tänne blogiin. En ole käynyt talvikaudella kiertämässä rataa ja toteamassa sen kuntoa tarkemmin, mutta paikallisissa urheiluvälinekaupoissa on tullut poikettua tarkistamassa että hyllyistä löytyy kiekkoja. Ensi kesänä on tarkoitus kiertää Pahkiksen rataa aiempia vuosia tunnollisemmin ja tutustua samalla paikallisiin harrastajiin.

Pyrin lisäämään kuvia radalta kevään edetessä, väylien esittelykuvat ovat nähtävillä osoitteessa http://7k.fi/?kiekko=ratakuvat&rata_id=7 . Myös uudistettu ja selkeämpi ratakartta on jo työn alla.

Pelikelejä odotellessa,

Mikko Kaakinen, Muurla


13 kommenttia:

Harri Jukantupa | 12:38 21.03.2017

Maasto on hieno ja kaikki puitteet olisi hyvälle radalle. Ei minkään laista opastusta väylien välillä ja siirtyminen on yhtä arpomista väylien välillä. Ensi vierailu radalla jokseenkin haastava, kun seuraava väylä välillä hukassa. Mut hieno maasto ulkoilla.. ?

Jakke | 09:14 10.08.2013

Mihin aikaan syksystä kuutoskori haetaan pois?

Leila Haverinen | 09:26 30.05.2013

Urheilu ja luonnossa oleminen ok! Oletteko harkinneet toista P-paikkaa pelaajille? Järjestötuvam P-paikka? Majavankatu on hyvin tukkoinen asukkaiden ja talossa vierailevien takia. Majavankatu 6ssa olemme keskustelleet asiastaa ja pyydämme miettimään luontoa ja asuinviihtyvyyttä. Roskaamisen paljous on ihmetyttänyt ja inhottanut alueen asukkaita. Roskaaminen on lisääntynyt suuresti pelaajien tultua radalle. Kiitos asiallisesta asiain hoitamisesta. T. Leila Haverinen

Leila Haverinen | 09:24 30.05.2013

Urheilu ja luonnossa oleminen ok! Oletteko harkinneet toista P-paikkaa pelaajille? Järjestötuvam P-paikka? Majavankatu on hyvin tukkoinen asukkaiden ja talossa vierailevien takia. Majavankatu 6ssa olemme keskustelleet asiastaa ja pyydämme miettimään asuinviihtyvyyttä. Roskaamisen paljous on ihmetyttänyt ja inhottanut alueen asukkaita. Roskaaminen on lisääntynyt suuresti pelaajien tultua radalle. Kiitos asiallisesta asiain hoitamisesta. T. Leila Haverinen

s.i | 19:30 06.04.2013

Tarkoitat varmaan kasiväylän koria..
Löysin myös tänään la 6.4 westsiden lautturi kiekon. kiekkon saa omaksi tuntomerkkejä vastaan.

Eisblau | 18:03 02.05.2012

Moi! Uutena paikkakuntalaisena olis kiva jos ratakartta päivitettäis ajan tasalle asap!
Kävin viimeksi Pahkavuorella pari vuotta sitten ja nyt oli hieman arpomista parin väylän kanssa.

Oikein kivalta radalta kyllä vaikuttaa. Yhdeltä kentällä tavatulta paikalliselta koplalta kuulin, että suunnitelmissa olisi laajentaa rata 12-väyläiseksi...

Ville Nieminen | 00:13 09.05.2010

Näillä näkymin rata tulee laajentumaan kolmella korilla kesän aikana. Viikkokisat olisi myös tarkoitus saada aikaiseksi.

Niko | 13:32 26.04.2010

Taitaa olla jo sellaisessa kunnossa rata että kehtaa mennä viskomaan. Itseäni pidättelee vielä hetken murtunut ranne, mutta kohta tositoimiin :) Pari innokasta olen jo nähnyt siellä kiertämässä

kalle_dgcsalo | 11:25 23.04.2010

Terveiset Pahkavuoresta. Lumet ovat sulaneet ja Saunamäen kori paikallaan. Heittäjiä on ollut hyvin liikkeellä jo heti kauden alussa, lisää tietysti aina mahtuu mukaan.

Ensiviikolla palaveri kaupungin liikuntatoimen ja kaupunginpuutarhurin kanssa Pahkavuoren radan kehittämisestä.

Kalle Hämäläinen
Disc Golf Club Salo

forsman | 23:20 19.04.2010

pahkitsan rata on jälleen 9 väyläinen..kiitos kaupungin miesten. radan kunto on lähes täydellinen koska nokkoset eivät ole vielä edessä.

kfhvrw | 10:11 19.04.2010

2pywW2 fosdczfidaww, [url=http://darnvmhqysrg.com/]darnvmhqysrg[/url], [link=http://tcdkvmymqute.com/]tcdkvmymqute[/link], http://jurkaewdomiz.com/

forsman | 13:46 09.04.2010

Nyt on lumet lähteny pahkavuorestakin! kutos väylän rinne tosin vielä huonossa kunnossa eikä koria näy mutta viikko kaks ni saadaan koko rata käyttöön. kutos väylän voi heittää seiskan koriin:)kesällä/keväällä olis tarkoitus saada pahkitsaan pari uutta väylää ja päivittää vanhoja. salon kaupunki hankkeessa mukana.

Theodor Kivistö | 00:20 04.04.2010

Hitsi mixu, mä jo kerkesin kirjotella kovat documentit väyläkuvauksia ja hienot kuvatki kerkesin s-postitella sivustolle, mut näköjään itse ratamestari olikin jo työn tasolla! :)

Täytyy kattella jos ens kesänä jopa pahkisessa törmättäis, treenihinku on erittäin kova ja toukokuussa pääsee sitten taas Salon radalle reenailemaan. Viime kesän päätteeksi tuntus, että salolaisilla aktiiveilla olisi kova hinku perustaa oma seura ja ruveta vähän kehittämään toimintaa. Toivottavasti tämä draivi on vielä keväällä jäljellä ja toimintaa saataisiin aikaiseksi. Radan kehittäminen, mahdolliset ob:t yms. vois olla ihan paikallaan.

Tapailemisiin

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *