"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Nakkilan frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Nakkilaan keväällä 2016 perustettu 9-väyläinen frisbeegolfrata sopii hyvin aloitteleville harrastajille.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kuntopolku
  29250 Nakkila


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Seppo Paju

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

Väyläkuvaukset

Nakkilan frisbeegolfrata

Väylä 1: Nakkila #1

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 2: Nakkila #2

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 3: Nakkila #3

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 4: Nakkila #4

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 5: Nakkila #5

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 6: Nakkila #6

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 7: Nakkila #7

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 8: Nakkila #8

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 9: Nakkila #9

Pituus 74 metriä. Par 3

12 arvostelua radalle “Nakkilan frisbeegolfrata

  Kaksi ensimmäistä väylää antaa heti radasta hyvän vaikutelman. Lampi luo tunnelmaa, mutta ei luo suurta kiekon hukkumisen riskiä paitsi ehkä ihan aloitteleville pelaajille. 3.väylällä saa heittää yllättävänkin reilusti. 4-7 väylät asiallisia ja riittävän vaihtelevia, joskin ryteikköä on vähän enemmän kuin ensimmäisilmä väylillä. 8 ja 9 väylät unohtaisin radalta kokonaan. Ovat ihan erillään muusta radasta pitkän siirtymän takana ja molemmat helposti unohdettavia.

  Kokonaisuutena käymisen arvoinen rata.

  Tämähän oli oikein positiivinen yllätys! Kivoja, vaihtelevia väyliä kauniissa maastossa. Aloittelijaystävällinen, kunhan ottaa vesiesteiden kanssa varmanpäälle. Kokonaisuus erittäin hyvässä kunnossa, mitä nyt paria heittopaikkataulua oli joku vatipää käynyt turmelemassa. Yksi pidempi siirtymä, jonka osalta ei tainnut olla opasteita?

  Väylien pituuksista tuleva C1 luokitus on hieman hämäävä, ensimmäiset 3 väylää ovat hyvinkin ystävällisiä aloitteleville pelaajille ja perheen pienimmille. Loput väylät viimeistä lukuun ottamatta ovat hieman teknisiä ehkä aloitteleville. Loppujen lopuksi kyllä ihan mukava rata jossa vesi ja korkeuserot korin läheisyydessä tulevat kuvaan.

  Semihyvässä kunnossa oleva rata. Aloittelijalle 2 ensimmäistä väylää vesiesteineen voivat aiheuttaa ongelmia, terveisin: ”vettä on vyötäröön asti lähes rannasta lähtien”. Radan väylät 3-7 pusikkoisessa ja mäkisessä maastossa.
  Korit hyvässä kunnossa, väylät sopivan haastavia. Siirtymä 7. -> 8. väylälle on hiukan pitkähkö, ja paluu 9. väylältä radan alkuun myös pitkähkö.
  Kyseessä kuitenkin ehdottomasti heittämisen arvoinen rata!

  Oikeinkin miellyttävä ratakokemus. Ainoat hiukan arveluttavat väylät olivat 4 ja 5, jotka kulkivat suoraan kohti kuntopolkua ja osin sokkona, joten turvallisuuden kannalta on syytä spotata erityisen hyvin nämä väylät. Ensimmäiset kaksi väylää olivat kuvankauniita ainakin näin heinäkuun loppupuolella. Vesistö ei näyttele roolia kuin väylällä kahdeksan. Ykkösellä ja kakkosella rinteessä on kyllä pieni lätäkkö, mutta se on helppo aloittelijankin välttää, jos hiukan suunnittelee heittoaan, eikä ihan silmät kiinni heitä. Muutamia väyliä oli hiukan hankala löytää, kuten #4 sekä kaksi viimeistä eli #8 ja #9, jotka sijaitsivat turhan pitkän matkan päässä seiskasta. Tähän väliin olisi ollut hyvä saada jokin väylä. Itse hiukan ihmettelin, miksei aivan parkkipaikan tuntumassa,, lähellä radan alkua, ollutta hienoa kumparetta ja joenrantaa ole hyödynnetty. Mieluummin jättäisin vaikka vaarallisen väylän #5 pois ja suunnittelisin viimeisen väylän päättymään kyseisen kumpareen päälle, jolloin kierros loppuisi samaan paikkaan, mistä se alkaa.

  Tämä oli monipuolinen rata. Välillä avointa ja sitten tosi ryteikköiset 4 ja 5 väylät. Maantieteellisesti mielenkiintoinen paikka, sillä löytyy paljon Kokemäenjoen juoluoita, joista syntyy mahdollisuuksia upottaa kiekko epäsuuntaisella heitolla. Saattaisin tulla uudestaankin, kun sattuu matkan varrelle, sillä luonnonkaunis paikka.

  Kiva rata ja hyvät erityisen hyvät korit! Ainoa heikkous kokonaisuudessa on väylät 8 ja 9, jotka on sijoitettu reilun siirtymän päähän muista väylistä. Midareilla ja puttereilla pärjäsi hyvin. Kannattaa käydä heittämässä kerran jos toisenkin.

  Sopii niin aloitellijalle kuin kokeneemmallekin heittäjälle.

  Radan luokitus on C1. Aloittelijaystävällinen rata kyseessä jossa kuitenkin hieman haastavampiakin osuuksia kuten väylä 8 ( oikealla vettä) ja väylät 4 ja 5 (metsäväylät). Kiekko voi mennä veteenkin, mutta sehän on osa tätä lajia, joka pakottaa hieman suunnittelemaan heittoja. Esimerkiksi Ulvilan lata, joka omaa muistaakseni saman luokituksen, sisältää myös vesiväyliä ja jonne ei kannata myöskään mennä täysin heittojaan suosittelematta.

  Nakkilan radan pelaa hieman vajaassa tunnissa ja onhan tämä vallan mainiota, että Nakkilakin vihdoin sai oman kentän.

Vastaa