"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

2020 täydellisesti uusiutunut 18 väyläinen haastava rata, soveltuu kuitenkin kaikentasoisille heittäjille. Ykkösväylä ja infotaulu löytyy Jämsänkosken jäähallin parkkipaikan reunalta.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Metsäoppilaitoksentie 2
  42300 Jämsä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2020

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Jämsän Frisbeegolf Ry

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä

Väylä 1: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #1

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 2: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #2

Pituus 220 metriä. Par 4

Väylä 3: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #3

Pituus 251 metriä. Par 5

Väylä 4: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #4

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 5: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #5

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 6: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #6

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 7: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #7

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 8: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #8

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 9: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #9

Pituus 160 metriä. Par 4

Väylä 10: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #10

Pituus 171 metriä. Par 4

Väylä 11: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #11

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 12: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #12

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 13: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #13

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 14: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #14

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 15: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #15

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 16: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #16

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 17: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #17

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 18: Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä #18

Pituus 130 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Myllymäen frisbeegolfrata, Jämsä

  Uusi 18 väylänen nähty ja koettu. Tiit kunnossa, väylät siistissä kunnossa, uudet korit joka väylällä, seuraavan väylän opastenuoli joka korin pohjalla ja puissa hyvät opasteet eli ensikertalainenkaan ei voi eksyä. Monipuolisia väyliä eikä samanlaisten väylien toistoa juurikaan. Omasta mielestä yksi väylä jota muuttaisin mutta.. toinen tykkää äidistä ja toiset tyttärestä. Kaikinpuolin siis hieno ja käymisen arvoinen rata. Varmuudella käyn uudestaan ohi ajellessani 👍

  Rata bongattu ja karttalinkki vie suoraan kohteeseen, vanhan rataleiskan alkuun. Opastaulussa kaikki paikoillaan, paitsi radalle löytyi kolme eri par-lukemaa (51/54/58). Siitä sitten arpomaan, mitä tulee heitetyksi. Tiedossa oli, että osassa väyliä olisi uudemmat korit paikallaan, muuta tietoa ei ollut.

  Alkupään väylät 1-7 olikin selkeitä heittää. Tiukkoja heittolinja puiden välistä. Samalla tuli ihmeteltyä, kun pelaajia heitti aivan eri suunnalla jotain väyliä ja uusiin koreihin. Ehkä kyseessä oli uudet väylät? Pari välylää myöhemmin päädyin heikkakentän parkkipaikalle, missä olikin yksi ryhmä aloittamassa kierrosta uudella leiskalla. Juteltiin hetki ja koko homma aukeni itselle. Radalla on olemassa siis vanha leiska par 51, koska yksi väylä ei ole pelattavissa. Uusi rata on tekeillä, vielä vähän vaiheessa, mutta pelattavissa. Harmitti niin pirusti, että pelasin tuota vanhaa neppirataa. Uudella radalla olisi ollut tarjolla isoa siivutusta. Päätin kuitenkin pelata vanhan radan loppuun. Uuden radan vuoro on myöhemmin, kun se on virallisesti valmis.

  Radan heikkous on tiedon ja opasteiden puuttuminen. Olin ulkopaikkakuntalaisena aivan pihalla, miten rataa pitäisi pelata, kun uusi ja vanha rata menevät vielä osittain ristiin. Onneksi paikallisosaajat kertoivat faktat kuntoon. Radalle toivoisi jo nyt paremmat opasteet ja opastetta uuden radan pelaamiseen.

  Tärkeintä kuitenkin, että rata kehitetään ja sinne on valmistumassa laadukkaampi 18-väyläinen. Tekijöitä on varmasti vähän, kuten yleensäkin ja keskittyminen on uudessa radassa. Vanha jäänee oman onnensa nojaan. Sen verran jäi kiukkua tälle radalle, että pitää palata vielä kertaalleen pelaamaan se uusi rata. Vanhalle radalle 2/5. Uuden radan myötä arvio 3-4/5.

  Vanha rata tulee jäämään pois / toivottavasti tulee esim 9 väyläinen uuden radan rinnalle. Uusi rata on täysin pelattavissa, ratakartta vielä puuttuu ykköstiiltä sekä nextee kyltit maastosta. Ne on tulossa lähiaikoina. Ratakartta uudelle radalle löytyy täältä: https://www.jamsa.fi/images/asukkaille/Liikunta_ja_nuoriso/Myllym%C3%A4ki_DGP_infoboard_final_30032020.pdf?fbclid=IwAR06ys5lHVUw3dSlU8X-Qg3P0r9UV-EzmFd9ZqmrzWWfs1c2eVIbnNkEUew

  Välttävä metsäneppailu. Tiit pieniä ja osin huonokuntoisia. Opasteita heikosti. Väyläkarttoja ei lainkaan. Ratakartta OK. Korit ei kyllä vastaa ”täysin nykyajan huippukoreja”, mutta ovat ihan hyviä, joskin ketjut taitavat roikkua liian alhaalla, ovat melkein kiinni alakorin reunassa.

  Radan ”etupuoli” harvemmassa kuivassa kangasmaastossa, väylät eri mittaisia pääosin suoria ja helppoja väyliä. Takaosassa sitten vähän tiheämpää kangasmetsää, jossa haastavampia väyliä. Väylän 13 kori kateissa, liekö varastettu vai muuten vaan poistettu.

  Ihan mukava neppailurata frisbeegolfailuun sopivassa kangasmetsässä. Paljon väyliä, mutta pääosin kovin lyhyitä. Varmasti Suomen helpoimpia täysmittaisia ratoja (pari väylää taisi olla kuitenkin nyt poissa käytöstä) Tarkkuutta silti vaatii puiden välistä navigoidakseen. Täten tarkkakätinen putteriheittäjä pärjää täällä ja tuloskorttiin kertyy mukavasti miinustuloksia.

  Fasiliteetit aika askeettiset. Korit paikoittelen vinoja ja ilmeisesti omatekoisia, mutta ajavat asiansa. Ketjut aika raskaita, joten putilla täytyy olla tarkkuutta ja riittävästi voimaa. Tiimatot aika pieniä, mutta mukiinmeneviä jos ei juoksuaskeleita tarvitse. Opastus vielä tällä hetkellä heikkoa, mutta melko hyvin silti löytää väyliä polkujen mukaan paria siirtymää lukuunottamatta.

Vastaa