"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Meri-Toppila DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Meri-Toppilan frisbeegolfrata sijaitsee Oulussa n. viiden kilometrin päässä keskustasta Meri-Toppilan kaupunginosassa meren rannassa.

Lue lisää

Rata perustettiin vuonna 2007 ja se on saavuttanut suuren suosion jo lyhyen olemassaolonsa aikana. Radalla on pelattu useita valtakunnallisia kilpailuja ja kisa toimi vuoden 2016 Euroopanmestaruuskisojen näyttämönä.

Radan yhteydessä ei ole WC-tiloja. Lähimmät palvelut ovat Meri-Toppilan asutuskeskuksessa sijaitsevat  kioski ja baari-pizzeria. Pysäköintipaikat ovat aivan radan vieressä, lähimmät ykköstiin vieressä. Ykköstiin vierestä löytyy myös löytökiekkolaatikko.

Meri-Toppilan ulkoilualue on yleinen puisto. Tästä syystä muut puiston käyttäjät on huomioitava erityisen tarkasti.

Radalla pelataan viikkokisoja. Katso tarkemmat tiedot osoitteesta www.viikkokisat.com.
Hyvä tietää: Rata sijaitsee niittyluokitellulla alueella, ja väylät niitetään ensimmäisen kerran kesäkuun lopulla ja koko alueen heinät niitetään elokuun puolivälissä. Tästä syystä heinä on paikoin pitkää ja pelaamista haittaavaa kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin.
Meri-Toppilan 18-väyläistä hoitavat oululaiset seurat Oulun Frisbeeseura ry ja BSC Disc Golf Team ry yhteistyössä.

Ajankohtaista

29.06.2017
Tilapäinen kesälayout
Maaläjitystöistä johtuen Meri-Toppilassa on kesästä 2017 lähtien käytössä tilapäinen kesälayout. Kartan löydät Oulun frisbeeseuran sivuilta.

02.08.2016
Meri-Toppilan poikkeustilat elokuussa 2016
Meri-Toppila DiscGolfParkissa järjestetään kaksi tapahtumaa elokuun aikana. Näistä tapahtumista johtuen rata ajoittain poissa käytöstä ... Lue lisää

15.08.2014
Rata varattu 16.-17.8. Toppila Openia varten
Meri-Toppilassa pelataan tulevana viikonloppuna SM-kisojen esikisat, Toppila Open. Rata on varattu kilpailijoiden käyttöön kisojen ... Lue lisää

Radan tiedot

 • Osoite

  Paalikatu
  90520 Oulu


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2007

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Oulun Frisbeeseura & BSC Disc Golf Team

 • Suunnittelija

  Oulun Frisbeeseura & BSC Disc Golf Team

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Urheilu-Rintamäki
  Pakkahuoneenkatu 24 90100 OULU puh. 08-3212300

  Intersport Oulu Joutsensilta
  Paljekuja 5 90150 OULU puh. 020-7280820

  Budget Sport Oulu
  Kempeleentie 4 90400 OULU puh. 010-5377540

  Powergrip
  puh. 045-2718818 Tarkista myyntiajat verkkokaupastamme!

Väyläkuvaukset

Meri-Toppila DiscGolfPark, Oulu

Väylä 1: Meri-Toppila #1

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 2: Meri-Toppila #2

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 3: Meri-Toppila #3

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 4: Meri-Toppila #4

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 5: Meri-Toppila #5

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 6: Meri-Toppila #6

Pituus 125 metriä. Par 3

Väylä 7: Meri-Toppila #7

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 8: Meri-Toppila #8

Pituus 129 metriä. Par 3

Väylä 9: Meri-Toppila #9

Pituus 160 metriä. Par 4

Väylä 10: Meri-Toppila #10

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 11: Meri-Toppila #11

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 12: Meri-Toppila #12

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 13: Meri-Toppila #13

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 14: Meri-Toppila #14

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 15: Meri-Toppila #15

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 16: Meri-Toppila #16

Pituus 114 metriä. Par 3

Väylä 17: Meri-Toppila #17

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 18: Meri-Toppila #18

Pituus 108 metriä. Par 3

16 arvostelua radalle “Meri-Toppila DiscGolfPark

  Loistava rata hyvin hoidetussa puistossa. Korkeuseroja on varsinkin ensimmäisellä kymmenellä väylällä mukavasti. Oma lemppariväylä on 10 jossa laitetaan jyrkkään alamäkeen ja kori on puron vieressä metsän lähellä. Loistavaa!

  Kauniit merimaisemat luovat mukavan ympäristön heittämiselle, samanlaista en ole muilla radoilla kokenut. Tietysti meri tuo mukanaan tuulia, jotka tekevät radasta varmasti yhden Suomen tuulisimmista. Tämä osaltaan tuo haastetta. Väylät on suunniteltu monipuolisesti. Ehkä Suomen paras kiekkojen palautusprosentti ?

  Oli mielenkiintoista ja mukavaa saada puhelu, jossa kerrottiin Toppilassa kadonneen frisbeeni löytyneen. Sovittiin, että voin sen hakea, kun seuraavan kerran paikkakunnalle tulen. Totta kai sen halusin saada takaisin, ihan hyvästä kiekosta kun oli kyse. Ilmoitin edellisenä päivänä tulevani Ouluun ja hakevani kiekkoni. Sovittiin asiasta ja kaikki vaikutti asialliselta. Kun sitten menin alueelle ja soitin olevani oikean kadun varrella, niin ihmeellinen selittely alkoi. Mies ei löydä frisbeetäni, koska hänellä on niitä useampia. Odottelin 15 minuuttia ja sittenkään kaveri ei onnistunut löytämään kiekkoa. Kun ilmoitin jo edellisenä päivänä saapuvani hakemaan kiekkoni, niin olisi ollut ehkä asiallista etsiä se jo valmiiksi, jotta frisbeen luovuttaminen takaisin omistajalleen olisi sujunut helposti. Ja miten sen oikean frisbeen löytäminen oli niin mahdottoman vaikeaa, kun kiekon pohjassa kuitenkin luki nimeni ja puhelinnumeroni? En ymmärrä. Jos tyyppi vain halusi pitää kiekkoni itsellään, niin miksi hän sitten soitti ja ilmoitti sen löytymisestä? Ja kun kyseessä ei nyt kuitenkaan ollut mitenkään erityisen kallis tai ihmeellinen kiekko, niin ihmettelen toimintaa paljon. Ja harmittahan se, kun ajelin paikalle noin sadan kilometrin päästä. Sen jälkeen olen parikin kertaa käynyt Oulun seudulla ja ilmoitellut siitä kyseiselle henkilölle, niin eipä ole enää vastannut puheluihini tai tekstiviesteihini. Rata sinänsä on ihan hyvä, mutta tämä toiminta ei saa minulta millään tavalla positiivista arvosanaa.. Pidähän frisbeeni, jos se niin hyvä mielestäsi on. 🙁

  Täällä voi bongata niitä hyviä heittäjiä. Tällaisen sisämaan kasvatin silmä lepää merellisessä maisemassa, ja joskus tuntuukin että keskittyminen herpaantuu kun jää miettimään meren murinoita. Rata on mukavan monipuolinen ja kovassa käytössä. Asiallista porukkaa pyörii rataa ympäri, samoin kuin myös muita liikkujia. Radassa kiehtoo eniten se, että en ole koskaan saanut siellä täydellistä rundia. Aina menee joku väylä täydellisesti vihkoon ja sitten pettää se kuuluisa kasetti. Ehkä minä vielä joku päivä selätän sinut Meri-Toppila! Kannattaa käydä kokeilemassa, tai ainakin kattomassa kun Oulun eliitit nakkaa kiekkoa kauniisti.

Vastaa