"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tervehdys!

25.5.2010 15:50

Tämä on Maskun frisbeegolfradan ensimmäinen blogikirjoitus!

Maskun Rivieralle on nousemassa huippuhieno 18-väyläinen rata: tuplatiit, vaihtoehtoiset koripaikat ja kaikkia mahdollisia heittotekniikoita hyödyntäviä tai vaativia väyliä. Paljon on jo töitä tehty, kaadettu puita, raivattu risukkoa ym. mutta paljon on myös tekemättä ja siihen tarvitaan talkooapua.

Ensimmäiset viralliset ratatalkoot pidetään viikonloppuna 12.-13.6. alkaen kumpanakin päivänä klo 9. Tapaamis- tai lähtöpaikka on Maskussa, Ruskontie 51:ssä sijaitsevan Rivieran Keidas -kahvilan takana olevalla parkkipaikalla. Mitä enemmän saadaan porukkaa kasaan, sitä enemmän luonnollisesti saadaan aikaiseksi ja sitä aiemmin päästään nautiskelemaan.

Kaikkien osallistuminen on suositeltavaa, sillä vain talkoisiin osallistuneet kuittaavat pelioikeuden avajaiskisaan, joka pidetään loppukesästä tai alkusyksystä!

Lisätietoja ja tarkennuksia saa kysellä:

Valtteri (040 5555 775)

Tuomas (0400 789 136)

LISÄYS (10.6.)

Talkoissa rakennetaan tiit, joiden kehikot tuodaan paikalle valmiina. Pintamaan poistamiseksi oma lapio on suotava varuste. Mahdollisen vähäisen risukon ja ehkä muutamien puiden poistamiseksi vesureista, kirveistä ja jopa moottorisahastakaan ei ole haittaa.

Yhdistys tarjoaa talkoolaisille ruoan ja juotavaa, ja kumpanakin iltana sauna- ja uintimahdollisuuden, joten KAIKKI PAIKALLE!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *