"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lokalahden frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Uudenkaupungin Lokalahdella sijaitseva 18-väyläinen metsärata.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Tuppiluodontie 94
  23450 Uusikaupunki


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  19

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Päivittäinen

 • Ratamestari

  Timo Heino, Juha Hukka ja Tuomas Laine

 • Suunnittelija

  Seppo Paju/Prodigy Disc Europe

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Kahvio, Ravintola

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, talvikunnossapito

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Lokalahden frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Lokalahti #1

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 2: Lokalahti #2

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 3: Lokalahti #3

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 4: Lokalahti #4

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 5: Lokalahti #5

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 6: Lokalahti #6

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 7: Lokalahti #7

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 8: Lokalahti #8

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 9: Lokalahti #9

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 10: Lokalahti #10

Pituus 128 metriä. Par 3

Väylä 11: Lokalahti #11

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 12: Lokalahti #12

Pituus 107 metriä. Par 3

Väylä 13: Lokalahti #13

Pituus 135 metriä. Par 4

Väylä 14: Lokalahti #14

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 15: Lokalahti #15

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 16: Lokalahti #16

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 17: Lokalahti #17

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 18: Lokalahti #18

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 19: Lokalahti #19

Pituus 140 metriä. Par 4

19 arvostelua radalle “Lokalahden frisbeegolfrata

  Tämä oli mukava rata bongata, puitteet ovat kunnossa. Kokenut heittäjä pärjää aika kevyellä bägillä. Pieni miinus väylien monotonisuudesta. Loppua kohden rupesi tuntumaan, että on heittänyt jo vähän turhan monta suurin piirtein saman mittaista suoraa putteri-/midaridraivia yhdellä kierroksella. Pienillä viilauksilla radasta saisi mielenkiintoisemman, ja tarjoaisi entistä paremman pelikokemuksen. Nykyisellään jo 4/5 rata.

  Mukavan maisemallinen rata ja erinomaisessa kunnossa pidetty. Alussa kallioilla erinomaisia väyliä ja lopun muutama metsäisempi väylä tuo vaihtelua. Keskivaiheilla ja lopussa aika paljon vaan suoraa väylää. Oikealle taittuvia avokämmenen haasteita jää kaipaamaan.
  Opasteita oli uusittu radalle vastaamaan myös uusia vaihtoehtoisia korinpaikkoja, mutta ratakartta näyttää täällä olevan edelleen vanhalla pohjalla.

  Pelattu: 6/2016, 9/2016, 6/2018
  Vanha layotin arvosana: 5/5
  Rata muutoksien jälkeen: 3/5

  Hyvä harrastajatason rata, jossa on avointa kalliomaastoa ja ahtaampia metsäväyliä. Valitettavasti alkuperäinen loistava layout on kokenut huonoja muutoksia ainakin radalle vierailevalle ulkopaikkakuntalaiselle. Väylä 10:iä on ilmeisesti pidennetty yli 80 metriä syvemmälle metsään, muutoksesta ei ole mitään ilmoitusta väylän opasteessa. Samoin väylä 15, oli kokenut mystisen muutoksen korin sijaitessa kauempana oikealla vanhasta koripaikasta, tästäkään muutoksesta ei ollut opasteessa mainintaa. Muut radan väylät ovat vanhoja tuttuja ja toimivat hyvin. Tiipaikat ja korit erinomaisia, plussaa myös monista roskiksista heittopaikoilla.

  Ajelin tänne Turusta lauantaina iltapäivällä ja paikalla oli vain yksi auto joten näyttää ettei täällä ainakin ruuhkasta tartte kärsiä. Eikä kyllä muutenkaan koska täällä on kaikki hyvällä mallilla. Tiipaikat on erinomaiset, on penkkejä, roskiksia ja opasteita. Muutenkin paikka on komea; tämä oli suorastaan ilo kiertää. Yksi miinus tulee puuttuvasta korista väylällä 10, toinen siitä ettei väylän 14 jälkeen ollut mitään hajua missä päin väylä 15 on. Opasteet ja ratakartta ovat siltä osin puutteelliset. Aikaisemmat kommentoijat kehuvat tämän sopivan kaiken tasoisille mutta mielestäni täällä ei kuitenkaan ole pro-tason pelaajille kovin pitkäksi aikaa haasteita. Itse kiersin ekan kiekan jo -7 vaikka olen vielä amatööritasoa joten edistyneemmät joutunevat hakemaan haasteita muualta. Paikkana kuitenkin sen verran hyvä että varmasti tulisi käytyä useamminkin jos olisi lähempänä.

  Hieno rata! Opasteet, korit ja tiit hyvässä kunnossa ja selkeitä. Rata on kohtuu helppo, mutta ei kuitenkaan mielestäni liian neppailurata. Arvosanaksi 3/5. Kaksi puuttuvaa tähteä aiheutuvat väylämuutoksista. Uudet väylät 11 & 12 kauniisti sanottuna hirveitä verrattuna vanhoihin. Tässä malliesimerkki siitä, miten väylien keskimittaa ei kannata hilata ylöspäin. Vanhat väylät olivat hienoja, korinpaikat olivat selkeitä eikä tuurilla ollut suurta osuutta tulokseen. Nykyisellään väylän 11 aukko on naurettavan pieni pystymetsään hakattu polku ja väylää 12 pitkin heittäminen vaatii tuuria, sillä puita on keskellä väylää noin sata. Vanhat väylät takaisin käyttöön, niin tässä yksi suosikkiradoistani Varsinais-Suomessa!

  Hienoa rata. Tarjoaa haasteita, mutta palkitsee silti kohtuullisen helposti. Ympäristö todella siistissä kunnossa. Alueelle löytää helposti ja parkkipaikka mukavan lähellä rataa. Rata suunniteltu erittäin hyvin alueelle, sillä pitkiä siirtymiä ei ole ollenkaan. Väylistä on silti saatu kohtalaisen monipuolisia, vaikka lopussa pitikin vain osata heittää suoraan. Oman lisänsä tuo kallio, joka pomputtaa ja liuuttaa kiekkoja erilailla kuin esimerkiksi nurmikko. Miellyttävä kokonaisuus – iso tykkäys! Suosittelen!

  Erinomainen rata! Monipuolinen kattaus erilaisia väyliä ja pituudet ovat juuri sopivia, jotta rata palvelee yhtä lailla uusia, lajiin vielä tutustuvia pelaajia kuin kokeneempiakin zappoja. Infra toimii ja väylät on suhteellisen helppo löytää. Ehkä jotain pientä opasteiden tarvetta on joillakin paikoilla, mutta kun käyttäjät tallaavat luontevat polut koreilta seuraaville tiipaikoille, tämäkin tarve saattaa kadota kokonaan. Lisäplussaa hyvistä tiiausalustoista ja opasteista. Parkkipaikka vain alkaa käydä liian pieneksi.

  Aivan loistava rata!
  Komeat kalliot missä heittää. Tiit tehty viimesen päälle. Portaita, tuhkakuppeja ja roskiksia löytyy jne.
  5 tähteä voi antaa ihan suoraan. Muutamalla väylällä kun aluskasvillisuus kuluu, on rata täydellinen.
  Haastetta on muutamalla ahtaalla väylällä. Osa on avoimempaa. Korkeuseroja paljon. Lisäksi kallio aiheuttaa skippejä. Juhannuksen vesisateet eivät haitanneet pelaamista, koska rata on kovalla pohjalla.
  Suosittelen kaikille jotka liikkuvat lähellä. Kauempaakin kannattaa mennä pelaamaan. Sopii myös aloittelijoille.

Vastaa