"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Liedon frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Liedon fribeegolfrata on monipuolinen ja suhteellisen haastava väylien mittoihin suhteutettuna. Rataa voi hyvin suositella aloittelijoille, kuin myös aktiivisille harrastajille.

Lue lisää

Rata on liikuntapuistossa, jossa on paljon muitakin ihmisiä, joten radalla tulee olla varovainen. Radan vieressä on urheiluhalli, josta pystyy ostamaan virvoikkeita niiden jäädessä kotiin. Ykkösväylältä näkyy myös urheilukenttä, jolle voi mennä heittelemään sen ollessa tyhjä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Urheilutie 2
  21420 Lieto


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Seppo Paju

 • Suunnittelija

  Seppo Paju

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t)

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, ei talvikunnossapitoa

Väyläkuvaukset

Liedon frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Lieto #1

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 2: Lieto #2

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 3: Lieto #3

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 4: Lieto #4

Pituus 148 metriä. Par 4

Väylä 5: Lieto #5

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 6: Lieto #6

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 7: Lieto #7

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 8: Lieto #8

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 9: Lieto #9

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 10: Lieto #10

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 11: Lieto #11

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 12: Lieto #12

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 13: Lieto #13

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 14: Lieto #14

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 15: Lieto #15

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 16: Lieto #16

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 17: Lieto #17

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 18: Lieto #18

Pituus 62 metriä. Par 3

23 arvostelua radalle “Liedon frisbeegolfrata

  Käytiin heittelemässä tämä rata tuossa kesän lopulla. Sateet olivat ehtineet muuttaa radan soiseksi ja kuivin kengin/sukin ei totisesti säilytty. Radan ensimmäiset väylät olivat kivoja, mutta loppua kohden haastetta löytyi.

  Välillä siirtymät olivat pitkiä ja osin haasteellisia löytää.

  Rata täydellisessä kunnossa, opasteet priimaa ja väylät hienoja kallio-/metsäratoja. Suurena miinuksena vain ratojen vaarat, vieressä on joko seuraava väylä tai sitten joku muu saman alueen käyttäjä. (pururata & maastopyörärata) Frisbeegolfrata kannattaa kuitenkin käydä heittämässä, mutta kannattaa pitää silmät auki.

  Opasteista plussaa. Heittopaikoilla matto voisi olla päästä päähän niin välttyisi liukastumisilta. Väylät omasta mielestäni hieman liian lähellä toisiaan joten saa olla tarkkana jos kiekko karkaa muilta heittäjiltä. Muuten kyllä mainio rata kaikin puolin ja väylätkin sopivan mittaisia aloittelijoitakin ajatellen. Haastettakin kyllä riittää ja puut kopisee varmasti. 🙂

  Näin ulkopaikkakuntalaisena ja ensimmäistä kertaa käydessä, kesti hetken löytää autolla perille (mylläyksen takia), mutta siellä se on ja kokonaisuudessaan pelattavissa.

  Kaikenkaikkiaan ihan hyvä rata ja sopivasti eroja väylissä, plussaa opasteista ja aluskasvillisuuden puutteesta useilla väylillä – aloittelijakin pääsi vähällä kiekkojen etsimisellä.

  Muutama väylä muutettu turvallisemmaksi purunradan muita käyttäjiä kohtaan, käytetty hieman mielikuvitusta eikä vain siirretty aloituspaikkaa lähemmäs koria.
  Myös väylä nro 11:a raivattu lisää josta plussaa, mielestäni sopivan haastava nyt!

  Kaverien kanssa käytiin Vampulan jälkeen täällä. Oli vaikeampi kuin Vampula (tuulellakin vaikutusta) ja ainakin itse en nähnyt syytä radan hehkutukseen. Outoja reittivalintoja ja tuntui että rataa mennään parissa kohtaa edestakaisin ja viimeisellä väylällä mando joka on mielestäni ihan väärinpäin (nyt joutui heittämään ykkösväylän heittäjiä kohti). Toki on aina hyvä että tulee uusia ratoja mutta tästäkin olisi voinut tehdä 9 väyläisen? Nyt tehdään aivan liikaa 18+ väyläisiä ratoja joiden kiertäminen vie aikaa näin perheellisellä.
  Hieman uudelleenjärjestelyjä niin tämäkin olisi hyvä rata. Nyt vain meh.

  Onkohan muut heittäjät huomanneet 11 radalla keskellä väylää olevat kolme isoa puuta, jotka kaikki on merkattu punaisella rastilla. Voisin melkein päätellä merkeistä että puut olisi pitänyt kaataa mutta jostain syystä puut ovat siinä vieläkin. Puut ovat juuri keskellä väylää joista tulee vielä ikävät oksat, jotka vaikeuttavat vielä heiton onnistumista, varsinkin kun nämä rastipuut kaventavat väylän noin kolmeen metriin. Jos nöitä kommentteja lukee joku, ketä voisi asiaan vaikuttaa, olisin todella iloinen jos puut saataisiin kaadettua. T. Noin 100 kierroken kokemuksella liedon radalta

  Hyvä metsärata, jossa haastetta. Väylät mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Pari siirtymää työn ja tuskan takana, vaikka kartta olikin käytössä. Selkeämmät opasteet, niin tässä on erittäin hyvä rata. Paikoitellen suopohja todella märkää.

  Hyvä rata, joka paranee kierros kierrokselta.
  Väylä 11 on miinus ja iso sellainen. En pysty ymmärtämään mitä tällä viidakolla on haettu.
  Next tee opasteita hyvin, lisää kuitenkin tarvittaisiin siirtymien varrelle. Nyt siirtymiä merkattu keltamustallateipillä.
  Muutama hieno tunneliväylä. Kalliopohja suurimmalla osalla väyliä.
  Pelasin kaatosateessa, joten pohja oli paikoin vetinen.
  Kannattaa käydä tutustumassa.

  En ole metsäratojen ystävä, mutta Liedon rata on varsin onnistunut metsäradaksi. Se, että pieneen tilaan, jossa on paljon muuta toimintaa, on ahdettu 18 väylää aiheuttaa hiukan ongelmia, sillä radat ovat joko todella lähekkäin tai sitten siirtymä seuraavalle väylälle on vaikeasti hahmotettavissa. Toivoisin, että koreihin merkittäisiin väylän numero ja next tee -opasteisiin myös väylän numero, jolle kyltti opastaa. Esimerkiksi siirtymä neloselta vitoselle hämää, koska ensimmäisenä opasteen neuvomassa suunnassa vastaan tulee # 8 heittopaikka ja #5 on sen takana piilossa. Aiemmin jo mainittu siirtymä 14->15 on sekin em. syystä hankala, koska matkan varrella on next tee -opasteet myös väylille 17 ja 18, mutta ei väylälle 15, joka pitää löytää omin neuvoin.

  Opasteet paremmiksi ja ratahan on mitä mainioin.

  Bongattu ja heitetty – ihan mukava rata, tosin ei sisällä mitään ihmeellistä. Pari hienompaa väylää tosin mahtuu mukaan radalle. Puttereillä pärjää helposti! Turun alueen radoista yksi käymisen arvoinen.

  Edellisestä poiketen, ihan mieluisa rata. Tietenkin omat haasteensa pelaajilla, jotka eivät osaa otaa muita käyttäjiä huomioon. Radat sopivat suurelta osalta kaikenlaisille heittäjille. Rataopastukset ovat tiiltä toiselle, mutta niissä olisi pientä viilaamista ainakin vielä. Myös hassunkurinen siirtymä väylältä 14 väylälle 15 aiheutti pientä hämmennystä ja hupia.

  Rata pelattu huhtikuun alussa. En suosittele pidemmältä matkustaville.
  Fillarirata kulkee monin paikoin keskeltä väyliä. Useammalla väylällä myös mahdollisuus heittää viereisille väylille. Kakkosella ”helppo” heittää seinään ja/tai ihmisten päälle. Teitä ei ole merkattu OB:ksi. Siirtymä menee kerran väylän läpi.
  Kaiken kaikkiaan mielestäni melko typerästi toteutettu rata., toivottavasti paranee ajan myötä.
  Sääli sinänsä, koska puitteet ovat hienot ja metsää riittää.
  Tiipaikat on rakennettu muuten hienosti, mutta jostain syystä matto loppuu n. 50cm ennen tiin päätyä, joten muutama liukastuminen pilasi avauksia.
  Näillä näkymin aiheuta uusinta käyntiä Helsingistä asti.

Vastaa