"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Levi Green DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Uudistunut vihreä, aloittelijaystävällinen, Levi Green -rata on 18-väyläinen rata, joka lähtee Activity Parkin aktiviteettien keskeltä, jatkaen matkaa kohti Gondoli2000-hissin viereistä metsää.

Lue lisää

Kaikki radan väylät ovat par 3 heittopituuden ollessa 53-84 metriä, yhteispituus 1169 metriä.

Levi DiscGolfPark World koostuu kahdesta eri radasta. Katsasta kaikkien ratojen tiedot täältä.

Radan tiedot

 • Osoite

  Gondolitie
  99130 Kittilä


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho, Teemu Nissinen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Levi Green DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Levi Green DGP #1

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 2: Levi Green DGP #2

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 3: Levi Green DGP #3

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 4: Levi Green DGP #4

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 5: Levi Green DGP #5

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 6: Levi Green DGP #6

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 7: Levi Green DGP #7

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 8: Levi Green DGP #8

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 9: Levi Green DGP #9

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 10: Levi Green DGP #10

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 11: Levi Green DGP #11

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 12: Levi Green DGP #12

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 13: Levi Green DGP #13

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 14: Levi Green DGP #14

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 15: Levi Green DGP #15

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 16: Levi Green DGP #16

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 17: Levi Green DGP #17

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 18: Levi Green DGP #18

Pituus 70 metriä. Par 3

11 arvostelua radalle “Levi Green DiscGolfPark

  Oli uudistunut edellisvuodesta 9-väyläisestä 18-väyläiseksi. Riskialtis 1-väylä oli nyt poistettu ja rata alkoi entisestä 2-väylästä, jonka kori tosin makasi maassa koko 2-viikkoisen lomani ajan. Runkoputki oli ilmeisesti talvella katkennut. Ratamestarista kun ei ollut tietoa eli ei voinut kehenkään olla yhteydessä. Radan käyttö oli kesäkuun loppupuoliskonkin aikana vilkasta, joten piti sovittaa oma käyttö aamuvarhaiselle. Uudet väylät oli lisätty metsään. Väylät olivat helpohkoja, puihin osumiset tosin tekivät välillä ylläreitä. Kehittyi siinä kuitenkin paremmaksi ahtailla väylillä osumiset. Riittävästi fysiikkaa kehitti myös metsäosuuden korkeuserot.

  Väylät 1-4 todella lähellä muita alueen käyttäjiä (skatepark, minigolf, tenniskentät), joten täällä ei kannata käydä puiston ruuhka-aikaan. Esim. illalla todella kiva rata heitellä, ja sopii hyvin myös aloittelijoille.

  Olin eka kertaa oikealla frisbeegolfradalla täällä. Tähän asti on tullut vain heiteltyä kotipihassa pariin koriin. Uutta siihen nähden oli tietysti pitemmät heitot ja tämä rata olikin sopiva sen harjoitteluun. Tosi hauska rata, monella väylällä jo rupesi saamaan par’in. Eka väylä oli vähän tarkka heitettävä: vasemmalla oli tenniskenttä ja jos oikealle lipsahti, sai kiekkoa hakea tiheästä pusikosta. Väylillä 2 ja 3 tuli par, jos ei isompaa kämmiä tehnyt. Seuraavaksi helpoimmat oli väylät 6, 9 ja 5 tässä helppousjärjestyksessä. Yli 100 m väylä 7 ei tällä heittokädellä par’iin mennyt kertaakaan.
  Parin viikon loman aikana kiersin tuta rataa miltei joka päivä kolmeen kertaan harjoittelujen lisäksi.

  Ihan kiva kevyt nopeasti kierrettävä rata. 2 ensimmäistä väylää hiukan vaarallisia jos pelikentillä on porukkaa. Niitä voisi kyllä miettiä uudelleen. Loput väylät kivoja ja lopun metsäväylät varsinkin. Suosittelen jos nuo fyysiset Levin rinteet tuntuu jonain hetkenä raskailta.

  Hyvä aloittelijarata. Kuusi ensimmäistä väylää ovat melko helppoja aloittelijallekin, kolme viimeistä tarjoavat enemmän haastetta, etenkin pirkon kannalta. Tiit saisivat olla isommat, nyt tahtovat olla liian pienet ja osin painuneet kuopalle (pehmeä alusta?). Tällä radalla saa hyvää putteri- ja midaritreeniä. Nyt Levilläkin asiat hyvin, kun tämä ei ole ainoa rata vaan vierestä kondoleilta (siis niiden laelta) lähtee kaksi täysimittaista haastavampaa ja Tonttulassakin taitaa olla nykyään 18-väyläinen, vaikka siitä ei tietoa löydykään.

  Alueella olisi tilaa ja mahdollisuudet vaikka kuinka hienolle radalle, mutta nyt on tyydytty aloittelijarataan. Levillä liidätysväylä voisi olla oikeasti liidätysväylä, mutta nyt se on perus alamäkiväylä minkälaisia löytyy ympäri Suomen. Levillä voitaisiin ottaa Ylläksen fg-radoista mallia!

  Hei Matti. Aivan varmaa tietoa meillä ei valitettavasti ole. Rata ei kulje rinnealueella, joten korit saattavat hyvinkin olla paikoillaan. Luntahan Kittilässä on vielä lähes metrin verran, joten pelaaminen saattaa tästä johtuen olla erittäin haastavaa. Kannattanee ottaa yhteyttä Levin Activity Parkin vuokraamoon ja tiedustella heiltä lisätietoja. Yhteystiedot: +358207960208 / seikkailupuisto@levi.fi. Tässä vielä linkki Levin frisbeegolfista kertovalle sivulle: http://www.levi.fi/fi/viihdy-levilla/lasten-levi/frisbeegolf.html

Vastaa