"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Levi Green DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Levin rata sijaitsee Gondolihissin ala-aseman välittömässä läheisyydessä. Rata on aloittelijaystävällinen koko perheen rata.

Lue lisää

Levi DiscGolfPark World koostuu kolmesta eri radasta. Katsasta kaikkien ratojen tiedot täältä.

Levi Green DiscGolfPark on B-luokan aloittelijaystävällinen rata. Rata koostuu kahdesta osiosta; ensimmäiset 4 väylää ovat helpohkoja avoimia puistoväyliä, väylät sijaitsevat minigolf-radan, skateparkin ja liikennepuiston ympäristössä. Jälkimmäiset 5 väylää pelataan metsäisemmässä ja mäkisemmässä maastossa. Väylät ovat hieman pidempiä ja ahtaampia ja tarjoavat siten enemmän haasteita.

Ajankohtaista

19.08.2011
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Gondolitie
  99130 Kittilä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Levi DiscGolfPark World koostuu kolmesta eri radasta. Katsasta kaikkien ratojen tiedot täältä.

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Levi DiscGolfPark, Kittilä

Väylä 1: Levi Green DGP #1

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 2: Levi Green DGP #2

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 3: Levi Green DGP #3

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 4: Levi Green DGP #4

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 5: Levi Green DGP #5

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 6: Levi Green DGP #6

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 7: Levi Green DGP #7

Pituus 112 metriä. Par 3

Väylä 8: Levi Green DGP #8

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 9: Levi Green DGP #9

Pituus 91 metriä. Par 3

10 arvostelua radalle “Levi Green DiscGolfPark

  Väylät 1-4 todella lähellä muita alueen käyttäjiä (skatepark, minigolf, tenniskentät), joten täällä ei kannata käydä puiston ruuhka-aikaan. Esim. illalla todella kiva rata heitellä, ja sopii hyvin myös aloittelijoille.

  Olin eka kertaa oikealla frisbeegolfradalla täällä. Tähän asti on tullut vain heiteltyä kotipihassa pariin koriin. Uutta siihen nähden oli tietysti pitemmät heitot ja tämä rata olikin sopiva sen harjoitteluun. Tosi hauska rata, monella väylällä jo rupesi saamaan par’in. Eka väylä oli vähän tarkka heitettävä: vasemmalla oli tenniskenttä ja jos oikealle lipsahti, sai kiekkoa hakea tiheästä pusikosta. Väylillä 2 ja 3 tuli par, jos ei isompaa kämmiä tehnyt. Seuraavaksi helpoimmat oli väylät 6, 9 ja 5 tässä helppousjärjestyksessä. Yli 100 m väylä 7 ei tällä heittokädellä par’iin mennyt kertaakaan.
  Parin viikon loman aikana kiersin tuta rataa miltei joka päivä kolmeen kertaan harjoittelujen lisäksi.

  Ihan kiva kevyt nopeasti kierrettävä rata. 2 ensimmäistä väylää hiukan vaarallisia jos pelikentillä on porukkaa. Niitä voisi kyllä miettiä uudelleen. Loput väylät kivoja ja lopun metsäväylät varsinkin. Suosittelen jos nuo fyysiset Levin rinteet tuntuu jonain hetkenä raskailta.

  Hyvä aloittelijarata. Kuusi ensimmäistä väylää ovat melko helppoja aloittelijallekin, kolme viimeistä tarjoavat enemmän haastetta, etenkin pirkon kannalta. Tiit saisivat olla isommat, nyt tahtovat olla liian pienet ja osin painuneet kuopalle (pehmeä alusta?). Tällä radalla saa hyvää putteri- ja midaritreeniä. Nyt Levilläkin asiat hyvin, kun tämä ei ole ainoa rata vaan vierestä kondoleilta (siis niiden laelta) lähtee kaksi täysimittaista haastavampaa ja Tonttulassakin taitaa olla nykyään 18-väyläinen, vaikka siitä ei tietoa löydykään.

  Alueella olisi tilaa ja mahdollisuudet vaikka kuinka hienolle radalle, mutta nyt on tyydytty aloittelijarataan. Levillä liidätysväylä voisi olla oikeasti liidätysväylä, mutta nyt se on perus alamäkiväylä minkälaisia löytyy ympäri Suomen. Levillä voitaisiin ottaa Ylläksen fg-radoista mallia!

  Hei Matti. Aivan varmaa tietoa meillä ei valitettavasti ole. Rata ei kulje rinnealueella, joten korit saattavat hyvinkin olla paikoillaan. Luntahan Kittilässä on vielä lähes metrin verran, joten pelaaminen saattaa tästä johtuen olla erittäin haastavaa. Kannattanee ottaa yhteyttä Levin Activity Parkin vuokraamoon ja tiedustella heiltä lisätietoja. Yhteystiedot: +358207960208 / seikkailupuisto@levi.fi. Tässä vielä linkki Levin frisbeegolfista kertovalle sivulle: http://www.levi.fi/fi/viihdy-levilla/lasten-levi/frisbeegolf.html

Vastaa