"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Latumajan frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Raumalle syksyllä 2015 avattu rata on yhdeksänväyläinen kokonaisuus, josta löytyy sekä kapeaa metsä väylää, että pitkää ja avointa peltoa. Radalla on myös jonkin verran korkeuseroja.

Radan tiedot

 • Osoite

  Lemmenkujantie 10
  26510 Rauma


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Mikko Karp

 • Suunnittelija

  Jani Ikonen, Marko Blomroos, Niilo Luovila

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  vessa(t), kahvio

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Latumajan frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Latumaja #1

Pituus 122 metriä. Par 3

Väylä 2: Latumaja #2

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 3: Latumaja #3

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 4: Latumaja #4

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 5: Latumaja #5

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 6: Latumaja #6

Pituus 174 metriä. Par 4

Väylä 7: Latumaja #7

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 8: Latumaja #8

Pituus 111 metriä. Par 3

Väylä 9: Latumaja #9

Pituus 78 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Latumajan frisbeegolfrata

  Rata oli erinomaisessa kunnossa, ruohot niitetty jne, mitä nyt syysateet olivat uittaneet kaiken. Ilmeisesti rataa on lihoitettu kolmella väylällä ja muutamaa vanhaa väylää viilattu, mutta hauskaa tämä taas pitkästä aikaa oli.

  Rata kelvottomassa kunnossa. Paikoittain heinää vyötäröön asti. Pari ihan ok väylää mutta se ei paljoa nostanut pisteitä. Ylläpito surkeaa, mutta itse väylät on suunniteltu hyvin ja siirtymät ovat lyhyitä. Ylläpidolla radasta saisi käymisen arvoisen kohteen!

  Aiemmista negatiivisista kommenteista huolimatta oli pakko käydä tämäkin rata bongaamassa ja toteamassa itse, että niissä oli vinha perä. Ensimmäiset neljä väylää olivat vielä ihan kelvollisia, mutta viitonen oli pakko jättää pelaamatta, koska väylä oli kasvanut täysin umpeen. Spotterin käytöstäkään ei olisi ollut hyötyä, sillä alueen nokkoskanta oli siinä määrin rehevää, että kiekon kaivaminen olisi ollut turhan kivulias kokemus. Väylä #7 oli radan hienoin. Kivisen kurun yli heittämisessä oli jo hiukan estetiikkaa. Kahdeksikko oli taas runsaan ruohikon takia näkötesti, mutta yhdeksiköstä jäi hiukan parempi maku. Kaiken kaikkiaan radassa olisi ihan potentiaaliamukavan helpoksi harrasteradaksi, mutta se edellyttäisi aika paljon parannustoimenpiteitä. Väylät, ja mielellään myös niiden ympäristö, pitäisi niittää riittävän usein, jotta kiekot eivät hukkuisi heinikkoon. Muutama opaste lisää siirtymiin, ainakin kakkonen oli epäloogisessa suunnassa ja piilossa metsän sisällä.

  3/5 ja rata bongattu. Hyvin suunniteltu kokonaisuus, siirtymät ovat järkevän mittaisia. Radan loppuosan väylät olivat siistissä kunnossa, mutta alkuosan väylät olivat jääneet hoitamatta. Jos ruohoa leikattaisiin useammin, niin käyttäjiäkin olisi enemmän. Tällä hetkellä tosiaan osassa väylistä kiekon hävittäminen on kohtuullisen helppoa. Tiimatot ovat osittain asennettu maapohjalle, osalle mattoja on tehty kunnon lavetti. Radan kehittämisen kannalla olisi hyvä (ja turvallista), että kaikilla väylillä olisi kunnon avauspaikka. Toivottavasti radan hoitoa lisätään, ettei rata pääse liikaa metsittymään. Radassa kun on kuitenkin ainesta kohtuullisen hyvään rataan.

  Jos laukustasi löytyy ylimääräisiä kiekkoja, joista haluat eroon, tällä radalla ne onnistuu hukkaaman todella helposti. Aluskasvillisuus on niin tiuhaa, että jopa keskelle väylää päätyvä heitto voi hukkua eetteriin. Jos draivi menee vähääkään sivuun, niin onnea matkaan. Väylille opastus on myös vielä todella keskeneräinen. Radalla on myös nähty kyitä, joten kumpparitkaan ei ole huono idea.

  Väylät itsessään ovat ihan ok suunniteltuja, mutta yksin ei ainakaan kannata lähteä tänne asti. Kaverin kanssa hakeminen on hauskempaa.

Vastaa