"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lattomeren frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Rata on pururadan lähistössä kiertävä perinteinen metsärata, joka tarjoaa haasteita kokeneimmillekin pelaajille. Korkeuserojakin löytyy kiitettävästi, ja pelaaja pääsee heittämään oikealle, kuin vasemmallekin kaartavia heittoja suorien pillien lisäksi.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kotkantie 601
  28560 Nakkila


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Heikki Helenius

 • Suunnittelija

  Heikki Helenius

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Lattomeren frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Lattomeri #1

Pituus 127 metriä. Par 4

Väylä 2: Lattomeri #2

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 3: Lattomeri #3

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 4: Lattomeri #4

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 5: Lattomeri #5

Pituus 121 metriä. Par 4

Väylä 6: Lattomeri #6

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 7: Lattomeri #7

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 8: Lattomeri #8

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 9: Lattomeri #9

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 10: Lattomeri #10

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 11: Lattomeri #11

Pituus 128 metriä. Par 4

Väylä 12: Lattomeri #12

Pituus 100 metriä. Par 3

8 arvostelua radalle “Lattomeren frisbeegolfrata

  Asiallinen metsärata. Riittävästi vaihtelua väylissä ja siirtymät fiksuja. Väylät löytyy helposti. Osalla väylistä ei tarvitse kauas väylältä eksyä niin löytää aika ryteikköistä paikkaa, josta voi olla vaikea edetä edes takaisin väylälle. Kiekot kyllä löytyy pääosin hyvin. Tarkkana kannattaa olla muiden pururadalla liikkuvien kanssa, koska useat väylät heitetään pururadalla.

  Rata pelattu 28.6.2020.

  Rata löytyy osoitteen mukaisesti.
  Ratakartta on ajantasalla ja tiiopasteet ovat paikoillaan.
  Tiit hivenen lyhyitä/pieniä.
  Rata muuten erinomaisessa kunnossa.
  Ei heinikoita eikä ryteikköjä muualla kuin kasilla ja viimeisellä väylällä. Viimeinen on syytä spotata.

  Hyvä ja kiintoisa pikkurata.

  Valitettavasti tämä rata ei yltänyt odotusteni tasolle. Tiedän, että kuulun varmasti vähemmistöön mielipiteeni kanssa, joten on syytä tähdentää, että en erityisemmin pidä metsäradoista. Metsäväylät ovat mukavia mausteeksi, mutta pääruoaksi se ei minulle maistu. Jos siis sinä, joka luet tätä arvostelua, nautit kapeissa ränneissä heittelystä, tämä voi olla sinusta suorastaan erinomainen rata. Jos taas et välitä kompastella pois korjaamattomiin raivausjätteisiin ja etsiskellä kiekkoa sankasta aluskasvillisuudesta, voit lukea arvioni loppuun asti ja olla ehkä jopa samaa mieltä. Hyvää radalla olivat selkeät opasteet seuraaville heittopaikoille, mutta muuten ei oikein hyvää sanottavaa löydy. Kahdestatoista väylästä yksitoista on täysin toistensa kaltaista. Ainoa idea on yrittää pysyä puiden tiiviisti reunustamalla väylällä. Mitään mahdollisuuksia vaihtoehtoisille reittivalinnoille ei ole, vaan koko ajan heitetään pururataa seuraten ja ainoat vaihtuvat tekijät ovat väylän pituus ja se onko kori tällä kertaa oikealla vai vasemmalla puolella tietä. Läpitunkematon ryteikkö alkaa heti väylän reunasta, joten pelaaminen on nautinnollista vain, jos pysyt joka heitolla tasan tarkkaan väylällä. No, siihen tietysti kaikki pyrkivät, mutta aina se ei vain onnistu. Viimeinen väylä oli parasta koko radassa, kahdessakin mielessä; koska se oli silmää miellyttävä ja koska se oli viimeinen. Ymmärrän täysin, että koska radalle annettu maasto on pururadan ympäristö, tällainen siitä sitten tulee. Se ei kuitenkaan muuta rataa kiinnostavaksi.

  Aivan loistava rata ja hieno lisä Porin lähialueen ratoihin. Väylillä saa usein avata reippaastikin, mutta myös tarkkuutta tarvitaan. Maasto oli helppokulkuista ja kaikki väylät löytyivät helposti. Viimeinen väylä on upea päätös kierrokselle, niin nätti se on. Tulostakin tuli omalle tasolleni hyvä +1, ja uudestaan menemme varmasti.

  Uusi rata ja hyvin potentaalinen. Kävin 23.3.2017 hyvin jäisenä arki-iltana. Heittelin nopeast lävitse ennen pimeyttä. Kaipa siellä oli tiimatot, mutta nyt oli jäätä päällä. Rata on rakennettu hiihtokeskuksen rataverkon päälle, mutkaisia väyliä on tarjolla kumpaankin suuntaan ja jopa S-muotoja. Metsä imaisee huonot heitot. Järkevät siirtymät ja kaksi viimeistä väylää ovat avoimempia. Viimeisen väylän saa iloitella alamäkeen.

  Itse antaisin rohkeasti 4/5. Väylät olivat loistavasti suunniteltuja ja löytyi sopivasti eroavaisuuksia väylien väliltä. Tiit löytyivät helposti opasteiden avulla. Ainoa en tiedä voiko miinukseksi sanoa, mutta vielä eilen oli jäistä, kun heittämässä käytiin.

  Kokonaisuudessaan rata oli erittäin positiivinen yllätys ja varmasti tulen käymään uudelleen.

  3½/5…Väylät suunniteltu siirtyminen järkevästi. Kaikki tiit löytyivät opasteiden avulla. Lisäksi väylät ovat järkevästi heitettävissä. Mitään turhaa kikkailua ei väylien suunnittelusta löytynyt. Tiimatot ehkä radan ainoa heikkous. Toistaiseksi matot ovat tasaisia, mutta hiekan routiessa asia on toinen. Kokonaisuutena jäi positiivinen fiilis eli suosittelen käymään bongaamassa. Vinkki tälle radalle on pysyä väylällä. 🙂

Vastaa