"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Laihian frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Pururadan yhteyteen tehty 18-väyläinen metsärata.

Lue lisää

Väylien pituudet vaihtelevat välillä 51-182m. Radan par-tulos on 58.

Kiekkovuokraus Paukun Grilli- ja Pelikioskilla, Vallinmäentie 25, 66400 Laihia

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Ampujantie 30
  66400 Laihia


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  Latitude64

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Janne Jussila

 • Suunnittelija

  Frisbeegolf Club Laihia

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Huoltorakennus auki kello 08:00-22:00 välisenä aikana. Huoltorakennuksessa vessat sekä oleskelutilat. (Vesi+sähkö)

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Laihian frisbeegolfrata

Väylä 1: Laihia #1

Pituus 97 metriä. Par 3

Suora heitto pururataa pitkin. Kori pururadan vasemmalla puolella.

Väylä 2: Laihia #2

Pituus 78 metriä. Par 3

Lyhyt väylä heitetään pienen kummun taakse Vasemmalle kaartuen. Väylällä Mando joka kierretään oikealta puolelta. Mikäli kiekko menee ohi mandon jatketaan Drop Zonelta.

Väylä 3: Laihia #3

Pituus 112 metriä. Par 3

Periaatteessa pitkä suora heitto riittää. Hankaluuksia aiheuttaa Pururadan S-mutka mikä pienentää tilaa huomattavasti. Varsinkin oikean puolen metsästä jatkaminen voi olla todella haastavaa.

Väylä 4: Laihia #4

Pituus 114 metriä. Par 3

Pururataa pitkin heitettävä väylä. Kori sijaitsee radan oikealla puolella.

Väylä 5: Laihia #5

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä näyttää paljon lyhyemmältä kun todellisuudessa on. Tilaa on sopivasti, mutta kiekon mennessä metsän puolelle voi heittomäärään lisätä lähes automaattisesti +1

Väylä 6: Laihia #6

Pituus 86 metriä. Par 3

Aloitus pururadan vasemmalta puolelta. rata kääntyy pois alta noin 50m päässä ja reitti jatkuu metsää pitkin missä tilaa kyllä löytyy muutamaa puuta lukuunottamatta. Kori sijaitsee mäen päällä ison kiven edessä, joten kovakätiset pelaajat jotka eivät sääli kiekkojaan voivat yrittää osua takana olevaan kiveen.

Väylä 7: Laihia #7

Pituus 156 metriä. Par 4

Radan pisin väylä. Tällä hetkellä ehkäpä jopa pohjanmaan pisin väylä. Heitetään pururataa pitkin pienen mäen päältä. Väylä jatkuu lähes suorana ensimmäiset noin 130m jonka jälkeen alkaa kääntyä hiljalleen vasemmalle. Tilaa ei ole ainakaan liikaa ja varsinkin vasemmanpuoleinen metsä on erittäin tiheää. PAR:n pääseminen ei ole mahdottomuus varsinkin jos pysyy väylällä.

Väylä 8: Laihia #8

Pituus 182 metriä. Par 4

Toinen pitkä väylä heti perään eikä ainakaan helpompi kuin edellinen. Oikealla puolella tiheä metsä ja vasemmalla puolella matalapuinen, mutta erittäin ärsyttävä suoalue. Tässäkin väylässä tärkeintä on pysyä pururadalla. Kori sijaitsee pururadan oikealla puolella noin 30m pienen mäen takana.

Väylä 9: Laihia #9

Pituus 83 metriä. Par 3

Suora heitto väylääpitkin. Ei mitään ihmeellistä. Kori sijaitsee pururadan oikealla puolella.

Väylä 10: Laihia #10

Pituus 80 metriä. Par 4

S kurvi kääntyen ensin jyrkästi oikealle josta lähtee ylämäki minkä huipulla kori sijaitsee. Jos heittää ohi mandosta jatketaan uudelleen tiiltä tai edelliseltä heittopaikalta.

Väylä 11: Laihia #11

Pituus 51 metriä. Par 3

Lyhyt väylä joka heitetään pienen kanjonin yli kallion päällä olevaan koriin. Korin takana myös pieni pudotus jolloin helppo birdie voi vaihtua nopeasti vaikka bogeyksi jos putti ei osukkaan kohdalleen.

Väylä 12: Laihia #12

Pituus 89 metriä. Par 3

Kepa metsäränniä väylä. Haastetta lisää Tuplamando. jos heittää ohi mandosta jatketaan Drop Zonelta

Väylä 13: Laihia #13

Pituus 110 metriä. Par 4

Pitkä väylä jossa oikealla puolella Oikealle nouseva mäki on tullut jo nyt monelle heittäjälle tutuksi. Rinteessä kasvaa jos jonkinmoista kasvillisuutta mikä suorastaan nielee keikkoja. (Tai sitten siellä asustaa jokin metsänpeikko joka ilkeyttään piilottelee ihmisten omaisuutta).

Väylä 14: Laihia #14

Pituus 96 metriä. Par 3

Heitetään rinteen päältä Alamäkeen hyzerina joko koivujen yli tai koivukujaa pitkin. Väylällä mando joka kierretään oikealta sekä droppari minne mennään mikäli heittää mandosta ohi

Väylä 15: Laihia #15

Pituus 60 metriä. Par 3

Aloitus korkean mäen päältä. Pururata kääntyy oikealle mäen alla ja kori sijaitseekin tiiltä katsottuna oikealla olevan rinteen takana. Rinteessä paljon koivuja, mutta tarkalle heittäjälle sieltä voi myös löytyä kolo mistä voi lähteä yrittämään.

Väylä 16: Laihia #16

Pituus 65 metriä. Par 3

Heitetään mäntymetsässä. kori näkyy tiiltä lähes suoraan edessä, mutta matkan varrella on myös paljon puita.

Väylä 17: Laihia #17

Pituus 54 metriä. Par 3

Suora heitto pururataa pitkin. Kori pururadan vasemmalla puolella. Pientä Jännitystä tuo vasemmalla olevan iso alamäki mihin ei varmasti halua kiekon päätyvän.

Väylä 18: Laihia #18

Pituus 117 metriä. Par 3

Ehkä radan näyttävin väylä. Heitetään korkean mäen päältä. Tilaa on sopivasti molemmin puolin. Väylää hankaloittaa noin puoleenväliin lähes keskelle väylää jätetty puu.

8 arvostelua radalle “Laihian frisbeegolfrata

  Päivitys 2019: karttalinkki vie suoraan oikeaan osoitteeseen ja ensimmäinen väylä on laavun takana oikealla. Tarjolla on 18 väylää kuntoradan maastossa, missä useimmat väylät heitetään kuntorataa pitkin. Tilaa heitoille on riittävästi, mutta kannattaa pysyä väylillä. Metsään mennyt heitto rankaisee lähestulkoon varmasti tulosta. Väylät ovat monipuolisia ja antavat sopivan haasteen kaikentasoisille heittäjille. Aiemmin oli jo kommentoitu mando-nuolista, joita on laitettu muutamalle väylälle. Jäin pohtimaan niiden tarpeellisuutta. Väylälle 14 mandolle on tarve, muut nuolet ovat mielestäni turhaa kikkailua. Väylä 15 heitetään sokkona korille, joten kannattaa varmistaa heittoalue ennen draivia. Kokonaisuutena rata on hyvä ja radasta jäi positiiviset fiilikset kierroksen jälkeen. Radan pystyy kiertämään myös rattaiden kanssa. Korit olivat laadukkaat ja heittoipaikat kohtalaiset. Suosittelen poikkeamaan radalle ja pysymään siellä edelleen väylillä. +++

  Kokonaisuutena välttävä koska liian moni väylä meni ristiin muiden ratojen kanssa. Koreja ei ole numeroitu ja opasteista ei tietoakaan. Kyllä tämän heitti mutta ei kannata kauempaa tulla. Muutama hieno väylä. 2,5/5.

  Rata kokenut paljon muutoksia viimeisen 2-3 vuoden aikana. Osa väylistä kokonaan uusia ja osassa siirretty heittopaikkaa, koria tai molempia. Mandoja nykyään enää yksi ja sekään ei juuri pelissä ole.

  Uudet väyläopasteet kiinnitystä vaille valmiit ja tiedot tullaan myös päivittämään tänne.

  A-tason rahaksi suhteellisen helppo. Monta väylää josta birdie on suhteellisen helppo saada. Osa lyhyistä väylistä vaatii mukavasti tarkkuutta. Haasteeksi muodostuu heittojen pysyminen pururadat puolella. Jos karkaa ulos radalta, niin paikoin kiekko on tosi tiheässä puskassa. Ei muuten kannata tykittää viimeiseltä väylältä täysillä, jos ei halua hukata kiekkoja vasemmanpuoleiseen metsään/suolle ?. Ihan viihdyttävä rata.

  Kiva rata. Aloittelijoille löytyy montakin väylää mistä on mahdollista saada birdie, mutta samalla löytyy muutama kokeneempiakin heittäjiä haastava väylä. Joillain väylillä on väylän ulkopuolella vähän turhankin tiheää risukkoa, joten heiton karata leveäksi.

Vastaa