"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Loppusuoralla

10.7.2012 21:16

Talkooporukka on ollut ahkerana viimeajat. Ja melkein voidaan luvata,että Kylmäkosken Discgolfpark saadaan heinäkuun aikana kuntoon. Pidetään nyt edelleen periaatteesta kiinni ja laitetaan paikat tiptop kuntoon ennen korien asentamista. Kun kerran vasara ei kädessä pysy ja portaita olisi tarvittu päätettiin sitten kaivaa mäki loivemmaksi.

 

Mattojen asennukseen panostettu myös ja tiivistystä ja tasausta tehty huolella.

Voimme myös ylpeinä laittaa ansiolistaan liudan hajonneita koneita. Kiitosta vaan kaikille niitä meidän käsiin antaneille. Onneksi meillä korisponsorina Valmet traktoreiden huoltaja Ari Huhtinen, joka vieläpä antoi käyttöömme oman traktorinsa. Lisätään listaan vielä pari traktoria, tukkikärryt,kaivuri, tärylätkä. Huhujen mukaan tuollaisen uuden traktorin vaihdelaatikko ei muuten ole kovin halpa. No lapioita ei toistaiseksi ole hajalle saatu vaikka vauhdikkaita lapioitsijoita riittää.

Vielä olisi puolet matoista ja opasteista kiinnittämättä. Hieman heinää ja vauhdikkaasti kasvavaa pajukkoa nurin ja päästään koriosakin kiinni laittamaan. Koitetaan pitää kiekot kotona siihen asti. Hiukan alkaa kyllä houkuttelemaan vai mitä?


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *