"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Avajaisten satoa

18.8.2012 16:12

Yli 400 talkootunnin jälkeen radan avajaisia vietettiin aurinkoisessa tiistai illassa. Kisaajia oli mukavasti 45 ja yhteensä porukkaa oli n.150. Kisan ollessa käynnissä saivat halukkaat opastusta lajin saloihin.

Kuvia avajaisista löytyy täältä  http://masq.1g.fi/kuvat/DiscGolf

Uuden virallisen rataennätyksen -7 teki Janne Lahtinen. Naisten sarjan vei Tanja Rekikoski +22 ja juniorit Joose Saari +13.

Tässä listaa tuloksista.

Janne Lahtinen 48
Seppo Paju 50
Vesa N tai H 51
Mikko Viitamaa 53
Antti Heikkilä 53
Mikko Laihonen 53
Janne Perälä 55

Nyt kun ollaan saatu jo kaikki liput ja laputkin täyteltyä ely-keskuksen suuntaan alkaa hanke olla paketissa. Syksymmällä jatketaan radan parantelua. Käydään vielä läpi muutamia väyliä ja niillä olevia ”metsäisiä” paikkoja.

Tavoitteena olisi vielä syksyn aikana järjestää frisbeekoulua paikallisille 10-15vuotiaille. Ja kouluilla käymme myös lajia esittelemässä. Tuleepa Kylmäkosken eläkeläisetkin ensi viikolla lajiin tutustumaan.

Vielä loppuun iso kiitos Markus Rautiolle ja Antti Maijalalle, jotka viettivät tämän vuoden kesälomansa rataa rakentamassa. Lisäksi tietysti kiitos kaikille muille talkoolaisille. Lista on pitkä. Ja tietenkin kaikille, jotka ovat lainanneet meille koneitaan hajotettavaksi.

Seuran frisbeejaos perustetaan syksyllä myös. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan ja saadaan aikaan seura, joka kehittää ja ylläpitää rataa, sekä saa mahdollisimman paljon uusia harrastajia tämän planeetan parhaan lajin pariin!

Tässä vielä lehtijuttu perjantain Akaan Seudusta. Toivottavasti saa selvää.

T:Harri


1 kommenttia:

Heidi | 20:15 18.08.2012

Kiitos pojat ihan mahdottomasti erinomaisesta työstä.
Olette tehneet ihan käsittämättömän arvokasta ja hienoa työtä, koko seutukunnalle uuden liikuntaharrastuspaikan rakentamisen kautta.

Ei tule mieleeni mitään parempaa käyttöä seurakunnan maille, kuin missä käytössä nyt ovat.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *