"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

9 kilisevää pakettia Kylmäkoskelle

23.12.2012 21:50

Avataanpa nyt kaikkien malttamattomien iloksi yksi isompi lahja.  Nimittäin vuoden vaihtuessa alkaa Kylmäkosken radan metsistä kuulua taas tuttua ääntä. Moottorisahoja  käynnistellään ja aluksi laitetaan 10-14 väylien maisemia kuntoon.  Lukemattomien kiviosumien jälkeen alkaakin tapahtumaan jotain muuta.

Nykyisen radan 10 väylältä hypätäänkin tien toiselle puolelle ja päästään asiaan.  Eli siitä alkaa Kylmäkoski Discgolfpark väylät 19-27.  Tien toisella puolen on ruoho vihreämpää ja puut isoja joten väylienkin pitää olla pidempiä ja haastavia.

Maasto korkeuseroineen ja puineen antavat puitteet  hyvinkin erilaisille väylille nykyisistä. Tarkoituksena on siis talven aikana hoitaa puut pois tieltä ja heti kun kelit sallivat jatketaan sitten muilla hommilla.  Ja toivottavasti touko-kesäkuun aikana saadaan paikat kuntoon Kylmäkosken ”black” rinteillä.

Koko homma toteutuu täysin Kylmäkosken Veikkojen alaisuuteen perutetun frisbeegolf seura Woodpeckersin voimin. Korisponsoreiden ja viikkokisa makkaroiden tuotoilla saadaan aikaan Suomen  ensimmäinen 27-väyläinen rata.  Kiitokset kaikille tämän kauden aikana viikkokisoissa käyneille.  Kesän aikana laitetaan myös vähän muutenkin paikkoja kuntoon.  Klubitalon pihamaa laitetaan kuntoon salaojilla, tie ja opasteet päivitetään, ulko wc:t tulevat myös 2000-luvulle ja vieläpä myös grillaus ja uimapaikka saavat päivityksen.

Kaikki talkooapu otetaan vastaan. Ja uudet jäsenet seuraan ovat tervetulleita. Talven ajan on putti/draivi treeni vuorot ja ensi kesälle luvassa lisää aktiivista seuratoimintaa.

Hyvää joulua ja railakasta uutta vuotta kaikille!


3 kommenttia:

FrisbeeGolf-Addiktit | 11:14 30.12.2012

Kylmäkoskella on klubitalo!? Siistiä!

Heidi | 15:15 24.12.2012

Ihan mahtava juttu <3
Ihan mahdottoman iso kiitos kaikille teille, jotka isosti ja innokkaasti asian eteen puurratte ja puuhaatte.

Antti Tuomi | 22:15 23.12.2012

Kuulostaa oikein hyvältä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *