"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Köykkyri DiscGolfPark

#köykkyridgp

Radan kuvaus

Köykkyri on Suomen pienin laskettelukeskus. Alue on mukavasti kumpuilevaa monimuotoista mäntymetsää, jota on hyödynnetty hyvin Köykkyri DiscGolfParkin väylissä. Rata on suunniteltu palvelemaan harrastajia vasta-alkajista kilpapelaajiin. Rata-alue on talvella hiihtokäytössä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Pyrinnöntie 5
  90440 Kempele


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2013

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Heino Peteri

 • Suunnittelija

  Erno Väyrynen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, talvikunnossapito

Väyläkuvaukset

Köykkyri DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Köykkyri DGP #1

Pituus 133 metriä. Par 3

Väylä 2: Köykkyri DGP #2

Pituus 112 metriä. Par 3

Väylä 3: Köykkyri DGP #3

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 4: Köykkyri DGP #4

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 5: Köykkyri DGP #5

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 6: Köykkyri DGP #6

Pituus 227 metriä. Par 5

Väylä 7: Köykkyri DGP #7

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 8: Köykkyri DGP #8

Pituus 114 metriä. Par 3

Väylä 9: Köykkyri DGP #9

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 10: Köykkyri DGP #10

Pituus 103 metriä. Par 3

Väylä 11: Köykkyri DGP #11

Pituus 144 metriä. Par 3

Väylä 12: Köykkyri DGP #12

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 13: Köykkyri DGP #13

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 14: Köykkyri DGP #14

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 15: Köykkyri DGP #15

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 16: Köykkyri DGP #16

Pituus 107 metriä. Par 3

Väylä 17: Köykkyri DGP #17

Pituus 220 metriä. Par 5

Väylä 18: Köykkyri DGP #18

Pituus 85 metriä. Par 3

Köykkyrin talvi 2023-2024

Ratakartta

Kesätiiden yli kävelemistä vältettävä!

Hiihtoladuilla kulkemista vältettävä!

Hiihtoladut OB-aluetta!

Väylä #4 – Mando kierrettävä vasemmalta. Jos mando missattu, uusintaheitto tiiltä rankun kera.

Väylä #15 – Mando kierrettävä vasemmalta. Jos mando missattu, uusintaheitto tiiltä rankun kera.

9 arvostelua radalle “Köykkyri DiscGolfPark

  Kävin alkukesästä 2024 reissun, jossa kävin heittämässä Köykkyrin radan. Valitettavasti tai onnekseni mukana oli paikallinen opas joka tunti radan, joten loppuunsa en osaa ottaa opasteisiin kantaa niin hyvin.

  Väylät olivat monipuolisia, tarpeeksi haastavia, mutta eivät turhauttavia. Maasto oli erinomaista, ei oikeastaan riskiä hukata kiekkoa aluskasvillisuuteen eikä kuoppia mihin jalka uppoaisi. OB:t tuntuivat järkeviltä, eivätkä rangaistuksilta.

  Ainut mikä radalta tuntui puuttuvan oli nimikkoväylä. Hienosti kehuttiin kuinka rata on laskettelukeskuksella, mutta täältä puuttui se alamäkiliidätys.

  Rata kuitenkin muuten hyvä ja uudelleen käymisen arvoinen. Sen verran tuosta nimikkoväylästä miinustan että arvosana 4/5

  Bongattu😎 köykkyri on 5/5 metsärata, sopivasti sekoitettu distancea ja teknistä tatsi heittoa niin forella kuin rystyllä. Hyvät Tiit, opasteet ja maasto on kangasmetsää/hiekka harjua. Haastaa monella tapaa kaiken tasoisia pelaajia.

  Rata oli hyvä metsärata jossa on haastetta kaikentasoisille heittäjille. Ainoastaan väylä 15 oli vähän kyseenalainen, koska puut tuntui olevan puolen metrin etäisyydellä. Tuurilla katotaan meneekö kiekko sisään.

  Haasteellinen metsärata. Hyvät opasteet siirtymillä, väyläopasteet ja tiit siistissä kunnossa. Harmi ettei päässyt liidättämään laskettelumäkeä alas jollain väylällä, se olisi kruunannut radat. Hyvää ratasuunnittelua siitä huolimatta.

  Hyvä, monipuolisesti haastava rata.
  Kapeita väyliä mutta niin saa kilpatasolla ollakin. Muutama väylä oli ehkä turhauttavankin haastava par3, joista saisi parin puun kaadolla inhimillisen tai vain pidentämällä lisää par4 ksi.
  Par5 väylät muuten todella hyviä, mutta loistavasta avauksesta huolimatta on vähän turhauttaa kun pitäisi heittää vielä reilu sata korille ja maasto on sen verran epätasaista ettei saa vauhteja otettua. Lenkkeilijöitä alueella paljon, ja polut hyvin lähellä väyliä joten pitää todella varoa. Neljän kierroksen jälkeen hyvä fiilis ja sopiva kostonhimo väyliä kohtaan jäi.

  Oma suosikki Oulun ja lähialueen radoista. Rata on kuitenkin usein melko ruuhkainen, ja muutamat väylät sijaitsevat turhankin lähellä toisiaan. Esimerkiksi väylän 18 tii on melko vaarallisessa paikassa, kun joutuu väistelemään yhtä aikaa väylältä 3 tulevia ja usein puista kimpoilevia avauksia sekä myös väylän 17 avauksia/lähestymisiä. En tiedä meniskö väylän idea pilalle, jos tiitä siirtäis pururataa pitkin vaikka 15-20 metriä edemmäs. Väylä 8 ja väylä 13 menevät turhankin läheltä toisiaan, ja väylää 8 pelaavat joutuvat odottelemaan 13-väylää pelaavien avauksia ja lähestymisiä, mikä aiheuttaa vain lisää jonoja tiipaikalle. Myös väylät 4 ja 5, sekä 7 ja 15 ovat turhankin lähellä toisiaan.

  Hyvä rata. 18:n vaihtelevan väylän joukosta löytyy helppoja ja vaikeita väyliä, lähes koko heittoarsenaalin saa käyttää. 3. väylä hieman ontuu muihin nähden, ei mitään selkeää reittiä korille, vaan heitetään sinne ränniin ja toivotaan, että feidi osuu johonkin loveen, jos haluaa päästä putille.

Vastaa