"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Köykkyri DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Köykkyri on Suomen pienin laskettelukeskus. Alue on mukavasti kumpuilevaa monimuotoista mäntymetsää, jota on hyödynnetty hyvin Köykkyri DiscGolfParkin väylissä. Rata on suunniteltu palvelemaan harrastajia vasta-alkajista kilpapelaajiin. Rata-alue on talvella hiihtokäytössä.

Lue lisää

Köykkyri on Suomen pienin laskettelukeskus. Alue on mukavasti kumpuilevaa monimuotoista mäntymetsää, jota on hyödynnetty hyvin Köykkyri DiscGolfParkin väylissä. Rata on suunniteltu palvelemaan harrastajia vasta-alkajista kilpapelaajiin. Rata-alue on talvella hiihtokäytössä.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Lehmikentäntie 24
  90450 Kempele


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2013

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Heino Peteri

 • Suunnittelija

  Erno Väyrynen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Budget Sport Oulu
  Kempeleentie 4 90400 OULU puh. 010-5377540

  Powergrip
  puh. 045-2718818 Tarkista myyntiajat verkkokaupastamme!

Paikallissää

Potential disruption due to wind from 4AM EEST WED until 7PM EEST WED

Issued:
19. kesäkuuta 2018 klo 02:00 (GMT)
Expires:
The location could not be found.

Väyläkuvaukset

Köykkyri DiscGolfPark

Väylä 1

Pituus 124 metriä. Par 3

Väylän avaus heitetään radan parkkipaikan läheltä laskettelurinteen ja metsän muodostamaa linjaa pitkin. Väylän keski- ja loppuosassa on puustoa hankaloittamassa lähestymistä.

Väylä 2

Pituus 89 metriä. Par 3

Tiukahko väylä männikössä, joka laskeutuu alas hiihtomaahan kaartuen lopussa hieman vasemmalle.

Väylä 3

Pituus 126 metriä. Par 3

Alussa suora väylä, joka kaartuu lopussa jyrkästi vasemmalle kohti koria.

Väylä 4

Pituus 114 metriä. Par 3

Lievään ylämäkeen heitettävä väylä. Hyvä avaus kiertää tiin edessä olevat männyt ja hieman kauempana vasemmassa reunassa olevan kuusen. Koria ennen oikealla on rykelmä mäntyjä tekemässä lähestymisestä haastavan.

Väylä 5

Pituus 63 metriä. Par 3

Lyhyt taitoheitto mäntyrännin läpi kohti nyppylää, jossa kori sijaitsee. Korin takana on pudotus, joka tekee putista vaativan.

Väylä 6

Pituus 91 metriä. Par 3

Jyrkähkö oikealta vasemmalle kaartava väylä, jonka lopussa kori on suurten puiden muodostamassa taskussa.

Väylä 7

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylän alku on muotoiltu vasemmalta oikealle kääntyväksi, minkä ohittaminen vaatii äärimmäistä kiekon hallintaa. Väylän keskivaiheilla väylä kääntyy oikealta vasemmalle. Kori on sijoitettu mättään päälle.

Väylä 8

Pituus 107 metriä. Par 3

Lievään alamäkeen heitettävä reipasvauhtinen vasemmalle kaartava heitto suurten kuusten ja mäntyrännin läpi.

Väylä 9

Pituus 196 metriä. Par 6

Radan helmi. Kaksiosainen väylä, jonka keskivaiheilla siirrytään kulkureitiltä toiselle. Avaus heitetään ylämäkeen. Kori on sijoitettu metsän keskelle taskuun.

4 arvostelua radalle “Köykkyri DiscGolfPark

  Hyvä rata. 18:n vaihtelevan väylän joukosta löytyy helppoja ja vaikeita väyliä, lähes koko heittoarsenaalin saa käyttää. 3. väylä hieman ontuu muihin nähden, ei mitään selkeää reittiä korille, vaan heitetään sinne ränniin ja toivotaan, että feidi osuu johonkin loveen, jos haluaa päästä putille.

  Oma suosikki Oulun ja lähialueen radoista. Rata on kuitenkin usein melko ruuhkainen, ja muutamat väylät sijaitsevat turhankin lähellä toisiaan. Esimerkiksi väylän 18 tii on melko vaarallisessa paikassa, kun joutuu väistelemään yhtä aikaa väylältä 3 tulevia ja usein puista kimpoilevia avauksia sekä myös väylän 17 avauksia/lähestymisiä. En tiedä meniskö väylän idea pilalle, jos tiitä siirtäis pururataa pitkin vaikka 15-20 metriä edemmäs. Väylä 8 ja väylä 13 menevät turhankin läheltä toisiaan, ja väylää 8 pelaavat joutuvat odottelemaan 13-väylää pelaavien avauksia ja lähestymisiä, mikä aiheuttaa vain lisää jonoja tiipaikalle. Myös väylät 4 ja 5, sekä 7 ja 15 ovat turhankin lähellä toisiaan.

  Hyvä, monipuolisesti haastava rata.
  Kapeita väyliä mutta niin saa kilpatasolla ollakin. Muutama väylä oli ehkä turhauttavankin haastava par3, joista saisi parin puun kaadolla inhimillisen tai vain pidentämällä lisää par4 ksi.
  Par5 väylät muuten todella hyviä, mutta loistavasta avauksesta huolimatta on vähän turhauttaa kun pitäisi heittää vielä reilu sata korille ja maasto on sen verran epätasaista ettei saa vauhteja otettua. Lenkkeilijöitä alueella paljon, ja polut hyvin lähellä väyliä joten pitää todella varoa. Neljän kierroksen jälkeen hyvä fiilis ja sopiva kostonhimo väyliä kohtaan jäi.

Vastaa