"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kauhava DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Kauhavan urheilupuiston rata siirtyi 2019 pari sataa metriä ja päivittyi samalla DiscGolfParkiksi.

Lue lisää

Karttalinkki johtaa radan pysäköintialueelle. 1. väylän lähtöpaikka sijaitsee n. 150 metrin päässä pysäköintialueesta pohjoiseen.

Radan tiedot

 • Osoite

  Lämpöpassi
  62200 Kauhava


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2019

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu / Spin18 Oy

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Kauhava DGP

Ratakartta

Väylä 1: Kauhava DGP #1

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 2: Kauhava DGP #2

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 3: Kauhava DGP #3

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 4: Kauhava DGP #4

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 5: Kauhava DGP #5

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 6: Kauhava DGP #6

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 7: Kauhava DGP #7

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 8: Kauhava DGP #8

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 9: Kauhava DGP #9

Pituus 65 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Kauhava DiscGolfPark

  26.6.2021

  Hurjaa pillitykitystä tiedossa! Tule ja haasta itsesi!

  Karttaa tutkittuamme päätimme kiertää radan järjestyksessä 9, 1-8. Radalla samaan aikaan vain yksi pooli ja sekin kaukana, joten tämä onnistui häiriöitä aiheuttamatta.

  Ysiväylällä ei tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa! Erittäin runsaasti nuorta puuta riveittäin ja kapea väylä suoraan korille. Pieleen heittäminen kostautuu vielä haastavammalla heittopaikalla. Sama teema jatkui koko radan ajan.

  Heinikkoa siellä täällä, mutta radalla käydessämme ei kuitenkaan liikaa, radan pystyi pelaamaan ilman traumoja myös poolissamme ollut ensikertaa kiekkoon koskeva henkilö (aikoo myös näin jälkikäteen ostaa omat kiekot lainakiekkojen tilalle).

  Ötökkäkammoisille suosittelen paarmakarkoitetta!

  Atte Kolis kiitokset palautteesta. Karttalinkkiä pitää vielä tarkentaa. Parkkipaikkoja ja opastauluja on kaksi, joista toinen on ykkösen lähellä (100 m) . Toinen on kuntopolun alussa, ja kentän opastaululta alkaa väylä 7. Molemmista voi aloittaa harkkakierrokset, kisat ykköseltä.

  Radalla ovat nyt heinäykset täydessä vauhdissa ja kohennusta on luvassa. Kutosväylän kori tulee (pelaajien ideasta) pienelle kumpareelle (syksyllä), jolloin saadaan vähän vaihtelua tasamaastoon.

  Kolmosen (vapaaehtoinen) mando on nyt kulahtanut, mutta korjaantuu pian. Loput risut lähtevät aikanaan.

  Bongattu! Karttalinkki vie oikeaa paikkaan ja opastaulu on hyvin esillä. Parkkipaikan sijainti on huono suhteessa väylien numerointiin. Itse aloitin pelaamisen väylältä yhdeksän, kolmonen on toinen järkevä aloitusväylä.

  Väyliä 1 ja 2 lukuunottamatta tarjolla on kovin pilliväylärata, mihin olen törmännyt. Koivukujaa on tarjolla väylillä 3-9 ja kannattaa osua väylään. Tämä siis positiivisena palautteena, tällaiseen rataan en törmännyt vielä missään. 🙂 Rata antoi kokeneelle pelaajalle kunnolla haastetta. Onneksi väylillä on sen verran tilaa, että täydellisellä osumalla kiekko päätyy korille. Tiit ja korit kunnossa, maasto vähän haastava raivausten jäljiltä.

  Rata on uusi ja varmaankin kehittyy vielä palautteen ja käyttökokemuksen mukaan. Poikkea, jos kiinnostaa nähdä vähän erikoisempi ja haastava 9-väyläinen.

  Rata on tosiaan uudessa paikassa ja uusittuna. Avajaiset pidettiin toukokuussa 2019 lajiesittelyjen ja kilpailun muodossa. Ensimmäinen kesä oli vielä pelattavuudeltaan hankala, mutta raivaukset ovat syksyn ja talven mittaan edenneet hyvin. Nyt rata on asiallisessa kunnossa ja pelattavuudeltaan hyvä.

  Heinäys jatkuu kesän mittaan ,kiekot eivät mene hukkaan.

  Aaargh.. kiertäkää tää paikka kaukaa!

  Ihmettelen mitä tää ”rata” tekee tän sivuston listoilla. 16.7.2015 kävin heittelemässä ja totesin, että rata on kaukana käyttökelpoisesta! Kaikki korit löytyi, mutta kaikki tiit puuttui – heittopaikat oli merkitty puutolpilla, paitsi väylällä kaksi, sekä väylällä viisi, jolle ei löytynyt heittopaikkaa eikä heittoväylääkään. Ilmeisesti vitosväylä oli tarkotettu heitettäväksi koivurivien välistä, joka kasvoi puoli metri korkeaa heinää. Kutoskorille ei ollut järkevää reittiä ja korin paikkakin piti käydä katsomassa vieressä 80 metrin päässä, että sen näki. Mutta pahin on vasta edessä…

  Kasiväylän heittopaikka oli pellolla heinien seassa ja koko väylä oli heinikkoa aina vyötärön korkeudelle. Umpiheinikkoa koko matka, kori pienen kukkulan päällä. Entäs sitten se ysiväylä? Heittotolppa löytyi, mutta koria ei näy ja heitolle ei minkäänlaista väylää. Ehkä se pitää heittää puskikkorivin välistä jollekin parkkipaikannäköiselle hiekkakentälle. Sinne päästiin. Seuraavaksi edessä on koko kentän leveydeltä sinne kipattuja 5m hiekkakasoja. Kori jossain siellä takana näkymättömissä. Ja näkyihän se sitten, heinikkoaukean takanurkassa. Heinikko ei onneksi ollut yhtä infernaalinen kuin edellisellä väylällä.

  Miksi tällasia ylläpitämättömiä hävityksen kauhistus -ratoja pidetään tällä sivustolla. Rata on koko frisbeegolf-lajin irvikuva. Huonoa mainosta, kun tuottavat pettymyksiä paikalle heittämään saapuville ja ehkä lajiin vasta tutustuville alottelijoille. Ei varmaan lähde toista kertaa heittämään kloppi, jos arpoo heittopaikkoja, hukkaa kiekkonsa heinikkoon tai astuu käärmeen päälle. Eikö kunnollisia ratoja ole kuin Etelä-Suomessa ja isommissa keskuksissa? 🙁

  Urheilukenttiä kiertävä rata on saattanut ylläpidon myötä olla suhteellisen toimiva, mutta oudot väylät kuten nro 6 ja joka puolella vaanivat OB-alueet eivät sille olisi välttävää parempaa arvosanaa voineet antaa. Periaatteessa alottelijoille sopiva rata, mutta nykykunnossa en suosittele kellekään. Ikinä!!! Kauhavalaiset harrastajat ansaitsee parempaa. Ja me muualta käyvät vierailijat. Huonon käyntikortin annoitte. Hävetkää!

Vastaa