"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kalpakan frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

18-väyläinen rata kangasmetsäisessä maastossa kuntoradan läheisyydessä. Väylien yhteispituus 1908m (71-167m). Jonkin verran mäkiä ja kallionyppylöitä. Metsä harvaa. Väylille jätetty joitakin yksittäisiä puita.

Radan tiedot

 • Osoite

  Onnentie 1
  29900 Merikarvia


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Jukka Heino

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa, Kahvio

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Kalpakan frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Kalpakka #1

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 2: Kalpakka #2

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 3: Kalpakka #3

Pituus 145 metriä. Par 4

Väylä 4: Kalpakka #4

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 5: Kalpakka #5

Pituus 167 metriä. Par 4

Väylä 6: Kalpakka #6

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 7: Kalpakka #7

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 8: Kalpakka #8

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 9: Kalpakka #9

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 10: Kalpakka #10

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 11: Kalpakka #11

Pituus 158 metriä. Par 4

Väylä 12: Kalpakka #12

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 13: Kalpakka #13

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 14: Kalpakka #14

Pituus 153 metriä. Par 4

Väylä 15: Kalpakka #15

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 16: Kalpakka #16

Pituus 114 metriä. Par 3

Väylä 17: Kalpakka #17

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 18: Kalpakka #18

Pituus 80 metriä. Par 3

11 arvostelua radalle “Kalpakan frisbeegolfrata

  Hyviä ja haastavia väyliä monia. Maasto sen sijaan surkea radalle, todella monella väylällä sai etsiä hyviäkin heittoja. Yksi kiekko katosi suolampeen, joka vaani kulman takana, kannattaa spottailla heittoja. Aiemmin mainitusti mandoja on kyllä tarpeettoman paljon ja erikoisissa paikoissa

  Kävin eilen pelaamassa ja alkuun tuli tunne ykköstiillä että mitä hittoa.. roskia aivan kamala määrä, väyläkartta maahan rikottuna.. alkuun märkää haketta, kun pääsi pari väylää eteenpäin niin alkoi metsäalue..
  Väyläopasteet pitkin poikin maassa rikottuina usealla väylällä. Isosta ratakartasta kannattaa ottaa kuva että löytää väyliä.
  Korit hyvässä kunnossa joten sehän riittää pelaamiseen 🙂 Kiva oli kuitenkin pelata ja tulen uudelleenkin.. 3,5/5.

  Rata kierretty ja nähty. Jäi hyvä mieli radasta, mitä nyt ihan tarpeeton määrä mandoja. Siellä missä EHDOTTOMASTI pitäis olla mando, (väylä 11) niin ei ollut. Väyläopasteet hieman epäselvät ja teet vois olla paremmassa kunnossa. Väylä 15 siirtymä teeltä jokseenkin epäselvä. Kumminkin vahva 4/5. Helposti pelaan uudestaan jos alueella liikun.

  ”Metsä harvaa.” ”Huolto kuukausittainen” Niin umpeen kasvanutta ryteikköä paikoittain että meinaa itku tulla kiekkojen hakemisessa, vaikka se kiekko jäisi aivan väylälle. Ratojen suunnittelussa on sovellettu hiienoja ideoita mutta rakentaminen on mennyt aivan pitkin reisiä. Tuntuu kuin ratojen suunnittelija ei itse tietäisi frisbee golfista mitään. Voisi olla 3/5 rata jos oikeasti huollettaisiin ne väylät siistiksi, mutta kyllä tämä nyt on 1/5.

  Rata bongattu. Ei päässyt suosikkeihini. Tiimatot pääasiassa huonot, varsinaisia väyliä ei montaa ollut. Jäi sellainen kuva, että laiskuus olisi vallinnut rataa suunnitellessa, ja tiipaikat ja korit on vain summa mutikassa päätetty tiputtaa paikoilleen.
  Laittaisin 0/5, mutta kiven päällä oleva koripaikka on yksi hienoimmista, mitä olen kohdannut. Siitä yksi piste.
  En voi suositella.

  Tulipa käytyä kokeilee rata ja en voi yhtyä edellisiin! Mielestä huonoin rata mitä olen pelannut, ei niitä toki paljoa vielä ole. Väyläkartat eivät paikoittain osoita edes väylän suuntaisesti eivätkä pidä aina paikkaansa. Tuskin tulee mentyä uudelleen. 1/5

  Karttalinkki vie suoraan parkkipaikalle ja opastaulun viereen. Ratakartan ja opasteiden kanssa on helppo liikkua radalla, kaikki väylät löytyivät heti. Siirtymät korilta seuraavalle tiille lyhyitä, pari poikkeusta toki mahtuu mukaan. Väylät suunniteltu järkevästi, heittolinjat ovat selvät ja heittotilaa riittää. Heittojakin pääsi käyttämään monipuolisesti. Väylän 5 mando, kuten Sami jo mainitsi, on vähän turha. Osalla väylistä kannattaa spotata heitot huolella – 2 melkein kadonnutta kiekkoa, toinen löytyi suolammesta. Oman heittokokemuksen pohjalta miellän radan kohtuullisen haastavaksi. Käymisen arvoinen rata! 4*/5

  Radan tekemiseen nähty paljon vaivaa mikä näkyy niin heittoalustoista, kuin ratojen suunnittelussakin. Itse tehtyjä opasteita on hyvin, että muutaman kun vielä lisää alku ja keskivaiheelle niin ei tarvitse lainkaan katsoa karttaa mikä on kyllä harvinaista uusilla radoilla eli pisteet siitä. Kerta kaikkiaan loistava metsärata, jota voi helposti suositella kaikille!

  Upeasti ja taidolla rakennettu uusi rata. Muutaman tiimaton edestä opaskyltti sivuun ja mandoja pois… On sen verran puita väylillä että ei mando oikein ole tarpeellinen. Olikohan väylä 5… Mando pois ja vasemmalla oleva pururata OB:ksi. Sillä väylällä on sen verran puita ettei mandoa tarvita. Hyvä rata ja vaivaa nähty. Varmaan tulee vielä käytyä.

Vastaa