"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kalpakan frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

18-väyläinen rata kangasmetsäisessä maastossa kuntoradan läheisyydessä. Väylien yhteispituus 1908m (71-167m). Jonkin verran mäkiä ja kallionyppylöitä. Metsä harvaa. Väylille jätetty joitakin yksittäisiä puita.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Onnentie 1
  29900 Merikarvia


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Jukka Heino

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa, Kahvio

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Kalpakan frisbeegolfrata

Väylä 1

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 145 metriä. Par 4

Väylä 4

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 167 metriä. Par 4

Väylä 6

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 158 metriä. Par 4

Väylä 12

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 13

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 14

Pituus 153 metriä. Par 4

Väylä 15

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 16

Pituus 114 metriä. Par 3

Väylä 17

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 18

Pituus 80 metriä. Par 3

8 arvostelua radalle “Kalpakan frisbeegolfrata

  ”Metsä harvaa.” ”Huolto kuukausittainen” Niin umpeen kasvanutta ryteikköä paikoittain että meinaa itku tulla kiekkojen hakemisessa, vaikka se kiekko jäisi aivan väylälle. Ratojen suunnittelussa on sovellettu hiienoja ideoita mutta rakentaminen on mennyt aivan pitkin reisiä. Tuntuu kuin ratojen suunnittelija ei itse tietäisi frisbee golfista mitään. Voisi olla 3/5 rata jos oikeasti huollettaisiin ne väylät siistiksi, mutta kyllä tämä nyt on 1/5.

  Rata bongattu. Ei päässyt suosikkeihini. Tiimatot pääasiassa huonot, varsinaisia väyliä ei montaa ollut. Jäi sellainen kuva, että laiskuus olisi vallinnut rataa suunnitellessa, ja tiipaikat ja korit on vain summa mutikassa päätetty tiputtaa paikoilleen.
  Laittaisin 0/5, mutta kiven päällä oleva koripaikka on yksi hienoimmista, mitä olen kohdannut. Siitä yksi piste.
  En voi suositella.

  Tulipa käytyä kokeilee rata ja en voi yhtyä edellisiin! Mielestä huonoin rata mitä olen pelannut, ei niitä toki paljoa vielä ole. Väyläkartat eivät paikoittain osoita edes väylän suuntaisesti eivätkä pidä aina paikkaansa. Tuskin tulee mentyä uudelleen. 1/5

  Karttalinkki vie suoraan parkkipaikalle ja opastaulun viereen. Ratakartan ja opasteiden kanssa on helppo liikkua radalla, kaikki väylät löytyivät heti. Siirtymät korilta seuraavalle tiille lyhyitä, pari poikkeusta toki mahtuu mukaan. Väylät suunniteltu järkevästi, heittolinjat ovat selvät ja heittotilaa riittää. Heittojakin pääsi käyttämään monipuolisesti. Väylän 5 mando, kuten Sami jo mainitsi, on vähän turha. Osalla väylistä kannattaa spotata heitot huolella – 2 melkein kadonnutta kiekkoa, toinen löytyi suolammesta. Oman heittokokemuksen pohjalta miellän radan kohtuullisen haastavaksi. Käymisen arvoinen rata! 4*/5

  Radan tekemiseen nähty paljon vaivaa mikä näkyy niin heittoalustoista, kuin ratojen suunnittelussakin. Itse tehtyjä opasteita on hyvin, että muutaman kun vielä lisää alku ja keskivaiheelle niin ei tarvitse lainkaan katsoa karttaa mikä on kyllä harvinaista uusilla radoilla eli pisteet siitä. Kerta kaikkiaan loistava metsärata, jota voi helposti suositella kaikille!

  Upeasti ja taidolla rakennettu uusi rata. Muutaman tiimaton edestä opaskyltti sivuun ja mandoja pois… On sen verran puita väylillä että ei mando oikein ole tarpeellinen. Olikohan väylä 5… Mando pois ja vasemmalla oleva pururata OB:ksi. Sillä väylällä on sen verran puita ettei mandoa tarvita. Hyvä rata ja vaivaa nähty. Varmaan tulee vielä käytyä.

Vastaa