"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vuonojen maa

10.6.2012 18:08

Kolmas kierros, tällä kertaa vain 18 väylää. Ennakkoon arvioin, että pitäisi heittää 55 (8 alle), sillä voisi nousta mitaleille. Kierroksen alku tuntui siltä, että ne haaveet voi heittää roskiin. Ensimmäisellä väylällä 6-metrinen par-putti, toisella väylällä 7-metrinen bogi-putti, molemmissa onnistuin, mutta kova alku kierrokselle. Puttia koeteltiin ensi väylät muutenkin tehokkaasti, mutta se oli tikissä lukuunottamatta paria 8-9 -metristä. Draivit sen sijaan lähtivät minne sattuu, mutta siihenkin tuli onneksi tolkku 5 väylän jälkeen, etuysin onnistuin puristamaan vähintään kohtuullisesti 3 alle yhden bogin saattelemana.

Takaysi alkoi muutamalla pitkällä väylällä, joista oli tyytyminen nelosiin, mutta pari birkkua tuli keräiltyä sen jälkeen. Kolme väylää ennen loppua näytti hyvältä, 6 alle, kolme hyvin mahdollista birdie-väylää jäljellä. Ensimmäisellä 13-metrin putti toi tarvitun kakkosen, ja tarvitsin enää yhden birkun päästäkseni 8 alle tilanteeseen. Toiseksi viimeisellä väylällä pääsin 9-metriselle putille puskan takaa. Todella hieno (vaikka itse sanonkin) hyssehissiputti kolahti alaraudan päälle, putosi ulkopuolelle ja pyöri 8 metriin. Paluuputti vasempaan yläpesään ei luonnollisesti jäänyt ja nelosta korttiin. Leuka rintaan ja kohti viimeistä väylää, täydellisellä avauksella helppo lähestyminen ja nostokolmonen. Tulokseksi karvas 56. 7 alle, tiesin sen olevan hyvä kierros, mutta ohitin kaksi pelaajaa ykköspoolista – se oli jonkin tason yllätys. Kakkospoolista jäi vielä kaksi pelaajaa heiton päähän, yhden heiton. Tiedän hyvin, mistä heitosta jäi kiinni. Huh. Nyppii, mutta samalla täytyy olla suhteellisen tyytyväinen kasvojenpesuun ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Voittajaksi selviytyi suhteellisen tiukan taiston jälkeen Avery, kakkoseksi kipusi KJ. Sen jälkeen tulivat muut..

Sula Open 2012 oli todella hieno tapahtuma. Rata kokonaisuutena vaatii kehittämistä ja muutama yksityiskohta tarvitsee vielä viilausta, mutta sekin toivottavasti parempaan päin. Kyydit järjestetty, majoitus ok, sapuskat löytyy ja huikeat maisemat. Kaikki samassa paketissa, eikä ole tarvetta edes autolle, sikäli pystyy matkustamaan suht edullisesti. Lisäksi iltaisin vielä vapaaehtoista yhteisohjelmaa, joka toimi hyvin, koska kaikki majoittuivat radan lähistöllä. Todella hieno kokemus, järjestelyjen puolesta pystyn helposti vertaamaan tätä huippukisoihin, jos vertaa mihin tahansa muuhun eurotouriin, täysin eri kaliiperia. Suosittelen lämpimästi. Näihin maisemiin:


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *