"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Viileni

16.8.2013 22:58

5 tuntia eilistä myöhäisempi lähtöaika tuntui huomattavasti mieluisammalta. Oli aikaa hengähtää rauhassa, lämmitellä huolella, puttailla reilusti ja uuvuttaa itsensä auringossa. Aikataulun kymmenen minuutin myöhästys ei juurikaan haitannut, pidän rauhallisesta rytmistä.

Kierros alkoi kehnon lähestymisen saattelemana bogilla, joten fiilis oli kuin lentoon lähdössä. Nelosen pelasin hienosti, hyvä avaus kallion päälle, helppo lähestyminen kolmeen metriin -> nostobirkku. Eiku. Siis putti ohi hikisillä käsillä ja nelosta korttiin. Kyllä, kolmesta metristä. Jep, se on videollakin. Tuskin maltan odottaa, että näen sen. Siitä olen ylpeä, että seuraavan väylän 6-metrinen birkkuputti ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia tuosta huolimatta.

Jyri putilla yhdellä Suomen kauneimmista korinpaikoista (väylä 8).

Kierros eteni tylsähkösti, birdie silloin tällöin. Saariväylällä (10) heitin lyhyen avauksen ja päätin seiftata, kunnes pääsin kiekolle ja totesin ettei se niin lyhyt ollutkaan. Ensimmäinen lähestyminen ehkä 10 metriä ohi saaresta tuulen armoilla, uutta p2:sta neljään metriin ja helppo nelonen. Tästä alkoikin huikea kahden väylän birdieputki, korotettuun koriin rohkea 8-metrinen ja 12:lla viiden metrin putilla kakkonen. Tahti parani vähän loppua kohden, 15:ltä napsahti birdie, 16:lla pääsin (vähän onnekkaastikin metsän läpi pommiannukalla kakkosheitolla) 8-metriselle birdie-putille alamäkeen. Eihän näitä alle 10-metrisiä tässä kisassa vielä oltu missattukaan (jollei 3-metristä lasketa), 6 metrin paluuputtikin livahti väärälle puolelle ketjuja ja bogia korttiin.

Parilta viimeiseltä väylältä par:it ja lopputulos -4, 58. Neljä heittoa huonommin kuin eilen, lähinnä kismittää helpohkot puttivirheet. Kokonaisuutena peli tuntui hyvältä, tällä kierroksella ei vaan uponnut niitä 10+-metrisiä yhtään.

Oulun kaima (Parviaisen Juho) veti kohtalaisen älyttömän 11 alle ja kiipesi sillä ansaitusti kärkipaikalle. Minä säilytin paikkani niukasti kärkiryhmässä neljä heittoa Juhoa perässä. Lisäksi tasaisella pelillä vakuuttaneet Jalle ja Lassi lähtevät huomenna viimeisessä ryhmässä. Takaa tulee väkeä ja kovaa, jotta sunnuntaille ykköspoolin paikka säilyy, niin vaaditaan huomenna parempaa peliä. 54-55 pitäisi korkeintaan olla heittojen määrä, mutta eiköhän se ole ihan tehtävissä. Hyvin pelaaminen on helppoa kunhan ei hölmöile..

Viime postauksesta jäi näköjään linkit pois, mutta tulokset löytyvät siis täältä, ja rataan voi tutustua tarkemmin täällä (ratakartan myötä saattaa ymmärtää meikäläisenkin löpinöistä vähän enemmän. Sääennuste lupaa mielenkiintoista päivää huomiselle, tarvitaan aimo annos kärsivällisyyttä, huomenna jatketaan!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *