"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vahva alku

8.6.2012 18:57

Se ei tosin kestänyt yhtä väylää pidemmälle, ja siinäkin kävi ilmeisesti kauhea munkki. Sulan rata ei ole mitenkään erityisen rankaiseva, ainoastaan paikoitellen. Niiden lisäksi pitäisi heitellä perusheittoja ja tehdä perussuorituksia, ja lopputuloksen jonkin verran alle par:in. Par radalla on 92, joka on suhteellisen pehmeä, varsinkin kun vilkuilee vähän väyläpituuksia. Aika monta helpohkoa alle 80-metristä par-3:a, jonkun verran 150-160 -metrisiä par-nelosia. Periaatteessa todellinen par voisi olla jossain 87 tietämillä.

Meikäläinen onnistui kuitenkin poimimaan kaikki ne rankaisevat paikat sieltä. Sen lisäksi sössin vähän muuallakin jatkuvalla syötöllä. Viisi aidosti onnistunutta draivia 27 väylällä on melko vähän. Siihen päälle vähän huonoa tuuria, ja vähän huonoja putteja, soppa on valmis. Ensimmäisen päivän lopputulos on meikäläisen osalta 93. Yhden yli radan par:in. Avery keulilla tuloksella 78. 15 heittoa. Vähän liikaa.

Kierroksen huonoimmat hetket alkoivat jo kolmannelta väylältä (nro kahdeksan) kun heitin hyvän avauksen, joka liiteli järven yllä kohti griiniä. 15 metriä ennen koria on aita, josta on kaksi metriä järveen. PD2 napsahti siihen aidan ylimpään kolmeen senttiin ja kierähti outtiin. Uskottelin itselleni, että se oli huonoa tuuria ja noita nyt vaan tulee. Ehkei se ollutkaan, ikävät epäonnistumiset jatkuivat ja jatkuivat, ja onnistuneita heittoja kierrokselta saa etsiä ihan tosissaan. Virheitä virheiden perään. Keskittymisongelmia? Ehkä. Väsymystä? Ehkä. Oli miten oli, mutta näin on. Huomiseksi täytyy kiristää ja paljon. Sen ei pitäisi olla kovin ison kiven alla, mutta enpä uskonut voivani heittää yli 90:ää täällä.

Kuten todettu, kierroksen huippuhetket olivat vähissä, mutta niitäkin oli. Ensinnäkin, en tehnyt yhtään helppoa lähestymisvirhettä. Toiseksi, laitoin kaksi isoa birdie-puttia 12 ja 15 meristä sisään. Kolmanneksi, minulla oli kahden väylän birdie-putki täydellisten putteriavausten ansiosta. Taidan laittaa kassin roskapönttöön kiekkoineen ja ottaa huomenna mukaan vain putterit.

Tässä meikäläisen avaus väylällä 18, ja ao. videoilta näette miten se pelataan vähän paremmin.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *