"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Unelmia ja painajaisia

8.10.2011 08:01

Tuulisempi päivä kuin aiemmin, mutta ei tuntunut missään. Winthrop Front-nine 0, Rantapallero 6. Etuysi oli maaginen. Ykkösellä kympin putti mukiin. Kakkosella vaikeasta asennosta lähestyminen kahteen metriin, kolmosella 7 metrin putti sisään. Kolme väylää, kolme alle. Nelosella tyydyin par:iin, samoin kuin vitosella, kun puttasin kympistä yläpantaan. Vitosella koettiin mielenkiintoisia hetkiä, aloitetaan hyvillä jutuilla; heitin kolme kertaa md2:lla ja olin putilla. Olen kuvitellut, että siinä ei voi päästä midarilla kolmella heitolla, mutta ilmeisesti aikaisemmin ei ole mennyt noin putkeen ensimmäiset kaksi heittoa. Kehnommat uutiset olikin sitten Champin kymppi. Avauksen jälkeen heitti hyssen järveen, korjasi sitä siten kuin itse voisin kuvitella korjaavani, eli 30 astetta oikealle griplockilla täyttä outtiin. Sen jälkeen heitti vielä hyssen järveen, kunnes kaivoi td:n bägistä ja laittoi väylälle. Se oli karmeaa katsottavaa.

Henk. koht. sama touhu jatkui. Täydellisiä suorituksia väylät 6-8 böördit korttiin ja ysillä birdieputti yläpantaan. Etuysi 6 alle, kaksi puttia yläpantaan, ei kovin montaa huonoa heittoa mahtunut siihen settiin. Noh, Winthrop on rata, joka ei sääli, jos vaivut hetkeksi hyvän olon tunteeseen. Kympiltä kutonen korttiin ja eteenpäin. Pelasin pari hyvää par:ia, kunnes pääsimme 888:lle. Alkuperäinen gameplan on heittää iso hysse kaiken ympäri, mutta tuuli tuli vasemmalta, joten katsoin parhaaksi seiftata. Seiftasin katukivetyksen yläreunaan. 10 senttiä kumpaan suuntaan tahansa ja olisi ollut safe. Pelasin siitä silti ”vain” bogin, eli se meni ihan hyvin. Siinäpä ne pahimmat väylät olikin, sen jälkeen tuplabogi. Avaus 14:llä metrin outtiin ja sillä lailla. Ei siinä, vieläkin yhden alle.

15:llä kohtuullinen avaus, kakkosheitto hyvä, näpykämmenlähestyminen (liekö yhdyssana?) korille, osui puhuun ja rollasi kymppiin. Kaatuva haaraputti ketjuista ulos ja bogi. 17:lta otin helpon kakkosen, 18:lla jouduin tyytymään bogiin kun jäi vähän kutkuttava puttipaikka maailman jyrkimpään rinteeseen.

Takaysi potkaisi sitten aika pahasti mainion etuysin jälkeen. Ei mitään isoja kaloja, mutta pari huonoa pomppua, siitä niitä heittoja sitten kertyy. 68 on tähän mennessä paras tulos (radan par, yksi alle oman par:ini), sikälki on ihan hyvä fiilis. Kierros jäljellä, kakkospoolista lähdetään nousemaan. Viiden joukkoon on enemmän kuin hyvät saumat ja voittokin on mahdollinen, mutta siihen tarvitaan apua muiltakin pelaajilta.

Muilta osin päivä ei ollut kovin hyvä; Ken Climo joutui jättämään leikin kesken kipeytyneen kyynärpään vuoksi, Cameron Toddilla meni nilkka solmuun ja Jussikin joutuu jättämään huomisen pelipäivän väliin kyljen venähdyksen vuoksi. Yleisössä on kovempia nimiä kuin radalla.


1 kommenttia:

Bast | 11:52 08.10.2011

Loistavaa raportointia ja hommahan on ihan hallussa. Edellä on Davea lukuun ottamatta vain sinua heikompia pelaajia, joten näillä voi tulokset heitellä paljonkin. Kärkikaksikolla on kummallakin yksi aivan maaginen kierros ja kaksi ihan normisettiä. Jos pystyt pitämään nykyisen tason, niin veikkaan, että ilman mitään muiden uskomattomia romahduksiakaan nouset tuloslistalla pari kolme pykälää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *