"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Toinen kierros parempi

25.7.2009 21:33

Toisella kierroksella olin jo menossa kohti kohtuullista kaaosta, mutta par-nelosilta saadut hyvät kolmoset helpottivat huomattavasti. Puttaaminenkin muuttui epävarmemmaksi loppukierrosta kohden, kahdella viimeisellä väylällä missasin 7-metriset. Tulokseksi tuli niukasti parempi 62, jolla en saanut toivomallani tavalla muita pelaajia kiinni, paitsi tärkeintä, eli Jesseä, joka pelasi 65. Säilytin kuitenkin asemani suunnilleen samana muihin pelaajiin nähden.

Sijoitus on tällä hetkellä kahdeksas, mutta jouduin sunnuntaille kolmospooliin. Käytännössä se tarkoittaa, että ei ole hajuakaan, mitä edellä olevat pelaajat pelaa, mutta heitä pitäisi silti ottaa kiinni. Vaikeaa, mutta ei auta muu kuin pelata hyvin. Jesse pelaa ykköspoolissa, joten se tekee tästä vielä askeleen hankalampaa. Lisäksi kaulaa kärkeenkin on vain 6 heittoa, joten kaikki on vielä mahdollista.

Vaihtoehdot ovat vähissä; huomenna täytyy paukuttaa alle kuudenkympin. Katsotaan mihin rahkeet riittää. Alku on ollut vaikeaa, joten siihen pitää nyt satsata. Jännäksi menee..


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *