"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tiukat väylät eivät anna anteeksi (Tali vol 2)

28.6.2014 22:56

Toinen päivä takana. Lopputulos (69) oli hyvin lähellä eilistä (70), mutta peli kulki kyllä täysin eri raiteita. Eilisen pelaaminen oli jollain tasolla mielenkiintoista, kun koko ajan sattui ja tapahtui, tänään keskityttiin lähinnä par-tuloksiin.

Eilinen musta hetki kesti  4 väylää (6-9), tänään samaiset väylät 6 heittoa paremmin. Eilinen aurinkoinen hetki kesti 5 väylää (16-20, neljä birkkua ja bogi), tänään samaiset väylät 4 heittoa huonommin. Tämän vuoksi tuloksena oli jokseenkin tylsä kierros, mutta ihan kelvollinen tulos. Kierroksen alussa oli merkkejä todella hyvästä kierroksesta, kun kuuden väylän jälkeen olin pari alle ja olin ehtinyt missata yhden 9-metrisen birkkuputinkin. Sen jälkeen ei sitten paljon böördejä enää herunut, yksi taisi tulla. Lähellä kyllä oltiin, mutta ei.

10:llä laitoin ehkä kisan tärkeimmän putin sisään, kun olin vähän rypeltänyt pisin metsiä, päättänyt seiftat kolmanne korin alle, josta putteri pyöri kuitenkin 7:ään metriin. Tuolla haaraputilla pelastin bogin, joka saattoi pelastaa loppukierroksen. 16:lla olin samankaltaisessa tilanteessa, griplockilla avaus outtiin 30 metriä tiin edestä, siitä sokkolähestyminen 9 metriin, ja iso bogiputti sisään. Nämä oli molemmat hienoja hetkiä, vaikka bogit korttiin kirjattiinkin. 20:llä heitin vain ja ainoastaan luokattomia heittoja, mutta jotenkin sätkin siitäkin par:in, jonka avulla kierros jäi vielä miinukselle. Avaus oli liian matala ja siinä oli liikaa annukkaa. Keskeltä pöheikköä upsi, joka kaarteli tuulen mukana oikealle, sieltä annukka saareen lähti liian tiukkana ja päätyi puun kautta 6 metriin, ja siitä putti alarautaa nuollen sisään. Pulssi oli koko väylän ajan yli 200.

Maaliin päästiin tästäkin väylästä huolimatta (nro 4), huomenna jatketaan metsästystä kolmospoolista (ihan mielenkiintoinen tilastohuomio kahdesta aiemmasta kisasta tällä kaudella: avauskierrokset heiton sisässä toisistaan, kolmannella kierroksella Köpiksessä raikas nyrjähdys, Porissa taas selkeä parannus. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan..):

Vähän ahtaampaa väylää


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *