"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tali Open

19.8.2009 23:02

Ultimatetunaus meni miten meni, tärkeintä on, että hauskaa riitti. Se oli myös ihan hyvä muistutus siitä, että kunto ei säily ihan ennallaan pelkällä frisbeegolfilla..

Viikonloppuna pääsin viettämään harvinaislaatuiseksi muodostunutta viikonloppua tekemättä mitään olemalla mökillä. Yhtä juhlaa. Toki täytyy muistaa, että isot kisat edessä, niin treenaamista ei sovi unohtaa. Viikonloppu meni pitkälti puttia chingiin hakatessa, joka tuntuu toisinaan vähän hölmöltä, koska puttaamiseen olen ollut tällä kaudella melko tyytyväinen. No, ei kai siitä haittaa koskaan ole.

Mixun innoittamana halusin koittaa myös vapaamuotoista discathonia pisin metsäteitä. Se on hauskaa. Putteri kouraan, pururadalle paiskimaan ja juoksemaan. Tulee juostua huomaamatta ja samalla treenattua puiden välissä heittelyä. (Kannattaa valita pururata, jota ei ympäröi suo tms.)

Tänään oli ohjelmassa rentouttava maastopyörälenkki Helsingin keskuspuistossa, huomiseen treenipäivään valmistautuessa. Se on vaan hieno laji. Syyskuussa tutustumaan Turun polkuihin..

Aamukymmeneltä Taliin tekemään gameplania. Kierros tai kaksi tulee heitettyä ja illalla parigolf. Draiveja ei ole taas heitettykään hetkeen, jollei pururataa lasketa. Tästä tulee ihan mielenkiintoista. Perjantaina tositoimiin jo klo 9.54. Jännää!


1 kommenttia:

Mixu | 11:38 20.08.2009

Meillä Muurlassa kyllä on parikin suota pururadan vierellä, tekee juoksupelistä vaan haastavampaa... Samalla on tosissaan kiire hyttysiä karkuun.

Nähdään iltapäivällä Talissa, mulla on hanska hurjassa vireessä parigolfia varten.

Iso-Mikko

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *