"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

SM-kisojen ennakkotunnelmat

26.8.2011 13:18

Oulun Meri-Toppila. Tuuli yltyy, sadekin ehkä pikkuhiljaa. Toivottavasti rakeet jäävät tällä kertaa saamatta. Viimeksi kun pelasin ko. radalla, sijoituin Eurotourilla toiseksi häviten vain Jussille. Sitä edeltävällä kerralla voitin SM-osakilpailun. Kohtuullisin mielin voi siis lähteä pelaamaan.

SM-kisat ovat kenties tasokkaimmat moneen vuoteen, ei ainoastaan Jussi Meresmaan vuoksi, vaan myös muiden kovien pelaajien tuoma lisävärin ansiosta. Osallistujalistalla käytännössä ainakin kymmenen koviten reitattua (näiden lisäksi muitakin nimiä voi nousta kärkikahinoihin)  ovat rehellisesti mukana mestaruustaistossa, joten tiukkaa tulee olemaan. Joka tapauksessa viikonloppuna ratkaistaan varmasti Suomen kovin frisbeegolffari.

Rata on haastava, mutta henkilökohtaisesti melko tuttu. Ratkaisut löytyvät pääsääntöisesti valmiina, paitsi siinä vaiheessa kun myräkkä yllättää. Silloin mennään olosuhteiden mukaan ja sopeudutaan tilanteeseen. Mielenkiintoisia hetkiä koetaan varmasti mm. väylällä nro 4, johon merituuli pääsee puhaltamaan esteettä.

Kisoista voi seurata fiilistelyä mm. seuraavissa paikoissa; Jessen blogi (hallitseva Suomen mestari), Sepon blogi, fgr:n blogi, liiton blogi ja luonnollisesti SM-kisasivut. Nyt lounaalle -> lämmittelyyn -> kiessille mestaruusjahtiin. Tästä tulee mahtava viikonloppu!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *