"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Puttaaminen – tuo ratkaiseva palanen

5.9.2014 18:02

10 tunnin yöunet ja myöhäinen lähtö oli juuri sitä, mitä kaipasin peliä varten. Kunnon lepo ja rauhallinen aikataulu. Tyädellistä. Toinen pelipäivä valkeni aurinkoisena syyspäivänä, shortsikelit, mutta tuuli ei ollut merkittävästi lannistunut. Suunta oli eri kuin torstaina, mutta voimakkuus melkein yhtä kova. Itselle tuntui siltä, että suunta oli suotuisampi.

Ykkösväylän painajainen kummitteli eiliseltä mielessä, erityisesti kun kahdella heitolla pääsin viiteen metriin puttaamaan par:ia. Tällä kertaa paholainen jäi kakkoseksi, ja putti upposi mukiin. Varsin miellyttävä alku, vaikkei böördiä herunutkaan. Päivän trendi oli noin 10-15-metriset birkkuputit. Näitä ei uponnut yhtään, mutta oli tarjolla melkein kaikilla väylillä. Positiivinen vilahdus meriväylältä purjeveneiden lipuessa taustalla: avaus 3 metriin ja birdie korttiin.

Purjeveneet ja Kiteboardit taustalla

Väylällä 11 vihdoin 8-metrinen birdieputti upposi ja ohjasi peliä entistä parempaan suuntaan. Väylän 13 bogi oli harmillinen. Jäi kierroksen ainoaksi, mutta harmittaa vietävästi edelleen. Avauksella ei ole mitään muuta väliä, kunhan heittää riittävän korkealle. Puiden yli, sitten katellaan. En heittänyt riittävän korkealle – yllätys. Yksi ainut virhe minkä voi tehdä, älä kokeile kotona. Siitä vähän haastava lähestyminen osui ehkä vähän epäonnekkasti koivun (ei Pasi) runkoon, ja 15-metrinen putti alapeltiin. Positiivista väylällä oli, että puttiyritys oli kohtuullinen (verrattuna muihin päivän kommelluksiin).

Yksi 11-metrinen putti väylällä 15 veivasi tuloksen 3:een alle, ja jätti lupaavan maun huomiselle.

Tuuli ei saanut yliotetta meikäläisen pelistä vieläkään (muahahahhaaa), huomenna pitäisikin olla jo tyynempää. Alkaa kuulostaa tuloskeliltä.

Kärki on ehkä yllättävänkin lähellä, vain kaksi heittoa kolmossijaan. 8-10 –metrisiin putteihin kun saan jonkun tolkun vielä huomiselle, niin alkaa homma rullata. Sijoitus on 10., kolmosryhmästä huomenna nousujohteisesti kohti kärkeä. Lienee aika lähteä puttitreenille Virpiniemeen.

Tulokset

Kisan facebook-sivut

Ratakarttakin unohtui linkittää aiemmin.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *