"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Phoenix – Arizona

11.10.2010 04:12

Niinpä. Tänään piti olla Cäliforniassa, mutta ei olla. Jatkolento peruttu, teknisiä ongelmia. Nyt ollaan siis Phoenixissä. Kaikki muut lennot täynnä ja huomenna aamulla jatketaan matkaa. Vietettiin lentokentällä miellyttävät 5 tuntia Dave Dunip:n ja Sam Ferransin kanssa. Isännät kuitenkin ohjailee maailman suurinta frisbeefirmaa, olihan kokemus..

Huikeat 10 taalan illallisvoucherit käytettiin yksimielisesti kiinalaiseen ravintolaan, kyllä maistui. Otetaan rauhallisesti, käydään ehkä uima-altaalla, ehkä vähän kaupungissa pyörimässä. ”Nyt ollaan etelässä”, Jussi tokaisi, kun Phoenixin lentokentän ovet aukesi, ja vieno 38 asteen lämmin tuulahdus pyyhkäisi parranhaivenia. Sen vuoksi täällä ilmeisesti näyttää tältä:

Kaduilla todennäköisesti tulee vastaan maantiekiitäjää ja kojoottia, mutta sehän on ihan tuttua looney tunesista.

Huomenna sitten isolle Innovalle visiitille. Haetaan pituussetit ja lähdetään parin päivän päästä aavikolle. Mikäli lento lähtee huomenna. En voi suositella US airwayssia kenellekään. Fiesta hotellin puolitoista metriä korkeat sängyt saavat vielä hetken odottaa kun käydään tarkistamassa phoenixin meininki (jos lähikauppaa pidemmälle päästään)..


3 kommenttia:

Juho | 09:10 16.10.2010

Kiitos kiitos, huomenna otetaan taas äijästä mittaa..

asmo | 07:59 14.10.2010

Tsemiä aavikolle täältä Aasian tropiikin kuumasta kosteudesta.

protoni | 11:47 11.10.2010

Onnittelut hyvästä sijoituksesta! 34 on erinomaisen hyvä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *