"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pelipäivä frisbeegolfparatiisissa

10.6.2010 16:10

Eiliset avajaiset oli aika siistit. Samurait toivat maiden liput näytille, rumpuryhmä veti kohtuullisilla desibeleillä shown, ja kokit väänsivät varrasta ja sushia. Tässä hieman tunnelmia kuvilla

Avajaiset pidettiin huvipuiston food courtissa, aluetta ympäröivät puskista leikatut kanit, legotiikerit ja värikkäät koristehärpyttimet.

Kisapakettiin kuului bägi mullistavalla olkainhässäkällä, joka sisältää tuolin. Selässä vehje ei tuntunut kovin hääviltä. Lisäksi saatiin japanilaiset juhla-asut, jolla jessen piti pelata aamukiessi, mutta jostain syystä asu jäi kaappiin.

Aamusta lämmittelyn jälkeen toisen rumpushown saattelemana hypättiin golfkärryyn ja lähdettiin kiessille. Frisbeegolfia parhaimmillaan; golfkärryt, lyhyet nurtsit, vuoristomaisemat, rotkot ja kunnon tuuli (tosin tuulta ei tänään juurikaan ollut). Kisatunnelmassa rata ja fiilis oli entistä parempi. Ekalla kierroksella pelasin Harveyn (australia) ja Naon (Kanada) kanssa. Kaikki pelaajat siis eri maanosista, aivan mahtava elämys (vai mitä kotka?)!

Kierros lähti vahvasti birdiellä, mutta muutaman väylän jälkeen söin hiekkaa bunkkerista kahteen otteeseen ja jouduin miettimään lähestymisstrategioita uudestaan. Pari ylimääräistä pinnaa melko hyvistä lähestymisistä söi, mutta homma lähti kulkemaan. Parani yhden väylän ajaksi, sen jälkeen kauhea griplock (en ole tottunut) ja täyttä ob:lle. Bogia taas korttiin. Välissä pelasin hyvin, mutta unohdin rocin jonnekin ja kun olisin sitä tarvinnut, jouduin heittämään PD:llä. Heitin pd:n metriin ja nostin kakkosen. Hyvillä fiiliksillä seuraavalle väylälle ja pitkällä putilla kakkonen. Vielä paremmilla fiiliksille seuraavalle väylällä, jolla olisin heittänyt rocilla, mutta menihän se äskenkin hyvin. PD:llä 20 metriä pitkäksi bunkkeriin ja neppari. Viimeisellä väylällä sain ajatuksen; taidanpa pyöräyttää niin pääsen pidemmälle. En päässyt pidemmälle, mutta pääsin ob:lle ja otin taas nepparin.

Hyvin vaihtelevaa settiä, tuloksena 57, jolla ylsin 11:lle sijalle. Tulokseen sisältyy 7 ob:ta, joten parannettavaa on. Putti kulki mallikkaasti. Kärki (Feldberg) heitti 51.

Lounaan jälkeen etsittiin Tiian kanssa mun kadonnutta rocia, jota ei ikinä löydetty. Kierrettiin golfautolla koko rata ja meinattiin myöhästyä kakkoskierrokselta. Piti käydä vielä ostamassa uusi roc, ja sitten vielä löytää se oma pooli. 10 min ennen alkua ehdin jo lämmittelemään. Pelikavereina Nathan Doss, David Munk Ameriikasta ja Jesse Heinonen Suomesta. Homma lähti hitaasti käyntiin ja koko kierros oli aika tasaista pupeltamista. Kolmannella väylällä ryssin ob-nelosen, Jesse veti fiiliksellä puuhun. Kyseessä on kuitenkin golfrata, jossa ei kauheesti puita ole..

Pelaaminen koko poolin kesken oli aika tasaista, paitsi Munkki viihdytti meitä mielenkiintoisilla ratkaisuillaan. Kierroksen huippuhetki oli selvästi maailman jyrkin alamäkiväylä. Uudenkarhealla rocilla neljään metriin 158 metriä pitkä heitto. Birdie. Muilla ei mennyt ihan niin vahvasti, mutta ei nyt aleta nimiä kertoa. Kierroksen synkintä hetkeä ei oikein ollut, vain välillä vähän tahmeampaa. Firebirdi ei oikein tahtonut irrota kädestä ja välillä vähän onnekkaastikin pyörähdettiin väylälle. Kokonaisuudessaan kierros oli ihan kohtuullinen vain yhdellä puttimissillä ja kahdella ob:lla. Tuloksena 55. Nate veti 53, niukasti paremmin, Jesse 54. (Voitin jessen viidellä heitolla kahdella väylällä ja luulin pelaavani paljon paremmin, mutta ilmeisesti Jesse pelasi muuten aika paljon paremmin..)

Huomenna Jessen kanssa haastetaan paikallistykki Manabu ja komedianäyttelijä Scott samassa poolissa. Tällä hetkellä kolme suomalaista kympin sakissa. Jussi parhaimpana 6 heittoa kärjestä kolmantena tuloksella 108. Jessellä 111 (kuudes), mulla 112 (kahdeksas). Huomenna kiristetään vähän tahtia..

Tällä hetkellä takana mm. the Champ. Voi näitä elämän kohokohtia..


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *