"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pari viikkoa kilpailukauteen

12.3.2010 12:55

Ensimmäinen tuntuma ulkodraiveihin tuli otettua tiistaina Kaarinan lämmitetyllä tekonurmella. Hauskaa se oli, mutta väsy iski yllättävän nopeasti. Keskittyminen alkoi herpaantua ja jaloissa alkoi tuntua siltä, ettei potkua enää löydy, minkä seurauksena draivit lähtivät vähän mihin sattui. Lisäksi lähetymisherjoitteet joita tuli tehtyä samalla, osoittivat lähestymisen kammottavan tason.

Sepon (Paju) kanssa heiteltiin ja pelattiin draivipeliä. Lämmittelyjen (punnerrukset&lähestymiset&muutama draivi) jälkeen heitettiin futiskentän toisesta päästä maaliin. Verkosta piste, maaliin jääneestä kaksi, ja maalivahdin alueelle jääneestä piste. Samoin toteutettiin lähestymispeli, mutta lähempää. Seppo pieksi minut mennen tullen joka osa-alueella ja vielä puolikkaalla kierroksellakin, joten vähän täytyy vielä hioa.

Tuntuma on hukassa, mutta niin se aina on tässä vaiheessa vuotta (vaikka luulin olevan paremmassa kunnossa, koska talven yli olen päässyt treenaamaan hallissa). Pari viikkoa aikaa valmistautua, joten eiköhän jatketa treenaamista. Aurinkokin paistaa.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *